• Populair
  • 1e keer aangeboden
  • Aftersale
  • Laatste 24u geplaatst
  • Loopt vandaag af
  • Vanaf 1 euro
Deutsch
English
Français
Mos Merab Samii (1946)
  1. Home
  2. >
  3. Kunstenaars
  4. >
  5. Mos Merab Samii
Mos Merab Samii (1946)

Mos Merab Samii (1946)

Kunstenaar

MOS MERAB SAMII (Rasht 1946)

Aangeboden items
1
Verkochte items
0
Nationaliteit
IraansIraans  
Links
Favoriet
FA. 
filters
1 aangeboden items van deze kunstenaar
*list
grid
big-grid

Aftersale items

Onderstaande items zijn mogelijk nog beschikbaar. U kunt eenmalig een bod uitbrengen in de aftersale.
Aftersale
Mos Merab Samii - 'The Pastamachine' kopen? Bied vanaf 1100!
Mos Merab Samii - 'The Pastamachine'

Fotografie

Geplaatst doorrickert1809

Eindtijd 13-04-2022 om 21:26

Jaartal2018
TechniekDigitale Print
Afmetingen50 cm x 70 cm (h x b)
GesigneerdHandgesigneerd
IngelijstNiet Ingelijst

Kunst kopen van Mos Merab Samii

Wilt u graag een kunstwerk kopen van Mos Merab Samii? Bekijk dan het actuele veilingaanbod en bied mee op mooie en unieke kunstwerken van Mos Merab Samii. Betaalbare en exclusieve kunst kopen van Mos Merab Samii en andere erkende kunstenaars is leuk, toegankelijk én binnen handbereik via Kunstveiling. Ontdek nu alle kunstwerken van Mos Merab Samii te koop bij Kunstveiling en bemachtig uw eigen Mos Merab Samii!

Volg het aanbod kunst van Mos Merab Samii te koop

Wilt u op de hoogte gehouden worden van nieuw aanbod van Mos Merab Samii te koop? Via uw persoonlijke Kunstveiling account kunt u Mos Merab Samii instellen als uw favoriete kunstenaar. Wanneer er nieuwe Mos Merab Samii kunstwerken in de veiling worden geplaatst, ontvangt u hierover per e-mail bericht. Daarnaast kunt u alle kunstwerken van uw favoriete kunstenaars eenvoudig bekijken via uw persoonlijke account. Op die manier loopt u nooit meer een nieuw item in de veiling mis en koopt u gemakkelijk kunst van Mos Merab Samii!

Bekijk bijvoorbeeld ook eens het aanbod kunstwerken van Karel Appel, Anton Heyboer en Klaas Gubbels in de veiling.

Waarom via Kunstveiling kunst van Mos Merab Samii kopen?

Via Kunstveiling koopt u unieke kunstwerken van Mos Merab Samii en andere erkende kunstenaars tegen veilingprijzen. Kunst kopen van Mos Merab Samii via Kunstveiling is toegankelijk, transparant en laagdrempelig. Dagelijks worden vele nieuwe kunstwerken in de veiling geplaatst, van moderne schilderijen tot oude prenten en van sculpturen tot design en sieraden. U stemt het aanbod gemakkelijk op uw eigen wensen af en wordt automatisch in contact gebracht met de verkoper als u na afloop van de veiling de hoogste bieder bent. U betaalt bij Kunstveiling slechts 15% veilingkosten over de hamerprijs. Dit wordt bij het uitbrengen van een bod al aangegeven, zodat u achteraf nooit voor verrassingen komt te staan.

Bovendien kunt u via Kunstveiling ook zelf kunst van Mos Merab Samii of andere erkende kunstenaars verkopen. Meer over het verkopen van kunst leest u op de pagina Kunst Verkopen.

Hoe breng ik een bod uit op een kunstwerk van Mos Merab Samii?

Kunst kopen van Mos Merab Samii begint bij het plaatsen van een bod. Om een bod uit te brengen op een kunstwerk van Mos Merab Samii, heeft u account bij Kunstveiling nodig. Hier maakt u gemakkelijk een account aan. Bij alle items in de veiling treft u detailgegevens van het kunstwerk, een openingsbod en een aflooptijd. Tot deze tijd kunt u een bod uitbrengen op het kunstwerk van Mos Merab Samii. Om meer kans te maken om de Mos Merab Samii te bemachtigen, kunt u een autobod instellen. Bent u de winnende bieder? Dan neemt de verkoper contact met u op. Is het kunstwerk helaas aan u voorbijgegaan? Bekijk dan het actuele aanbod met alle andere kunst van Mos Merab Samii! Let op: lees voordat u kunst gaat kopen of verkopen via Kunstveiling de veilingregels goed door.

Nog geen account?
Door een gratis account aan te maken kunt u bieden op {{numberOfItems}} items of zelf een item in de veiling plaatsen.