Marian Plug (1937)
  1. Home
  2. >
  3. Kunstenaars
  4. >
  5. Kunstenaar
  6. >
  7. Marian Plug
Marian Plug (1937)

Marian Plug (1937)

Marian PLUG (Almelo 1937)

Aangeboden items
1
Verkochte items
93
Nationaliteit
Nederlands Nederlands  
Links
Favoriet
filters
Marian Plug - Zonlicht kopen? Bied vanaf 75!
Marian Plug (1937) Nederlands Zonlicht
Techniek Zeefdruk
Afmetingen 75 x 57 cm (h x b)
Gesigneerd Handgesigneerd
Drager Papier
Ingelijst Ingelijst
Openingsbod
€ 75
Bied mee Bied mee

Kunst kopen van Marian Plug

Wilt u graag een kunstwerk kopen van Marian Plug? Bekijk dan het actuele veilingaanbod en bied mee op mooie en unieke kunstwerken van Marian Plug. Betaalbare en exclusieve kunst kopen van Marian Plug en andere erkende kunstenaars is leuk, toegankelijk én binnen handbereik via Kunstveiling. Ontdek nu alle kunstwerken van Marian Plug te koop bij Kunstveiling en bemachtig uw eigen Marian Plug!

Volg het aanbod kunst van Marian Plug te koop

Wilt u op de hoogte gehouden worden van nieuw aanbod van Marian Plug te koop? Via uw persoonlijke Kunstveiling account kunt u Marian Plug instellen als uw favoriete kunstenaar. Wanneer er nieuwe Marian Plug kunstwerken in de veiling worden geplaatst, ontvangt u hierover per e-mail bericht. Daarnaast kunt u alle kunstwerken van uw favoriete kunstenaars eenvoudig bekijken via uw persoonlijke account. Op die manier loopt u nooit meer een nieuw item in de veiling mis en koopt u gemakkelijk kunst van Marian Plug!

Bekijk bijvoorbeeld ook eens het aanbod kunstwerken van Karel Appel, Anton Heyboer en Klaas Gubbels in de veiling.

Waarom via Kunstveiling kunst van Marian Plug kopen?

Via Kunstveiling koopt u unieke kunstwerken van Marian Plug en andere erkende kunstenaars tegen veilingprijzen. Kunst kopen van Marian Plug via Kunstveiling is toegankelijk, transparant en laagdrempelig. Dagelijks worden vele nieuwe kunstwerken in de veiling geplaatst, van moderne schilderijen tot oude prenten en van sculpturen tot design en sieraden. U stemt het aanbod gemakkelijk op uw eigen wensen af en wordt automatisch in contact gebracht met de verkoper als u na afloop van de veiling de hoogste bieder bent. U betaalt bij Kunstveiling slechts 15% veilingkosten over de hamerprijs. Dit wordt bij het uitbrengen van een bod al aangegeven, zodat u achteraf nooit voor verrassingen komt te staan.

Bovendien kunt u via Kunstveiling ook zelf kunst van Marian Plug of andere erkende kunstenaars verkopen. Meer over het verkopen van kunst leest u op de pagina Kunst Verkopen.

Hoe breng ik een bod uit op een kunstwerk van Marian Plug?

Kunst kopen van Marian Plug begint bij het plaatsen van een bod. Om een bod uit te brengen op een kunstwerk van Marian Plug, heeft u account bij Kunstveiling nodig. Hier maakt u gemakkelijk een account aan. Bij alle items in de veiling treft u detailgegevens van het kunstwerk, een openingsbod en een aflooptijd. Tot deze tijd kunt u een bod uitbrengen op het kunstwerk van Marian Plug. Om meer kans te maken om de Marian Plug te bemachtigen, kunt u een autobod instellen. Bent u de winnende bieder? Dan neemt de verkoper contact met u op. Is het kunstwerk helaas aan u voorbijgegaan? Bekijk dan het actuele aanbod met alle andere kunst van Marian Plug! Let op: lees voordat u kunst gaat kopen of verkopen via Kunstveiling de veilingregels goed door.