Marja Gerritsen (1955)
  1. Home
  2. >
  3. Kunstenaars
  4. >
  5. Marja Gerritsen
Marja Gerritsen (1955)

Marja Gerritsen (1955)

Kunstenaar

Marja GERRITSEN (Amsterdam 1955)

Aangeboden items
1
Verkochte items
1
Links
Favoriet
FA. 
filters
1 aangeboden items van deze kunstenaar
*list
grid
big-grid

Aftersale items

Onderstaande items zijn mogelijk nog beschikbaar. U kunt eenmalig een bod uitbrengen in de aftersale.
Marja Gerritsen - Drie vrouwen | schilderij met symboliek - ingelijst kopen? Bied vanaf 50!
Marja Gerritsen - Drie vrouwen | schilderij met symboliek - ingelijstSchilderij
Geplaatst doortakamine
Eindtijd 04-12-2022 om 19:17
Periode2000 t/m Heden
TechniekAcryl
Afmetingen77.5 cm x 47.5 cm (h x b)
GesigneerdHandgesigneerd
DragerPapier
IngelijstIngelijst

Kunst kopen van Marja Gerritsen

Wilt u graag een kunstwerk kopen van Marja Gerritsen? Bekijk dan het actuele veilingaanbod en bied mee op mooie en unieke kunstwerken van Marja Gerritsen. Betaalbare en exclusieve kunst kopen van Marja Gerritsen en andere erkende kunstenaars is leuk, toegankelijk én binnen handbereik via Kunstveiling. Ontdek nu alle kunstwerken van Marja Gerritsen te koop bij Kunstveiling en bemachtig uw eigen Marja Gerritsen!

Volg het aanbod kunst van Marja Gerritsen te koop

Wilt u op de hoogte gehouden worden van nieuw aanbod van Marja Gerritsen te koop? Via uw persoonlijke Kunstveiling account kunt u Marja Gerritsen instellen als uw favoriete kunstenaar. Wanneer er nieuwe Marja Gerritsen kunstwerken in de veiling worden geplaatst, ontvangt u hierover per e-mail bericht. Daarnaast kunt u alle kunstwerken van uw favoriete kunstenaars eenvoudig bekijken via uw persoonlijke account. Op die manier loopt u nooit meer een nieuw item in de veiling mis en koopt u gemakkelijk kunst van Marja Gerritsen!

Bekijk bijvoorbeeld ook eens het aanbod kunstwerken van Karel Appel, Anton Heyboer en Klaas Gubbels in de veiling.

Waarom via Kunstveiling kunst van Marja Gerritsen kopen?

Via Kunstveiling koopt u unieke kunstwerken van Marja Gerritsen en andere erkende kunstenaars tegen veilingprijzen. Kunst kopen van Marja Gerritsen via Kunstveiling is toegankelijk, transparant en laagdrempelig. Dagelijks worden vele nieuwe kunstwerken in de veiling geplaatst, van moderne schilderijen tot oude prenten en van sculpturen tot design en sieraden. U stemt het aanbod gemakkelijk op uw eigen wensen af en wordt automatisch in contact gebracht met de verkoper als u na afloop van de veiling de hoogste bieder bent. U betaalt bij Kunstveiling slechts 15% veilingkosten over de hamerprijs. Dit wordt bij het uitbrengen van een bod al aangegeven, zodat u achteraf nooit voor verrassingen komt te staan.

Bovendien kunt u via Kunstveiling ook zelf kunst van Marja Gerritsen of andere erkende kunstenaars verkopen. Meer over het verkopen van kunst leest u op de pagina Kunst Verkopen.

Hoe breng ik een bod uit op een kunstwerk van Marja Gerritsen?

Kunst kopen van Marja Gerritsen begint bij het plaatsen van een bod. Om een bod uit te brengen op een kunstwerk van Marja Gerritsen, heeft u account bij Kunstveiling nodig. Hier maakt u gemakkelijk een account aan. Bij alle items in de veiling treft u detailgegevens van het kunstwerk, een openingsbod en een aflooptijd. Tot deze tijd kunt u een bod uitbrengen op het kunstwerk van Marja Gerritsen. Om meer kans te maken om de Marja Gerritsen te bemachtigen, kunt u een autobod instellen. Bent u de winnende bieder? Dan neemt de verkoper contact met u op. Is het kunstwerk helaas aan u voorbijgegaan? Bekijk dan het actuele aanbod met alle andere kunst van Marja Gerritsen! Let op: lees voordat u kunst gaat kopen of verkopen via Kunstveiling de veilingregels goed door.

Nog geen account?
Door een gratis account aan te maken kunt u bieden op {{numberOfItems}} items of zelf een item in de veiling plaatsen.