Maurice Micha (1890-1969)
  1. Home
  2. >
  3. Kunstenaars
  4. >
  5. Maurice Micha
Maurice Micha (1890-1969)

Maurice Micha (1890-1969)

Kunstenaar

Maurice MICHA (Spa 1890 - Houffalize 1969)

Aangeboden items
1
Verkochte items
0
Nationaliteit
Belgisch Belgisch  
Links
Favoriet
filters
Maurice Micha - Landelijk zicht kopen? Bied vanaf 30!
Maurice Micha (1890-1969) Landelijk zicht
TechniekHoutskool
Afmetingen62 x 70 cm (h x b)
GesigneerdHandgesigneerd
DragerPapier
IngelijstIngelijst
Openingsbod
€ 30
Bied mee Bied mee

Kunst kopen van Maurice Micha

Wilt u graag een kunstwerk kopen van Maurice Micha? Bekijk dan het actuele veilingaanbod en bied mee op mooie en unieke kunstwerken van Maurice Micha. Betaalbare en exclusieve kunst kopen van Maurice Micha en andere erkende kunstenaars is leuk, toegankelijk én binnen handbereik via Kunstveiling. Ontdek nu alle kunstwerken van Maurice Micha te koop bij Kunstveiling en bemachtig uw eigen Maurice Micha!

Volg het aanbod kunst van Maurice Micha te koop

Wilt u op de hoogte gehouden worden van nieuw aanbod van Maurice Micha te koop? Via uw persoonlijke Kunstveiling account kunt u Maurice Micha instellen als uw favoriete kunstenaar. Wanneer er nieuwe Maurice Micha kunstwerken in de veiling worden geplaatst, ontvangt u hierover per e-mail bericht. Daarnaast kunt u alle kunstwerken van uw favoriete kunstenaars eenvoudig bekijken via uw persoonlijke account. Op die manier loopt u nooit meer een nieuw item in de veiling mis en koopt u gemakkelijk kunst van Maurice Micha!

Bekijk bijvoorbeeld ook eens het aanbod kunstwerken van Karel Appel, Anton Heyboer en Klaas Gubbels in de veiling.

Waarom via Kunstveiling kunst van Maurice Micha kopen?

Via Kunstveiling koopt u unieke kunstwerken van Maurice Micha en andere erkende kunstenaars tegen veilingprijzen. Kunst kopen van Maurice Micha via Kunstveiling is toegankelijk, transparant en laagdrempelig. Dagelijks worden vele nieuwe kunstwerken in de veiling geplaatst, van moderne schilderijen tot oude prenten en van sculpturen tot design en sieraden. U stemt het aanbod gemakkelijk op uw eigen wensen af en wordt automatisch in contact gebracht met de verkoper als u na afloop van de veiling de hoogste bieder bent. U betaalt bij Kunstveiling slechts 15% veilingkosten over de hamerprijs. Dit wordt bij het uitbrengen van een bod al aangegeven, zodat u achteraf nooit voor verrassingen komt te staan.

Bovendien kunt u via Kunstveiling ook zelf kunst van Maurice Micha of andere erkende kunstenaars verkopen. Meer over het verkopen van kunst leest u op de pagina Kunst Verkopen.

Hoe breng ik een bod uit op een kunstwerk van Maurice Micha?

Kunst kopen van Maurice Micha begint bij het plaatsen van een bod. Om een bod uit te brengen op een kunstwerk van Maurice Micha, heeft u account bij Kunstveiling nodig. Hier maakt u gemakkelijk een account aan. Bij alle items in de veiling treft u detailgegevens van het kunstwerk, een openingsbod en een aflooptijd. Tot deze tijd kunt u een bod uitbrengen op het kunstwerk van Maurice Micha. Om meer kans te maken om de Maurice Micha te bemachtigen, kunt u een autobod instellen. Bent u de winnende bieder? Dan neemt de verkoper contact met u op. Is het kunstwerk helaas aan u voorbijgegaan? Bekijk dan het actuele aanbod met alle andere kunst van Maurice Micha! Let op: lees voordat u kunst gaat kopen of verkopen via Kunstveiling de veilingregels goed door.