• Populair
 • Loopt vandaag af
 • 1e keer aangeboden
 • Vanaf 1 euro
 • Vandaag geplaatst
 • Laatste kans
 • Alleen aftersale
Deutsch
English
Français
Mario Tauzin (1910-1999)
 1. Home
 2. >
 3. Kunstenaars
 4. >
 5. Mario Tauzin

Mario Tauzin (1910-1999)

Kunstenaar

Mario Tauzin - Schilder - Graficus, werd 1909 te Parijs geboren, hij overleed in 1979 eveneens in Parijs. Hij werd vooral bekend om zijn expliciet erotisch en dikwijls ook pornografisch werk. Zijn schilderijen, vooral vrouwelijke naakten, zijn eveneens zeer gezocht.

Aangeboden items
0
Verkochte items
12
Nationaliteit
Frans
Links
Favoriet
FA. (7 x Favoriet)

Momenteel worden er helaas geen items van Mario Tauzin (1910-1999) aangeboden. Bekijk ons huidige veilingaanbod.

Er zijn 12 items van Mario Tauzin (1910-1999) verkocht in het verleden. Wilt u op de hoogte blijven? Stel dan een e-mail alert in!

Wilt u zelf een item van deze kunstenaar in de veiling plaatsen? Dat kan en is zeer eenvoudig. Maak hier een account aan en plaats het in de veiling.

Ontdek Kunstveiling

undefined

Nieuw aanbod

undefined

Populaire items

undefined

Exclusief aanbod

undefined

Vanaf 1 euro bieden

undefined

Aftersale

undefined

CoBrA Kunst

undefined

Exclusieve Grafiek

undefined

Sculpturen & Objecten

undefined

Sieraden & Juwelen

undefined

Vinyl

Kunst kopen van Mario Tauzin

Wilt u graag een kunstwerk kopen van Mario Tauzin? Bekijk dan het actuele veilingaanbod en bied mee op mooie en unieke kunstwerken van Mario Tauzin. Betaalbare en exclusieve kunst kopen van Mario Tauzin en andere erkende kunstenaars is leuk, toegankelijk én binnen handbereik via Kunstveiling. Ontdek nu alle kunstwerken van Mario Tauzin te koop bij Kunstveiling en bemachtig uw eigen Mario Tauzin!

Volg het aanbod kunst van Mario Tauzin te koop

Wilt u op de hoogte gehouden worden van nieuw aanbod van Mario Tauzin te koop? Via uw persoonlijke Kunstveiling account kunt u Mario Tauzin instellen als uw favoriete kunstenaar. Wanneer er nieuwe Mario Tauzin kunstwerken in de veiling worden geplaatst, ontvangt u hierover per e-mail bericht. Daarnaast kunt u alle kunstwerken van uw favoriete kunstenaars eenvoudig bekijken via uw persoonlijke account. Op die manier loopt u nooit meer een nieuw item in de veiling mis en koopt u gemakkelijk kunst van Mario Tauzin!

Bekijk bijvoorbeeld ook eens het aanbod kunstwerken van Karel Appel, Anton Heyboer en Klaas Gubbels in de veiling.

Waarom via Kunstveiling kunst van Mario Tauzin kopen?

Via Kunstveiling koopt u unieke kunstwerken van Mario Tauzin en andere erkende kunstenaars tegen veilingprijzen. Kunst kopen van Mario Tauzin via Kunstveiling is toegankelijk, transparant en laagdrempelig. Dagelijks worden vele nieuwe kunstwerken in de veiling geplaatst, van moderne schilderijen tot oude prenten en van sculpturen tot design en sieraden. U stemt het aanbod gemakkelijk op uw eigen wensen af en wordt automatisch in contact gebracht met de verkoper als u na afloop van de veiling de hoogste bieder bent. U betaalt bij Kunstveiling slechts 15% veilingkosten over de hamerprijs. Dit wordt bij het uitbrengen van een bod al aangegeven, zodat u achteraf nooit voor verrassingen komt te staan.

Bovendien kunt u via Kunstveiling ook zelf kunst van Mario Tauzin of andere erkende kunstenaars verkopen. Meer over het verkopen van kunst leest u op de pagina Kunst Verkopen.

Hoe breng ik een bod uit op een kunstwerk van Mario Tauzin?

Kunst kopen van Mario Tauzin begint bij het plaatsen van een bod. Om een bod uit te brengen op een kunstwerk van Mario Tauzin, heeft u account bij Kunstveiling nodig. Hier maakt u gemakkelijk een account aan. Bij alle items in de veiling treft u detailgegevens van het kunstwerk, een openingsbod en een aflooptijd. Tot deze tijd kunt u een bod uitbrengen op het kunstwerk van Mario Tauzin. Om meer kans te maken om de Mario Tauzin te bemachtigen, kunt u een autobod instellen. Bent u de winnende bieder? Dan neemt de verkoper contact met u op. Is het kunstwerk helaas aan u voorbijgegaan? Bekijk dan het actuele aanbod met alle andere kunst van Mario Tauzin! Let op: lees voordat u kunst gaat kopen of verkopen via Kunstveiling de veilingregels goed door.

Nog geen account?
Door een gratis account aan te maken kunt u bieden op {{numberOfItems}} items of zelf een item in de veiling plaatsen.