Marja Gerritsen (1955)
  1. Home
  2. >
  3. Kunstenaars
  4. >
  5. Marja Gerritsen
Marja Gerritsen (1955)

Marja Gerritsen (1955)

Kunstenaar

Marja GERRITSEN (Amsterdam 1955)

Aangeboden items
0
Verkochte items
2
Nationaliteit
Nederlands Nederlands  
Links
Favoriet
De gekozen filters geven op dit moment geen resultaat. U kunt andere filters proberen terug naar ons gehele aanbod.

Momenteel worden er helaas geen items van Marja Gerritsen (1955) aangeboden. Bekijk ons huidige veilingaanbod.

Wilt u via e-mail een alert ontvangen wanneer er een item van Marja Gerritsen (1955) wordt aangeboden, maak deze dan favoriet.

Wilt u zelf een item van deze kunstenaar in de veiling plaatsen? Dat kan en is zeer eenvoudig. Maak hier een account aan en plaats het in de veiling.


Ontdek Kunstveiling


Kunst kopen van Marja Gerritsen

Wilt u graag een kunstwerk kopen van Marja Gerritsen? Bekijk dan het actuele veilingaanbod en bied mee op mooie en unieke kunstwerken van Marja Gerritsen. Betaalbare en exclusieve kunst kopen van Marja Gerritsen en andere erkende kunstenaars is leuk, toegankelijk én binnen handbereik via Kunstveiling. Ontdek nu alle kunstwerken van Marja Gerritsen te koop bij Kunstveiling en bemachtig uw eigen Marja Gerritsen!

Volg het aanbod kunst van Marja Gerritsen te koop

Wilt u op de hoogte gehouden worden van nieuw aanbod van Marja Gerritsen te koop? Via uw persoonlijke Kunstveiling account kunt u Marja Gerritsen instellen als uw favoriete kunstenaar. Wanneer er nieuwe Marja Gerritsen kunstwerken in de veiling worden geplaatst, ontvangt u hierover per e-mail bericht. Daarnaast kunt u alle kunstwerken van uw favoriete kunstenaars eenvoudig bekijken via uw persoonlijke account. Op die manier loopt u nooit meer een nieuw item in de veiling mis en koopt u gemakkelijk kunst van Marja Gerritsen!

Bekijk bijvoorbeeld ook eens het aanbod kunstwerken van Karel Appel, Anton Heyboer en Klaas Gubbels in de veiling.

Waarom via Kunstveiling kunst van Marja Gerritsen kopen?

Via Kunstveiling koopt u unieke kunstwerken van Marja Gerritsen en andere erkende kunstenaars tegen veilingprijzen. Kunst kopen van Marja Gerritsen via Kunstveiling is toegankelijk, transparant en laagdrempelig. Dagelijks worden vele nieuwe kunstwerken in de veiling geplaatst, van moderne schilderijen tot oude prenten en van sculpturen tot design en sieraden. U stemt het aanbod gemakkelijk op uw eigen wensen af en wordt automatisch in contact gebracht met de verkoper als u na afloop van de veiling de hoogste bieder bent. U betaalt bij Kunstveiling slechts 15% veilingkosten over de hamerprijs. Dit wordt bij het uitbrengen van een bod al aangegeven, zodat u achteraf nooit voor verrassingen komt te staan.

Bovendien kunt u via Kunstveiling ook zelf kunst van Marja Gerritsen of andere erkende kunstenaars verkopen. Meer over het verkopen van kunst leest u op de pagina Kunst Verkopen.

Hoe breng ik een bod uit op een kunstwerk van Marja Gerritsen?

Kunst kopen van Marja Gerritsen begint bij het plaatsen van een bod. Om een bod uit te brengen op een kunstwerk van Marja Gerritsen, heeft u account bij Kunstveiling nodig. Hier maakt u gemakkelijk een account aan. Bij alle items in de veiling treft u detailgegevens van het kunstwerk, een openingsbod en een aflooptijd. Tot deze tijd kunt u een bod uitbrengen op het kunstwerk van Marja Gerritsen. Om meer kans te maken om de Marja Gerritsen te bemachtigen, kunt u een autobod instellen. Bent u de winnende bieder? Dan neemt de verkoper contact met u op. Is het kunstwerk helaas aan u voorbijgegaan? Bekijk dan het actuele aanbod met alle andere kunst van Marja Gerritsen! Let op: lees voordat u kunst gaat kopen of verkopen via Kunstveiling de veilingregels goed door.