Martin Stam (1939)
  1. Home
  2. >
  3. Kunstenaars
  4. >
  5. Martin Stam
Martin Stam (1939)

Martin Stam (1939)

Kunstschilder, Graficus

Martin STAM ( Den Haag 1939)

Aangeboden items
1
Verkochte items
0
Nationaliteit
Nederlands Nederlands  
Links
Favoriet
FA. 
filters
1 aangeboden items van deze kunstenaar
*list
grid
big-grid

Aftersale items

Onderstaande items zijn mogelijk nog beschikbaar. U kunt eenmalig een bod uitbrengen in de aftersale.
Martin Stam - Bewaarengel studie IV kopen? Bied vanaf 35!
Martin Stam - Bewaarengel studie IVTekening / Aquarel
Geplaatst doorDavidnr10
Eindtijd 22-12-2022 om 21:29
Jaartal1970
TechniekPen (Inkt)
Afmetingen36 cm x 56 cm (h x b)
GesigneerdHandgesigneerd
DragerPapier
IngelijstIngelijst

Kunst kopen van Martin Stam

Wilt u graag een kunstwerk kopen van Martin Stam? Bekijk dan het actuele veilingaanbod en bied mee op mooie en unieke kunstwerken van Martin Stam. Betaalbare en exclusieve kunst kopen van Martin Stam en andere erkende kunstenaars is leuk, toegankelijk én binnen handbereik via Kunstveiling. Ontdek nu alle kunstwerken van Martin Stam te koop bij Kunstveiling en bemachtig uw eigen Martin Stam!

Volg het aanbod kunst van Martin Stam te koop

Wilt u op de hoogte gehouden worden van nieuw aanbod van Martin Stam te koop? Via uw persoonlijke Kunstveiling account kunt u Martin Stam instellen als uw favoriete kunstenaar. Wanneer er nieuwe Martin Stam kunstwerken in de veiling worden geplaatst, ontvangt u hierover per e-mail bericht. Daarnaast kunt u alle kunstwerken van uw favoriete kunstenaars eenvoudig bekijken via uw persoonlijke account. Op die manier loopt u nooit meer een nieuw item in de veiling mis en koopt u gemakkelijk kunst van Martin Stam!

Bekijk bijvoorbeeld ook eens het aanbod kunstwerken van Karel Appel, Anton Heyboer en Klaas Gubbels in de veiling.

Waarom via Kunstveiling kunst van Martin Stam kopen?

Via Kunstveiling koopt u unieke kunstwerken van Martin Stam en andere erkende kunstenaars tegen veilingprijzen. Kunst kopen van Martin Stam via Kunstveiling is toegankelijk, transparant en laagdrempelig. Dagelijks worden vele nieuwe kunstwerken in de veiling geplaatst, van moderne schilderijen tot oude prenten en van sculpturen tot design en sieraden. U stemt het aanbod gemakkelijk op uw eigen wensen af en wordt automatisch in contact gebracht met de verkoper als u na afloop van de veiling de hoogste bieder bent. U betaalt bij Kunstveiling slechts 15% veilingkosten over de hamerprijs. Dit wordt bij het uitbrengen van een bod al aangegeven, zodat u achteraf nooit voor verrassingen komt te staan.

Bovendien kunt u via Kunstveiling ook zelf kunst van Martin Stam of andere erkende kunstenaars verkopen. Meer over het verkopen van kunst leest u op de pagina Kunst Verkopen.

Hoe breng ik een bod uit op een kunstwerk van Martin Stam?

Kunst kopen van Martin Stam begint bij het plaatsen van een bod. Om een bod uit te brengen op een kunstwerk van Martin Stam, heeft u account bij Kunstveiling nodig. Hier maakt u gemakkelijk een account aan. Bij alle items in de veiling treft u detailgegevens van het kunstwerk, een openingsbod en een aflooptijd. Tot deze tijd kunt u een bod uitbrengen op het kunstwerk van Martin Stam. Om meer kans te maken om de Martin Stam te bemachtigen, kunt u een autobod instellen. Bent u de winnende bieder? Dan neemt de verkoper contact met u op. Is het kunstwerk helaas aan u voorbijgegaan? Bekijk dan het actuele aanbod met alle andere kunst van Martin Stam! Let op: lees voordat u kunst gaat kopen of verkopen via Kunstveiling de veilingregels goed door.

Nog geen account?
Door een gratis account aan te maken kunt u bieden op {{numberOfItems}} items of zelf een item in de veiling plaatsen.