Meret Oppenheim (1913-1985)
  1. Home
  2. >
  3. Kunstenaars
  4. >
  5. Meret Oppenheim
Meret Oppenheim (1913-1985)

Meret Oppenheim (1913-1985)

Kunstenaar

Meret OPPENHEIM (1913 - 1985)

Aangeboden items
2
Verkochte items
2
Nationaliteit
Duits Duits  
Links
Favoriet
FA. (4 x Favoriet)
filters
2 aangeboden items van deze kunstenaar
*list
grid
big-grid

Aftersale items

Onderstaande items zijn mogelijk nog beschikbaar. U kunt eenmalig een bod uitbrengen in de aftersale.
Meret Oppenheim - Selbstportrait kopen? Bied vanaf 450!
Meret Oppenheim - SelbstportraitGrafiek (handgesigneerd)
Geplaatst doorsp3006
Eindtijd 30-01-2023 om 21:00
Verzending Internationaal
Periode2000 t/m Heden
TechniekLitho
Afmetingen7.5 cm x 7.5 cm (h x b)
GesigneerdHandgesigneerd
DragerPapier
IngelijstNiet Ingelijst
Meret Oppenheim - "A Different Retrospective" - 1997 kopen? Bied vanaf 50!
Meret Oppenheim - "A Different Retrospective" - 1997Kunstboeken
Geplaatst doorStationsider
Eindtijd 05-02-2023 om 19:33
Jaartal1997
TechniekSoftcover
Afmetingen27.5 cm x 23 cm (h x b)

Kunst kopen van Meret Oppenheim

Wilt u graag een kunstwerk kopen van Meret Oppenheim? Bekijk dan het actuele veilingaanbod en bied mee op mooie en unieke kunstwerken van Meret Oppenheim. Betaalbare en exclusieve kunst kopen van Meret Oppenheim en andere erkende kunstenaars is leuk, toegankelijk én binnen handbereik via Kunstveiling. Ontdek nu alle kunstwerken van Meret Oppenheim te koop bij Kunstveiling en bemachtig uw eigen Meret Oppenheim!

Volg het aanbod kunst van Meret Oppenheim te koop

Wilt u op de hoogte gehouden worden van nieuw aanbod van Meret Oppenheim te koop? Via uw persoonlijke Kunstveiling account kunt u Meret Oppenheim instellen als uw favoriete kunstenaar. Wanneer er nieuwe Meret Oppenheim kunstwerken in de veiling worden geplaatst, ontvangt u hierover per e-mail bericht. Daarnaast kunt u alle kunstwerken van uw favoriete kunstenaars eenvoudig bekijken via uw persoonlijke account. Op die manier loopt u nooit meer een nieuw item in de veiling mis en koopt u gemakkelijk kunst van Meret Oppenheim!

Bekijk bijvoorbeeld ook eens het aanbod kunstwerken van Karel Appel, Anton Heyboer en Klaas Gubbels in de veiling.

Waarom via Kunstveiling kunst van Meret Oppenheim kopen?

Via Kunstveiling koopt u unieke kunstwerken van Meret Oppenheim en andere erkende kunstenaars tegen veilingprijzen. Kunst kopen van Meret Oppenheim via Kunstveiling is toegankelijk, transparant en laagdrempelig. Dagelijks worden vele nieuwe kunstwerken in de veiling geplaatst, van moderne schilderijen tot oude prenten en van sculpturen tot design en sieraden. U stemt het aanbod gemakkelijk op uw eigen wensen af en wordt automatisch in contact gebracht met de verkoper als u na afloop van de veiling de hoogste bieder bent. U betaalt bij Kunstveiling slechts 15% veilingkosten over de hamerprijs. Dit wordt bij het uitbrengen van een bod al aangegeven, zodat u achteraf nooit voor verrassingen komt te staan.

Bovendien kunt u via Kunstveiling ook zelf kunst van Meret Oppenheim of andere erkende kunstenaars verkopen. Meer over het verkopen van kunst leest u op de pagina Kunst Verkopen.

Hoe breng ik een bod uit op een kunstwerk van Meret Oppenheim?

Kunst kopen van Meret Oppenheim begint bij het plaatsen van een bod. Om een bod uit te brengen op een kunstwerk van Meret Oppenheim, heeft u account bij Kunstveiling nodig. Hier maakt u gemakkelijk een account aan. Bij alle items in de veiling treft u detailgegevens van het kunstwerk, een openingsbod en een aflooptijd. Tot deze tijd kunt u een bod uitbrengen op het kunstwerk van Meret Oppenheim. Om meer kans te maken om de Meret Oppenheim te bemachtigen, kunt u een autobod instellen. Bent u de winnende bieder? Dan neemt de verkoper contact met u op. Is het kunstwerk helaas aan u voorbijgegaan? Bekijk dan het actuele aanbod met alle andere kunst van Meret Oppenheim! Let op: lees voordat u kunst gaat kopen of verkopen via Kunstveiling de veilingregels goed door.

Nog geen account?
Door een gratis account aan te maken kunt u bieden op {{numberOfItems}} items of zelf een item in de veiling plaatsen.