• Populair
  • 1e keer aangeboden
  • Aftersale
  • Laatste 24u geplaatst
  • Loopt vandaag af
  • Vanaf 1 euro
Deutsch
English
Français
Nelly van den Boom-Hukkelhoven (1936)
  1. Home
  2. >
  3. Kunstenaars
  4. >
  5. Nelly van den Boom-Hukkelhoven
Nelly van den Boom-Hukkelhoven (1936)

Nelly van den Boom-Hukkelhoven (1936)

Kunstenaar

Nelly van den BOOM-HUKKELHOVEN (Susteren 1936)

Aangeboden items
1
Verkochte items
2
Nationaliteit
NederlandsNederlands  
Links
Favoriet
FA. (2 x Favoriet)
filters
1 aangeboden items van deze kunstenaar
*list
grid
big-grid

Aftersale items

Onderstaande items zijn mogelijk nog beschikbaar. U kunt eenmalig een bod uitbrengen in de aftersale.
Nelly van den Boom-Hukkelhoven - Boeket kopen? Bied vanaf 25!
Nelly van den Boom-Hukkelhoven - BoeketGrafiek (handgesigneerd)

Geplaatst doorKunstbedrijf

Eindtijd 27-09-2022 om 22:55

Jaartal1995
TechniekEts
Afmetingen26 cm x 26 cm (h x b)
GesigneerdHandgesigneerd
DragerPapier
IngelijstNiet Ingelijst

Kunst kopen van Nelly van den Boom-Hukkelhoven

Wilt u graag een kunstwerk kopen van Nelly van den Boom-Hukkelhoven? Bekijk dan het actuele veilingaanbod en bied mee op mooie en unieke kunstwerken van Nelly van den Boom-Hukkelhoven. Betaalbare en exclusieve kunst kopen van Nelly van den Boom-Hukkelhoven en andere erkende kunstenaars is leuk, toegankelijk én binnen handbereik via Kunstveiling. Ontdek nu alle kunstwerken van Nelly van den Boom-Hukkelhoven te koop bij Kunstveiling en bemachtig uw eigen Nelly van den Boom-Hukkelhoven!

Volg het aanbod kunst van Nelly van den Boom-Hukkelhoven te koop

Wilt u op de hoogte gehouden worden van nieuw aanbod van Nelly van den Boom-Hukkelhoven te koop? Via uw persoonlijke Kunstveiling account kunt u Nelly van den Boom-Hukkelhoven instellen als uw favoriete kunstenaar. Wanneer er nieuwe Nelly van den Boom-Hukkelhoven kunstwerken in de veiling worden geplaatst, ontvangt u hierover per e-mail bericht. Daarnaast kunt u alle kunstwerken van uw favoriete kunstenaars eenvoudig bekijken via uw persoonlijke account. Op die manier loopt u nooit meer een nieuw item in de veiling mis en koopt u gemakkelijk kunst van Nelly van den Boom-Hukkelhoven!

Bekijk bijvoorbeeld ook eens het aanbod kunstwerken van Karel Appel, Anton Heyboer en Klaas Gubbels in de veiling.

Waarom via Kunstveiling kunst van Nelly van den Boom-Hukkelhoven kopen?

Via Kunstveiling koopt u unieke kunstwerken van Nelly van den Boom-Hukkelhoven en andere erkende kunstenaars tegen veilingprijzen. Kunst kopen van Nelly van den Boom-Hukkelhoven via Kunstveiling is toegankelijk, transparant en laagdrempelig. Dagelijks worden vele nieuwe kunstwerken in de veiling geplaatst, van moderne schilderijen tot oude prenten en van sculpturen tot design en sieraden. U stemt het aanbod gemakkelijk op uw eigen wensen af en wordt automatisch in contact gebracht met de verkoper als u na afloop van de veiling de hoogste bieder bent. U betaalt bij Kunstveiling slechts 15% veilingkosten over de hamerprijs. Dit wordt bij het uitbrengen van een bod al aangegeven, zodat u achteraf nooit voor verrassingen komt te staan.

Bovendien kunt u via Kunstveiling ook zelf kunst van Nelly van den Boom-Hukkelhoven of andere erkende kunstenaars verkopen. Meer over het verkopen van kunst leest u op de pagina Kunst Verkopen.

Hoe breng ik een bod uit op een kunstwerk van Nelly van den Boom-Hukkelhoven?

Kunst kopen van Nelly van den Boom-Hukkelhoven begint bij het plaatsen van een bod. Om een bod uit te brengen op een kunstwerk van Nelly van den Boom-Hukkelhoven, heeft u account bij Kunstveiling nodig. Hier maakt u gemakkelijk een account aan. Bij alle items in de veiling treft u detailgegevens van het kunstwerk, een openingsbod en een aflooptijd. Tot deze tijd kunt u een bod uitbrengen op het kunstwerk van Nelly van den Boom-Hukkelhoven. Om meer kans te maken om de Nelly van den Boom-Hukkelhoven te bemachtigen, kunt u een autobod instellen. Bent u de winnende bieder? Dan neemt de verkoper contact met u op. Is het kunstwerk helaas aan u voorbijgegaan? Bekijk dan het actuele aanbod met alle andere kunst van Nelly van den Boom-Hukkelhoven! Let op: lees voordat u kunst gaat kopen of verkopen via Kunstveiling de veilingregels goed door.

Nog geen account?
Door een gratis account aan te maken kunt u bieden op {{numberOfItems}} items of zelf een item in de veiling plaatsen.