Mia Heering-Gallis (1921)
  1. Home
  2. >
  3. Kunstenaars
  4. >
  5. Mia Heering-Gallis
Mia Heering-Gallis (1921)

Mia Heering-Gallis (1921)

Kunstenaar

Mia HEERING-GALLIS(1921)

Aangeboden items
1
Verkochte items
1
Nationaliteit
Nederlands Nederlands  
Links
Favoriet
filters
Mia Heering-Gallis - Boerenhoeve | pentekening - ingelijst kopen? Bied vanaf 23!
Mia Heering-Gallis (1921) Nederlands Boerenhoeve | pentekening - ingelijst
TechniekPen (Inkt)
Afmetingen54.5 x 49 cm (h x b)
GesigneerdHandgesigneerd
DragerPapier
IngelijstIngelijst
Openingsbod
€ 23
Bied mee Bied mee

Kunst kopen van Mia Heering-Gallis

Wilt u graag een kunstwerk kopen van Mia Heering-Gallis? Bekijk dan het actuele veilingaanbod en bied mee op mooie en unieke kunstwerken van Mia Heering-Gallis. Betaalbare en exclusieve kunst kopen van Mia Heering-Gallis en andere erkende kunstenaars is leuk, toegankelijk én binnen handbereik via Kunstveiling. Ontdek nu alle kunstwerken van Mia Heering-Gallis te koop bij Kunstveiling en bemachtig uw eigen Mia Heering-Gallis!

Volg het aanbod kunst van Mia Heering-Gallis te koop

Wilt u op de hoogte gehouden worden van nieuw aanbod van Mia Heering-Gallis te koop? Via uw persoonlijke Kunstveiling account kunt u Mia Heering-Gallis instellen als uw favoriete kunstenaar. Wanneer er nieuwe Mia Heering-Gallis kunstwerken in de veiling worden geplaatst, ontvangt u hierover per e-mail bericht. Daarnaast kunt u alle kunstwerken van uw favoriete kunstenaars eenvoudig bekijken via uw persoonlijke account. Op die manier loopt u nooit meer een nieuw item in de veiling mis en koopt u gemakkelijk kunst van Mia Heering-Gallis!

Bekijk bijvoorbeeld ook eens het aanbod kunstwerken van Karel Appel, Anton Heyboer en Klaas Gubbels in de veiling.

Waarom via Kunstveiling kunst van Mia Heering-Gallis kopen?

Via Kunstveiling koopt u unieke kunstwerken van Mia Heering-Gallis en andere erkende kunstenaars tegen veilingprijzen. Kunst kopen van Mia Heering-Gallis via Kunstveiling is toegankelijk, transparant en laagdrempelig. Dagelijks worden vele nieuwe kunstwerken in de veiling geplaatst, van moderne schilderijen tot oude prenten en van sculpturen tot design en sieraden. U stemt het aanbod gemakkelijk op uw eigen wensen af en wordt automatisch in contact gebracht met de verkoper als u na afloop van de veiling de hoogste bieder bent. U betaalt bij Kunstveiling slechts 15% veilingkosten over de hamerprijs. Dit wordt bij het uitbrengen van een bod al aangegeven, zodat u achteraf nooit voor verrassingen komt te staan.

Bovendien kunt u via Kunstveiling ook zelf kunst van Mia Heering-Gallis of andere erkende kunstenaars verkopen. Meer over het verkopen van kunst leest u op de pagina Kunst Verkopen.

Hoe breng ik een bod uit op een kunstwerk van Mia Heering-Gallis?

Kunst kopen van Mia Heering-Gallis begint bij het plaatsen van een bod. Om een bod uit te brengen op een kunstwerk van Mia Heering-Gallis, heeft u account bij Kunstveiling nodig. Hier maakt u gemakkelijk een account aan. Bij alle items in de veiling treft u detailgegevens van het kunstwerk, een openingsbod en een aflooptijd. Tot deze tijd kunt u een bod uitbrengen op het kunstwerk van Mia Heering-Gallis. Om meer kans te maken om de Mia Heering-Gallis te bemachtigen, kunt u een autobod instellen. Bent u de winnende bieder? Dan neemt de verkoper contact met u op. Is het kunstwerk helaas aan u voorbijgegaan? Bekijk dan het actuele aanbod met alle andere kunst van Mia Heering-Gallis! Let op: lees voordat u kunst gaat kopen of verkopen via Kunstveiling de veilingregels goed door.