Miles Davis (1926-1991)
  1. Home
  2. >
  3. Kunstenaars
  4. >
  5. Miles Davis
Miles Davis (1926-1991)

Miles Davis (1926-1991)

Muzikant

Miles Dewey DAVIS (Alton 1926 - Santa Monica 1991)

Wereldberoemde jazz-muzikant, vooral bekend als trompetspeler, 'bandleader' en componist.

Aangeboden items
2
Verkochte items
15
Nationaliteit
Amerikaans Amerikaans  
Favoriet
filters
Miles Davis - VHS BAND Miles in Paris kopen? Bied vanaf 1!
Miles Davis (1926-1991) Amerikaans VHS BAND Miles in Paris
TechniekVideokunst
Afmetingen20 x 13 cm (h x b)
Openingsbod
€ 1
Bied mee Bied mee
Miles Davis - Miles in Paris videoband kopen? Bied vanaf 1!
Miles Davis (1926-1991) Amerikaans Miles in Paris videoband
TechniekOverig
Afmetingen20 x 12 cm (h x b)
Openingsbod
€ 1
Bied mee Bied mee

Vinyl kopen van Miles Davis

Wilt u graag vinyl kopen van Miles Davis? Bekijk dan het actuele veilingaanbod en bied mee op de beste LP’s, exclusieve singles of zeldzame uitgaves op CD van Miles Davis. Betaalbare en exclusieve vinyl kopen van Miles Davis en andere bekende muzikanten is leuk, toegankelijk én binnen handbereik via Kunstveiling. Ontdek nu alle platen van Miles Davis te koop bij Kunstveiling!

Volg het aanbod vinyl van Miles Davis te koop

Wilt u op de hoogte gehouden worden van nieuw aanbod vinyl van Miles Davis te koop? Via uw persoonlijke Kunstveiling account kunt u Miles Davis instellen als favoriet. Wanneer er nieuwe Miles Davis vinyl in de veiling worden geplaatst, ontvangt u hierover per e-mail bericht. Daarnaast kunt u alle vinyl van uw favoriete muzikanten of kunstwerken van uw favoriete kunstenaars eenvoudig bekijken via uw persoonlijke account. Op die manier loopt u nooit meer een nieuw item in de veiling mis en koopt u gemakkelijk vinyl van Miles Davis!

Waarom via Kunstveiling muziek op vinyl van Miles Davis kopen?

Via Kunstveiling koopt u muziek op vinyl van Miles Davis en andere erkende muzikanten tegen veilingprijzen. Vinyl kopen van Miles Davis via Kunstveiling is toegankelijk, transparant en laagdrempelig. Dagelijks worden vele nieuwe items in de veiling geplaatst, van moderne schilderijen tot oude prenten en van sculpturen tot vinyl, design en sieraden. U stemt het aanbod gemakkelijk op uw eigen wensen af en wordt automatisch in contact gebracht met de verkoper als u na afloop van de veiling de hoogste bieder bent. U betaalt bij Kunstveiling slechts 15% veilingkosten over de hamerprijs. Dit wordt bij het uitbrengen van een bod al aangegeven, zodat u achteraf nooit voor verrassingen komt te staan.

Bovendien kunt u via Kunstveiling ook zelf vinyl van Miles Davis of andere bands en muzikanten verkopen. Meer over het verkopen via Kunstveiling leest u op de pagina Kunst Verkopen.

Hoe breng ik een bod uit op een LP van Miles Davis? (H2)

Vinyl kopen van Miles Davis begint bij het plaatsen van een bod. Om een bod uit te brengen op een plaat van Miles Davis, heeft u account bij Kunstveiling nodig. Hier maakt u gemakkelijk een account aan. Bij alle items in de veiling treft u detailgegevens van het item, een openingsbod en een aflooptijd. Tot deze tijd kunt u een bod uitbrengen op vinyl van Miles Davis. Om meer kans te maken om de LP van Miles Davis te bemachtigen, kunt u een autobod instellen. Bent u de winnende bieder? Dan neemt de verkoper contact met u op. Is het item helaas aan u voorbijgegaan? Bekijk dan het actuele aanbod met alle andere muziek van Miles Davis! Let op: lees voordat u gaat kopen of verkopen via Kunstveiling de veilingregels goed door.