Max Nauta (1896-1957)
  1. Home
  2. >
  3. Kunstenaars
  4. >
  5. Max Nauta
Max Nauta (1896-1957)

Max Nauta (1896-1957)

Kunstenaar

Max NAUTA (Deventer 1896 - 1957 Amsterdam)

Aquarellist, etser, glasschilder, kunstnijveraar, schilder, tekenaar, illustrator en wandschilder

Aangeboden items
1
Verkochte items
0
Nationaliteit
Nederlands Nederlands  
Links
Favoriet
filters
Max Nauta - unieke foto met Churchill-+-genumm/gesign. [plak]boek-+-diversen kopen? Bied vanaf 150!
Max Nauta (1896-1957) Nederlands unieke foto met Churchill-+-genumm/gesign. [plak]boek-+-diversen
TechniekGesigneerd boek
Afmetingen32 x 25 cm (h x b)
GesigneerdHandgesigneerd
Openingsbod
€ 150
Bied mee Bied mee

Kunst kopen van Max Nauta

Wilt u graag een kunstwerk kopen van Max Nauta? Bekijk dan het actuele veilingaanbod en bied mee op mooie en unieke kunstwerken van Max Nauta. Betaalbare en exclusieve kunst kopen van Max Nauta en andere erkende kunstenaars is leuk, toegankelijk én binnen handbereik via Kunstveiling. Ontdek nu alle kunstwerken van Max Nauta te koop bij Kunstveiling en bemachtig uw eigen Max Nauta!

Volg het aanbod kunst van Max Nauta te koop

Wilt u op de hoogte gehouden worden van nieuw aanbod van Max Nauta te koop? Via uw persoonlijke Kunstveiling account kunt u Max Nauta instellen als uw favoriete kunstenaar. Wanneer er nieuwe Max Nauta kunstwerken in de veiling worden geplaatst, ontvangt u hierover per e-mail bericht. Daarnaast kunt u alle kunstwerken van uw favoriete kunstenaars eenvoudig bekijken via uw persoonlijke account. Op die manier loopt u nooit meer een nieuw item in de veiling mis en koopt u gemakkelijk kunst van Max Nauta!

Bekijk bijvoorbeeld ook eens het aanbod kunstwerken van Karel Appel, Anton Heyboer en Klaas Gubbels in de veiling.

Waarom via Kunstveiling kunst van Max Nauta kopen?

Via Kunstveiling koopt u unieke kunstwerken van Max Nauta en andere erkende kunstenaars tegen veilingprijzen. Kunst kopen van Max Nauta via Kunstveiling is toegankelijk, transparant en laagdrempelig. Dagelijks worden vele nieuwe kunstwerken in de veiling geplaatst, van moderne schilderijen tot oude prenten en van sculpturen tot design en sieraden. U stemt het aanbod gemakkelijk op uw eigen wensen af en wordt automatisch in contact gebracht met de verkoper als u na afloop van de veiling de hoogste bieder bent. U betaalt bij Kunstveiling slechts 15% veilingkosten over de hamerprijs. Dit wordt bij het uitbrengen van een bod al aangegeven, zodat u achteraf nooit voor verrassingen komt te staan.

Bovendien kunt u via Kunstveiling ook zelf kunst van Max Nauta of andere erkende kunstenaars verkopen. Meer over het verkopen van kunst leest u op de pagina Kunst Verkopen.

Hoe breng ik een bod uit op een kunstwerk van Max Nauta?

Kunst kopen van Max Nauta begint bij het plaatsen van een bod. Om een bod uit te brengen op een kunstwerk van Max Nauta, heeft u account bij Kunstveiling nodig. Hier maakt u gemakkelijk een account aan. Bij alle items in de veiling treft u detailgegevens van het kunstwerk, een openingsbod en een aflooptijd. Tot deze tijd kunt u een bod uitbrengen op het kunstwerk van Max Nauta. Om meer kans te maken om de Max Nauta te bemachtigen, kunt u een autobod instellen. Bent u de winnende bieder? Dan neemt de verkoper contact met u op. Is het kunstwerk helaas aan u voorbijgegaan? Bekijk dan het actuele aanbod met alle andere kunst van Max Nauta! Let op: lees voordat u kunst gaat kopen of verkopen via Kunstveiling de veilingregels goed door.