Nadia Cascini (1970)
  1. Home
  2. >
  3. Kunstenaars
  4. >
  5. Nadia Cascini
Nadia Cascini (1970)

Nadia Cascini (1970)

Kunstschilder

Nadia CASCINI (Arezzo 1970).

Nadia Cascini werd in 1970 in Arezzo geboren als dochter van twee goudsmeden. In Arezzo studeert Cascini af binnen de metaal- en sieradensector, en ontwikkelt daarnaast haar schildervaardigheden dankzij tekenscholen in dezelfde stad. In de tweede helft van de jaren 80 begon ze mee te doen aan schilderwedstrijden in heel Italië en behaalde ze de eerste plaats in de meeste daarvan. In 1999 werd ze in Marina di Ravenna twee keer bekroond: ze was de enige vrouw (in 90 deelnemers, in 46 wedstrijden) die won. In de tweede helft van de jaren 90 werkte Nadia met Franse, Spaanse, Duitse en Nederlandse kunstgalerijen, waarbij ze landschappen, composities en figuratieve schilderijen maakte.
Cascini's werken zijn opgenomen door kunstgalerijen in Singapore, New York en over heel Europa.

Aangeboden items
1
Verkochte items
0
Nationaliteit
Italiaans Italiaans  
Links
Favoriet
FA. (1 x Favoriet)
filters
1 aangeboden items van deze kunstenaar
*list
grid
big-grid

Aftersale items

Onderstaande items zijn mogelijk nog beschikbaar. U kunt eenmalig een bod uitbrengen in de aftersale.
Nadia Cascini - Gocce Di Trasparenza kopen? Bied vanaf 750!
Nadia Cascini - Gocce Di TrasparenzaSchilderij
Geplaatst doorEefW
Eindtijd 06-11-2022 om 22:31
Periode2000 t/m Heden
TechniekOlieverf
Afmetingen70 cm x 59 cm (h x b)
GesigneerdHandgesigneerd
DragerCanvas (Doek)
IngelijstIngelijst

Kunst kopen van Nadia Cascini

Wilt u graag een kunstwerk kopen van Nadia Cascini? Bekijk dan het actuele veilingaanbod en bied mee op mooie en unieke kunstwerken van Nadia Cascini. Betaalbare en exclusieve kunst kopen van Nadia Cascini en andere erkende kunstenaars is leuk, toegankelijk én binnen handbereik via Kunstveiling. Ontdek nu alle kunstwerken van Nadia Cascini te koop bij Kunstveiling en bemachtig uw eigen Nadia Cascini!

Volg het aanbod kunst van Nadia Cascini te koop

Wilt u op de hoogte gehouden worden van nieuw aanbod van Nadia Cascini te koop? Via uw persoonlijke Kunstveiling account kunt u Nadia Cascini instellen als uw favoriete kunstenaar. Wanneer er nieuwe Nadia Cascini kunstwerken in de veiling worden geplaatst, ontvangt u hierover per e-mail bericht. Daarnaast kunt u alle kunstwerken van uw favoriete kunstenaars eenvoudig bekijken via uw persoonlijke account. Op die manier loopt u nooit meer een nieuw item in de veiling mis en koopt u gemakkelijk kunst van Nadia Cascini!

Bekijk bijvoorbeeld ook eens het aanbod kunstwerken van Karel Appel, Anton Heyboer en Klaas Gubbels in de veiling.

Waarom via Kunstveiling kunst van Nadia Cascini kopen?

Via Kunstveiling koopt u unieke kunstwerken van Nadia Cascini en andere erkende kunstenaars tegen veilingprijzen. Kunst kopen van Nadia Cascini via Kunstveiling is toegankelijk, transparant en laagdrempelig. Dagelijks worden vele nieuwe kunstwerken in de veiling geplaatst, van moderne schilderijen tot oude prenten en van sculpturen tot design en sieraden. U stemt het aanbod gemakkelijk op uw eigen wensen af en wordt automatisch in contact gebracht met de verkoper als u na afloop van de veiling de hoogste bieder bent. U betaalt bij Kunstveiling slechts 15% veilingkosten over de hamerprijs. Dit wordt bij het uitbrengen van een bod al aangegeven, zodat u achteraf nooit voor verrassingen komt te staan.

Bovendien kunt u via Kunstveiling ook zelf kunst van Nadia Cascini of andere erkende kunstenaars verkopen. Meer over het verkopen van kunst leest u op de pagina Kunst Verkopen.

Hoe breng ik een bod uit op een kunstwerk van Nadia Cascini?

Kunst kopen van Nadia Cascini begint bij het plaatsen van een bod. Om een bod uit te brengen op een kunstwerk van Nadia Cascini, heeft u account bij Kunstveiling nodig. Hier maakt u gemakkelijk een account aan. Bij alle items in de veiling treft u detailgegevens van het kunstwerk, een openingsbod en een aflooptijd. Tot deze tijd kunt u een bod uitbrengen op het kunstwerk van Nadia Cascini. Om meer kans te maken om de Nadia Cascini te bemachtigen, kunt u een autobod instellen. Bent u de winnende bieder? Dan neemt de verkoper contact met u op. Is het kunstwerk helaas aan u voorbijgegaan? Bekijk dan het actuele aanbod met alle andere kunst van Nadia Cascini! Let op: lees voordat u kunst gaat kopen of verkopen via Kunstveiling de veilingregels goed door.

Nog geen account?
Door een gratis account aan te maken kunt u bieden op {{numberOfItems}} items of zelf een item in de veiling plaatsen.