Marjolijn Janzen
  1. Home
  2. >
  3. Kunstenaars
  4. >
  5. Marjolijn Janzen
Marjolijn Janzen

Marjolijn Janzen (XXe Eeuw)

Beeldhouwer

Marjolijn JANZEN


Dochter van de in 1998 overleden beeldhouwer Herman Janzen.Heeft haar vader vele keren geassisteerd en heeft daardoor haar creatieve en technische vaardigheden van het beeldhouwen opgedaan. Zij is geschoold als edelsmid en heeft daarnaast ook geschilderd. Maar is voornamelijk bezig met beeldhouwen. 

Aangeboden items
2
Verkochte items
2
Nationaliteit
Nederlands Nederlands  
Links
Favoriet
De gekozen filters geven op dit moment geen resultaat. U kunt andere filters proberen terug naar ons gehele aanbod.

Momenteel worden er helaas geen items van Marjolijn Janzen aangeboden. Bekijk ons huidige veilingaanbod.

Wilt u via e-mail een alert ontvangen wanneer er een item van Marjolijn Janzen wordt aangeboden, maak deze dan favoriet.

Wilt u zelf een item van deze kunstenaar in de veiling plaatsen? Dat kan en is zeer eenvoudig. Maak hier een account aan en plaats het in de veiling.


Ontdek Kunstveiling


Kunst kopen van Marjolijn Janzen

Wilt u graag een kunstwerk kopen van Marjolijn Janzen? Bekijk dan het actuele veilingaanbod en bied mee op mooie en unieke kunstwerken van Marjolijn Janzen. Betaalbare en exclusieve kunst kopen van Marjolijn Janzen en andere erkende kunstenaars is leuk, toegankelijk én binnen handbereik via Kunstveiling. Ontdek nu alle kunstwerken van Marjolijn Janzen te koop bij Kunstveiling en bemachtig uw eigen Marjolijn Janzen!

Volg het aanbod kunst van Marjolijn Janzen te koop

Wilt u op de hoogte gehouden worden van nieuw aanbod van Marjolijn Janzen te koop? Via uw persoonlijke Kunstveiling account kunt u Marjolijn Janzen instellen als uw favoriete kunstenaar. Wanneer er nieuwe Marjolijn Janzen kunstwerken in de veiling worden geplaatst, ontvangt u hierover per e-mail bericht. Daarnaast kunt u alle kunstwerken van uw favoriete kunstenaars eenvoudig bekijken via uw persoonlijke account. Op die manier loopt u nooit meer een nieuw item in de veiling mis en koopt u gemakkelijk kunst van Marjolijn Janzen!

Bekijk bijvoorbeeld ook eens het aanbod kunstwerken van Karel Appel, Anton Heyboer en Klaas Gubbels in de veiling.

Waarom via Kunstveiling kunst van Marjolijn Janzen kopen?

Via Kunstveiling koopt u unieke kunstwerken van Marjolijn Janzen en andere erkende kunstenaars tegen veilingprijzen. Kunst kopen van Marjolijn Janzen via Kunstveiling is toegankelijk, transparant en laagdrempelig. Dagelijks worden vele nieuwe kunstwerken in de veiling geplaatst, van moderne schilderijen tot oude prenten en van sculpturen tot design en sieraden. U stemt het aanbod gemakkelijk op uw eigen wensen af en wordt automatisch in contact gebracht met de verkoper als u na afloop van de veiling de hoogste bieder bent. U betaalt bij Kunstveiling slechts 15% veilingkosten over de hamerprijs. Dit wordt bij het uitbrengen van een bod al aangegeven, zodat u achteraf nooit voor verrassingen komt te staan.

Bovendien kunt u via Kunstveiling ook zelf kunst van Marjolijn Janzen of andere erkende kunstenaars verkopen. Meer over het verkopen van kunst leest u op de pagina Kunst Verkopen.

Hoe breng ik een bod uit op een kunstwerk van Marjolijn Janzen?

Kunst kopen van Marjolijn Janzen begint bij het plaatsen van een bod. Om een bod uit te brengen op een kunstwerk van Marjolijn Janzen, heeft u account bij Kunstveiling nodig. Hier maakt u gemakkelijk een account aan. Bij alle items in de veiling treft u detailgegevens van het kunstwerk, een openingsbod en een aflooptijd. Tot deze tijd kunt u een bod uitbrengen op het kunstwerk van Marjolijn Janzen. Om meer kans te maken om de Marjolijn Janzen te bemachtigen, kunt u een autobod instellen. Bent u de winnende bieder? Dan neemt de verkoper contact met u op. Is het kunstwerk helaas aan u voorbijgegaan? Bekijk dan het actuele aanbod met alle andere kunst van Marjolijn Janzen! Let op: lees voordat u kunst gaat kopen of verkopen via Kunstveiling de veilingregels goed door.