Mathias Barz (1895-1982)
  1. Home
  2. >
  3. Kunstenaars
  4. >
  5. Mathias Barz
Mathias Barz (1895-1982)

Mathias Barz (1895-1982)

Kunstenaar

Mathias BARZ (1895 - 1982)

Aangeboden items
0
Verkochte items
2
Nationaliteit
Duits Duits  
Links
Favoriet
De gekozen filters geven op dit moment geen resultaat. U kunt andere filters proberen terug naar ons gehele aanbod.

Momenteel worden er helaas geen items van Mathias Barz (1895-1982) aangeboden. Bekijk ons huidige veilingaanbod.

Wilt u via e-mail een alert ontvangen wanneer er een item van Mathias Barz (1895-1982) wordt aangeboden, maak deze dan favoriet.

Wilt u zelf een item van deze kunstenaar in de veiling plaatsen? Dat kan en is zeer eenvoudig. Maak hier een account aan en plaats het in de veiling.


Ontdek Kunstveiling


Kunst kopen van Mathias Barz

Wilt u graag een kunstwerk kopen van Mathias Barz? Bekijk dan het actuele veilingaanbod en bied mee op mooie en unieke kunstwerken van Mathias Barz. Betaalbare en exclusieve kunst kopen van Mathias Barz en andere erkende kunstenaars is leuk, toegankelijk én binnen handbereik via Kunstveiling. Ontdek nu alle kunstwerken van Mathias Barz te koop bij Kunstveiling en bemachtig uw eigen Mathias Barz!

Volg het aanbod kunst van Mathias Barz te koop

Wilt u op de hoogte gehouden worden van nieuw aanbod van Mathias Barz te koop? Via uw persoonlijke Kunstveiling account kunt u Mathias Barz instellen als uw favoriete kunstenaar. Wanneer er nieuwe Mathias Barz kunstwerken in de veiling worden geplaatst, ontvangt u hierover per e-mail bericht. Daarnaast kunt u alle kunstwerken van uw favoriete kunstenaars eenvoudig bekijken via uw persoonlijke account. Op die manier loopt u nooit meer een nieuw item in de veiling mis en koopt u gemakkelijk kunst van Mathias Barz!

Bekijk bijvoorbeeld ook eens het aanbod kunstwerken van Karel Appel, Anton Heyboer en Klaas Gubbels in de veiling.

Waarom via Kunstveiling kunst van Mathias Barz kopen?

Via Kunstveiling koopt u unieke kunstwerken van Mathias Barz en andere erkende kunstenaars tegen veilingprijzen. Kunst kopen van Mathias Barz via Kunstveiling is toegankelijk, transparant en laagdrempelig. Dagelijks worden vele nieuwe kunstwerken in de veiling geplaatst, van moderne schilderijen tot oude prenten en van sculpturen tot design en sieraden. U stemt het aanbod gemakkelijk op uw eigen wensen af en wordt automatisch in contact gebracht met de verkoper als u na afloop van de veiling de hoogste bieder bent. U betaalt bij Kunstveiling slechts 15% veilingkosten over de hamerprijs. Dit wordt bij het uitbrengen van een bod al aangegeven, zodat u achteraf nooit voor verrassingen komt te staan.

Bovendien kunt u via Kunstveiling ook zelf kunst van Mathias Barz of andere erkende kunstenaars verkopen. Meer over het verkopen van kunst leest u op de pagina Kunst Verkopen.

Hoe breng ik een bod uit op een kunstwerk van Mathias Barz?

Kunst kopen van Mathias Barz begint bij het plaatsen van een bod. Om een bod uit te brengen op een kunstwerk van Mathias Barz, heeft u account bij Kunstveiling nodig. Hier maakt u gemakkelijk een account aan. Bij alle items in de veiling treft u detailgegevens van het kunstwerk, een openingsbod en een aflooptijd. Tot deze tijd kunt u een bod uitbrengen op het kunstwerk van Mathias Barz. Om meer kans te maken om de Mathias Barz te bemachtigen, kunt u een autobod instellen. Bent u de winnende bieder? Dan neemt de verkoper contact met u op. Is het kunstwerk helaas aan u voorbijgegaan? Bekijk dan het actuele aanbod met alle andere kunst van Mathias Barz! Let op: lees voordat u kunst gaat kopen of verkopen via Kunstveiling de veilingregels goed door.