Marie Laurencin (1883-1956)
  1. Home
  2. >
  3. Kunstenaars
  4. >
  5. Marie Laurencin
Marie Laurencin (1883-1956)

Marie Laurencin (1883-1956)

Kunstenaar

Marie LaurencinMarie Laurencin gefotografeerd door Carl Van Vechten in 1949Marie Laurencin (Parijs, 31 oktober 1885 ? 8 juni 1956) was een Frans schilderes en grafica.Laurencin behoorde tot de avant-garde van de kring rond Pablo Picasso in Parijs aan het begin van de twintigste eeuw. Ze was destijds een van de weinige vrouwelijke kubistische schilders, waarbij ze zich onderscheidde door het gebruik van pasteltinten en rondere vormen. Ze had enige tijd een liefdesrelatie met de dichter Guillaume Apollinaire.http://nl.wikipedia.org/wiki/Marie_Laurencin

Aangeboden items
1
Verkochte items
31
Nationaliteit
Frans Frans  
Links
Favoriet
filters
Marie Laurencin - FEMME A LA ROSE kopen? Bied vanaf 350!
Marie Laurencin (1883-1956) Frans FEMME A LA ROSE
TechniekLitho
Afmetingen73 x 59 cm (h x b)
GesigneerdHandgesigneerd
DragerPapier
IngelijstIngelijst
Openingsbod
€ 350
Bied mee Bied mee

Kunst kopen van Marie Laurencin

Wilt u graag een kunstwerk kopen van Marie Laurencin? Bekijk dan het actuele veilingaanbod en bied mee op mooie en unieke kunstwerken van Marie Laurencin. Betaalbare en exclusieve kunst kopen van Marie Laurencin en andere erkende kunstenaars is leuk, toegankelijk én binnen handbereik via Kunstveiling. Ontdek nu alle kunstwerken van Marie Laurencin te koop bij Kunstveiling en bemachtig uw eigen Marie Laurencin!

Volg het aanbod kunst van Marie Laurencin te koop

Wilt u op de hoogte gehouden worden van nieuw aanbod van Marie Laurencin te koop? Via uw persoonlijke Kunstveiling account kunt u Marie Laurencin instellen als uw favoriete kunstenaar. Wanneer er nieuwe Marie Laurencin kunstwerken in de veiling worden geplaatst, ontvangt u hierover per e-mail bericht. Daarnaast kunt u alle kunstwerken van uw favoriete kunstenaars eenvoudig bekijken via uw persoonlijke account. Op die manier loopt u nooit meer een nieuw item in de veiling mis en koopt u gemakkelijk kunst van Marie Laurencin!

Bekijk bijvoorbeeld ook eens het aanbod kunstwerken van Karel Appel, Anton Heyboer en Klaas Gubbels in de veiling.

Waarom via Kunstveiling kunst van Marie Laurencin kopen?

Via Kunstveiling koopt u unieke kunstwerken van Marie Laurencin en andere erkende kunstenaars tegen veilingprijzen. Kunst kopen van Marie Laurencin via Kunstveiling is toegankelijk, transparant en laagdrempelig. Dagelijks worden vele nieuwe kunstwerken in de veiling geplaatst, van moderne schilderijen tot oude prenten en van sculpturen tot design en sieraden. U stemt het aanbod gemakkelijk op uw eigen wensen af en wordt automatisch in contact gebracht met de verkoper als u na afloop van de veiling de hoogste bieder bent. U betaalt bij Kunstveiling slechts 15% veilingkosten over de hamerprijs. Dit wordt bij het uitbrengen van een bod al aangegeven, zodat u achteraf nooit voor verrassingen komt te staan.

Bovendien kunt u via Kunstveiling ook zelf kunst van Marie Laurencin of andere erkende kunstenaars verkopen. Meer over het verkopen van kunst leest u op de pagina Kunst Verkopen.

Hoe breng ik een bod uit op een kunstwerk van Marie Laurencin?

Kunst kopen van Marie Laurencin begint bij het plaatsen van een bod. Om een bod uit te brengen op een kunstwerk van Marie Laurencin, heeft u account bij Kunstveiling nodig. Hier maakt u gemakkelijk een account aan. Bij alle items in de veiling treft u detailgegevens van het kunstwerk, een openingsbod en een aflooptijd. Tot deze tijd kunt u een bod uitbrengen op het kunstwerk van Marie Laurencin. Om meer kans te maken om de Marie Laurencin te bemachtigen, kunt u een autobod instellen. Bent u de winnende bieder? Dan neemt de verkoper contact met u op. Is het kunstwerk helaas aan u voorbijgegaan? Bekijk dan het actuele aanbod met alle andere kunst van Marie Laurencin! Let op: lees voordat u kunst gaat kopen of verkopen via Kunstveiling de veilingregels goed door.