Natasja Kensmil (1973)
  1. Home
  2. >
  3. Kunstenaars
  4. >
  5. Natasja Kensmil
Natasja Kensmil (1973)

Natasja Kensmil (1973)

Kunstenaar

Natasja KENSMIL (Amsterdam 1973)

Schilder, tekenaar en beeldhouwer.

Aangeboden items
0
Verkochte items
16
Nationaliteit
NederlandsNederlands  
Links
Favoriet
FA. (25 x Favoriet)
De gekozen filters geven op dit moment geen resultaat. U kunt andere filters proberen terug naar ons gehele aanbod.

Momenteel worden er helaas geen items van Natasja Kensmil (1973) aangeboden. Bekijk ons huidige veilingaanbod.

Er zijn 16 items van Natasja Kensmil (1973) verkocht in het verleden. Wilt u op de hoogte blijven? Stel dan een e-mail alert in!

Er zijn 25 mensen die Natasja Kensmil (1973) favoriet hebben gemaakt. Heeft u een werk te koop? Deze mensen hebben zeker interesse! Maak hier een account aan en plaats het in de veiling.

Ontdek Kunstveiling

Kunst kopen van Natasja Kensmil

Wilt u graag een kunstwerk kopen van Natasja Kensmil? Bekijk dan het actuele veilingaanbod en bied mee op mooie en unieke kunstwerken van Natasja Kensmil. Betaalbare en exclusieve kunst kopen van Natasja Kensmil en andere erkende kunstenaars is leuk, toegankelijk én binnen handbereik via Kunstveiling. Ontdek nu alle kunstwerken van Natasja Kensmil te koop bij Kunstveiling en bemachtig uw eigen Natasja Kensmil!

Volg het aanbod kunst van Natasja Kensmil te koop

Wilt u op de hoogte gehouden worden van nieuw aanbod van Natasja Kensmil te koop? Via uw persoonlijke Kunstveiling account kunt u Natasja Kensmil instellen als uw favoriete kunstenaar. Wanneer er nieuwe Natasja Kensmil kunstwerken in de veiling worden geplaatst, ontvangt u hierover per e-mail bericht. Daarnaast kunt u alle kunstwerken van uw favoriete kunstenaars eenvoudig bekijken via uw persoonlijke account. Op die manier loopt u nooit meer een nieuw item in de veiling mis en koopt u gemakkelijk kunst van Natasja Kensmil!

Bekijk bijvoorbeeld ook eens het aanbod kunstwerken van Karel Appel, Anton Heyboer en Klaas Gubbels in de veiling.

Waarom via Kunstveiling kunst van Natasja Kensmil kopen?

Via Kunstveiling koopt u unieke kunstwerken van Natasja Kensmil en andere erkende kunstenaars tegen veilingprijzen. Kunst kopen van Natasja Kensmil via Kunstveiling is toegankelijk, transparant en laagdrempelig. Dagelijks worden vele nieuwe kunstwerken in de veiling geplaatst, van moderne schilderijen tot oude prenten en van sculpturen tot design en sieraden. U stemt het aanbod gemakkelijk op uw eigen wensen af en wordt automatisch in contact gebracht met de verkoper als u na afloop van de veiling de hoogste bieder bent. U betaalt bij Kunstveiling slechts 15% veilingkosten over de hamerprijs. Dit wordt bij het uitbrengen van een bod al aangegeven, zodat u achteraf nooit voor verrassingen komt te staan.

Bovendien kunt u via Kunstveiling ook zelf kunst van Natasja Kensmil of andere erkende kunstenaars verkopen. Meer over het verkopen van kunst leest u op de pagina Kunst Verkopen.

Hoe breng ik een bod uit op een kunstwerk van Natasja Kensmil?

Kunst kopen van Natasja Kensmil begint bij het plaatsen van een bod. Om een bod uit te brengen op een kunstwerk van Natasja Kensmil, heeft u account bij Kunstveiling nodig. Hier maakt u gemakkelijk een account aan. Bij alle items in de veiling treft u detailgegevens van het kunstwerk, een openingsbod en een aflooptijd. Tot deze tijd kunt u een bod uitbrengen op het kunstwerk van Natasja Kensmil. Om meer kans te maken om de Natasja Kensmil te bemachtigen, kunt u een autobod instellen. Bent u de winnende bieder? Dan neemt de verkoper contact met u op. Is het kunstwerk helaas aan u voorbijgegaan? Bekijk dan het actuele aanbod met alle andere kunst van Natasja Kensmil! Let op: lees voordat u kunst gaat kopen of verkopen via Kunstveiling de veilingregels goed door.

Nog geen account?
Door een gratis account aan te maken kunt u bieden op {{numberOfItems}} items of zelf een item in de veiling plaatsen.