Marina Radius (1953)
  1. Home
  2. >
  3. Kunstenaars
  4. >
  5. Kunstenaar
  6. >
  7. Marina Radius
Marina Radius (1953)

Marina Radius (1953)

Het werk van Marina Radius (1953) bestaat voornamelijk uit olieverfschilderijen. Haar stijl is figuratief en wordt soms wel aangeduid als magisch-realistisch.

Zowel haar schilderijen als haar beelden vergen een zeer arbeidsintensieve manier van werken door hun grote mate van verfijning. Thema's in het werk zijn onder andere mensen, dieren, landschappen en stillevens zoals u op deze site kunt bekijken. Naast vrij werk schildert en boetseert zij in opdracht, waaronder portretten van mensen en dieren (vooral paarden en honden). Sinds 1975 exposeert Marina Radius regelmatig in binnen- en buitenland.

Aangeboden items
2
Verkochte items
9
Nationaliteit
Nederlands Nederlands  
Links
Favoriet
filters
Marina Radius - De berenmand kopen? Bied vanaf 55!
Marina Radius (1953) Nederlands De berenmand
Techniek Zeefdruk
Afmetingen 48 x 58 cm (h x b)
Gesigneerd Handgesigneerd
Drager Geschept Papier
Openingsbod
€ 55
Bied mee Bied mee
Marina Radius - De keukenbeer kopen? Bied vanaf 55!
Marina Radius (1953) Nederlands De keukenbeer
Techniek Zeefdruk
Afmetingen 48 x 58 cm (h x b)
Gesigneerd Handgesigneerd
Drager Geschept Papier
Openingsbod
€ 55
Bied mee Bied mee

Kunst kopen van Marina Radius

Wilt u graag een kunstwerk kopen van Marina Radius? Bekijk dan het actuele veilingaanbod en bied mee op mooie en unieke kunstwerken van Marina Radius. Betaalbare en exclusieve kunst kopen van Marina Radius en andere erkende kunstenaars is leuk, toegankelijk én binnen handbereik via Kunstveiling. Ontdek nu alle kunstwerken van Marina Radius te koop bij Kunstveiling en bemachtig uw eigen Marina Radius!

Volg het aanbod kunst van Marina Radius te koop

Wilt u op de hoogte gehouden worden van nieuw aanbod van Marina Radius te koop? Via uw persoonlijke Kunstveiling account kunt u Marina Radius instellen als uw favoriete kunstenaar. Wanneer er nieuwe Marina Radius kunstwerken in de veiling worden geplaatst, ontvangt u hierover per e-mail bericht. Daarnaast kunt u alle kunstwerken van uw favoriete kunstenaars eenvoudig bekijken via uw persoonlijke account. Op die manier loopt u nooit meer een nieuw item in de veiling mis en koopt u gemakkelijk kunst van Marina Radius!

Bekijk bijvoorbeeld ook eens het aanbod kunstwerken van Karel Appel, Anton Heyboer en Klaas Gubbels in de veiling.

Waarom via Kunstveiling kunst van Marina Radius kopen?

Via Kunstveiling koopt u unieke kunstwerken van Marina Radius en andere erkende kunstenaars tegen veilingprijzen. Kunst kopen van Marina Radius via Kunstveiling is toegankelijk, transparant en laagdrempelig. Dagelijks worden vele nieuwe kunstwerken in de veiling geplaatst, van moderne schilderijen tot oude prenten en van sculpturen tot design en sieraden. U stemt het aanbod gemakkelijk op uw eigen wensen af en wordt automatisch in contact gebracht met de verkoper als u na afloop van de veiling de hoogste bieder bent. U betaalt bij Kunstveiling slechts 15% veilingkosten over de hamerprijs. Dit wordt bij het uitbrengen van een bod al aangegeven, zodat u achteraf nooit voor verrassingen komt te staan.

Bovendien kunt u via Kunstveiling ook zelf kunst van Marina Radius of andere erkende kunstenaars verkopen. Meer over het verkopen van kunst leest u op de pagina Kunst Verkopen.

Hoe breng ik een bod uit op een kunstwerk van Marina Radius?

Kunst kopen van Marina Radius begint bij het plaatsen van een bod. Om een bod uit te brengen op een kunstwerk van Marina Radius, heeft u account bij Kunstveiling nodig. Hier maakt u gemakkelijk een account aan. Bij alle items in de veiling treft u detailgegevens van het kunstwerk, een openingsbod en een aflooptijd. Tot deze tijd kunt u een bod uitbrengen op het kunstwerk van Marina Radius. Om meer kans te maken om de Marina Radius te bemachtigen, kunt u een autobod instellen. Bent u de winnende bieder? Dan neemt de verkoper contact met u op. Is het kunstwerk helaas aan u voorbijgegaan? Bekijk dan het actuele aanbod met alle andere kunst van Marina Radius! Let op: lees voordat u kunst gaat kopen of verkopen via Kunstveiling de veilingregels goed door.