Marinus Gidding (1863-1925)
  1. Home
  2. >
  3. Kunstenaars
  4. >
  5. Marinus Gidding
Marinus Gidding (1863-1925)

Marinus Gidding (1863-1925)

Kunstenaar

Marinus Gidding (1863 - 1925) werd geboren te Rotterdam.Hij woonde en werkte in Rotterdam en later Loosduinen.Leerling van de Academie van Rotterdam en kreeg samen met zijn broer Jaap Gidding ook lessen en advies van zijn vader Jan Gidding.Bekend om zijn sfeervolle aquarellen van o.a. het leven op het platteland.Het hierbij afgebeelde werk geeft een mooie impressie van het tijdsbeeld in (1906) en van het werk van deze tot de nabloei van de haagse school behorende kunstenaar weer.

Aangeboden items
0
Verkochte items
8
Nationaliteit
Nederlands Nederlands  
Links
Favoriet
De gekozen filters geven op dit moment geen resultaat. U kunt andere filters proberen terug naar ons gehele aanbod.

Momenteel worden er helaas geen items van Marinus Gidding (1863-1925) aangeboden. Bekijk ons huidige veilingaanbod.

Wilt u via e-mail een alert ontvangen wanneer er een item van Marinus Gidding (1863-1925) wordt aangeboden, maak deze dan favoriet.

Wilt u zelf een item van deze kunstenaar in de veiling plaatsen? Dat kan en is zeer eenvoudig. Maak hier een account aan en plaats het in de veiling.


Ontdek Kunstveiling


Kunst kopen van Marinus Gidding

Wilt u graag een kunstwerk kopen van Marinus Gidding? Bekijk dan het actuele veilingaanbod en bied mee op mooie en unieke kunstwerken van Marinus Gidding. Betaalbare en exclusieve kunst kopen van Marinus Gidding en andere erkende kunstenaars is leuk, toegankelijk én binnen handbereik via Kunstveiling. Ontdek nu alle kunstwerken van Marinus Gidding te koop bij Kunstveiling en bemachtig uw eigen Marinus Gidding!

Volg het aanbod kunst van Marinus Gidding te koop

Wilt u op de hoogte gehouden worden van nieuw aanbod van Marinus Gidding te koop? Via uw persoonlijke Kunstveiling account kunt u Marinus Gidding instellen als uw favoriete kunstenaar. Wanneer er nieuwe Marinus Gidding kunstwerken in de veiling worden geplaatst, ontvangt u hierover per e-mail bericht. Daarnaast kunt u alle kunstwerken van uw favoriete kunstenaars eenvoudig bekijken via uw persoonlijke account. Op die manier loopt u nooit meer een nieuw item in de veiling mis en koopt u gemakkelijk kunst van Marinus Gidding!

Bekijk bijvoorbeeld ook eens het aanbod kunstwerken van Karel Appel, Anton Heyboer en Klaas Gubbels in de veiling.

Waarom via Kunstveiling kunst van Marinus Gidding kopen?

Via Kunstveiling koopt u unieke kunstwerken van Marinus Gidding en andere erkende kunstenaars tegen veilingprijzen. Kunst kopen van Marinus Gidding via Kunstveiling is toegankelijk, transparant en laagdrempelig. Dagelijks worden vele nieuwe kunstwerken in de veiling geplaatst, van moderne schilderijen tot oude prenten en van sculpturen tot design en sieraden. U stemt het aanbod gemakkelijk op uw eigen wensen af en wordt automatisch in contact gebracht met de verkoper als u na afloop van de veiling de hoogste bieder bent. U betaalt bij Kunstveiling slechts 15% veilingkosten over de hamerprijs. Dit wordt bij het uitbrengen van een bod al aangegeven, zodat u achteraf nooit voor verrassingen komt te staan.

Bovendien kunt u via Kunstveiling ook zelf kunst van Marinus Gidding of andere erkende kunstenaars verkopen. Meer over het verkopen van kunst leest u op de pagina Kunst Verkopen.

Hoe breng ik een bod uit op een kunstwerk van Marinus Gidding?

Kunst kopen van Marinus Gidding begint bij het plaatsen van een bod. Om een bod uit te brengen op een kunstwerk van Marinus Gidding, heeft u account bij Kunstveiling nodig. Hier maakt u gemakkelijk een account aan. Bij alle items in de veiling treft u detailgegevens van het kunstwerk, een openingsbod en een aflooptijd. Tot deze tijd kunt u een bod uitbrengen op het kunstwerk van Marinus Gidding. Om meer kans te maken om de Marinus Gidding te bemachtigen, kunt u een autobod instellen. Bent u de winnende bieder? Dan neemt de verkoper contact met u op. Is het kunstwerk helaas aan u voorbijgegaan? Bekijk dan het actuele aanbod met alle andere kunst van Marinus Gidding! Let op: lees voordat u kunst gaat kopen of verkopen via Kunstveiling de veilingregels goed door.