Norbert Prangenberg (1949-2012)
  1. Home
  2. >
  3. Kunstenaars
  4. >
  5. Norbert Prangenberg
Norbert Prangenberg (1949-2012)

Norbert Prangenberg (1949-2012)

Kunstenaar, Designer

Norbert PRANGENBERG (Nettesheim 1949 - Krefeld 2012)

Aangeboden items
1
Verkochte items
11
Nationaliteit
Nederlands Nederlands  
Links
Favoriet
filters
Norbert Prangenberg - Linosnede: "Besuch in Urach" kopen? Bied vanaf 69!
Norbert Prangenberg (1949-2012) Nederlands Linosnede: "Besuch in Urach"
TechniekHout/Linosnede
Afmetingen66 x 50 cm (h x b)
GesigneerdHandgesigneerd
DragerPapier
Openingsbod
€ 69
Bied mee Bied mee

Kunst kopen van Norbert Prangenberg

Wilt u graag een kunstwerk kopen van Norbert Prangenberg? Bekijk dan het actuele veilingaanbod en bied mee op mooie en unieke kunstwerken van Norbert Prangenberg. Betaalbare en exclusieve kunst kopen van Norbert Prangenberg en andere erkende kunstenaars is leuk, toegankelijk én binnen handbereik via Kunstveiling. Ontdek nu alle kunstwerken van Norbert Prangenberg te koop bij Kunstveiling en bemachtig uw eigen Norbert Prangenberg!

Volg het aanbod kunst van Norbert Prangenberg te koop

Wilt u op de hoogte gehouden worden van nieuw aanbod van Norbert Prangenberg te koop? Via uw persoonlijke Kunstveiling account kunt u Norbert Prangenberg instellen als uw favoriete kunstenaar. Wanneer er nieuwe Norbert Prangenberg kunstwerken in de veiling worden geplaatst, ontvangt u hierover per e-mail bericht. Daarnaast kunt u alle kunstwerken van uw favoriete kunstenaars eenvoudig bekijken via uw persoonlijke account. Op die manier loopt u nooit meer een nieuw item in de veiling mis en koopt u gemakkelijk kunst van Norbert Prangenberg!

Bekijk bijvoorbeeld ook eens het aanbod kunstwerken van Karel Appel, Anton Heyboer en Klaas Gubbels in de veiling.

Waarom via Kunstveiling kunst van Norbert Prangenberg kopen?

Via Kunstveiling koopt u unieke kunstwerken van Norbert Prangenberg en andere erkende kunstenaars tegen veilingprijzen. Kunst kopen van Norbert Prangenberg via Kunstveiling is toegankelijk, transparant en laagdrempelig. Dagelijks worden vele nieuwe kunstwerken in de veiling geplaatst, van moderne schilderijen tot oude prenten en van sculpturen tot design en sieraden. U stemt het aanbod gemakkelijk op uw eigen wensen af en wordt automatisch in contact gebracht met de verkoper als u na afloop van de veiling de hoogste bieder bent. U betaalt bij Kunstveiling slechts 15% veilingkosten over de hamerprijs. Dit wordt bij het uitbrengen van een bod al aangegeven, zodat u achteraf nooit voor verrassingen komt te staan.

Bovendien kunt u via Kunstveiling ook zelf kunst van Norbert Prangenberg of andere erkende kunstenaars verkopen. Meer over het verkopen van kunst leest u op de pagina Kunst Verkopen.

Hoe breng ik een bod uit op een kunstwerk van Norbert Prangenberg?

Kunst kopen van Norbert Prangenberg begint bij het plaatsen van een bod. Om een bod uit te brengen op een kunstwerk van Norbert Prangenberg, heeft u account bij Kunstveiling nodig. Hier maakt u gemakkelijk een account aan. Bij alle items in de veiling treft u detailgegevens van het kunstwerk, een openingsbod en een aflooptijd. Tot deze tijd kunt u een bod uitbrengen op het kunstwerk van Norbert Prangenberg. Om meer kans te maken om de Norbert Prangenberg te bemachtigen, kunt u een autobod instellen. Bent u de winnende bieder? Dan neemt de verkoper contact met u op. Is het kunstwerk helaas aan u voorbijgegaan? Bekijk dan het actuele aanbod met alle andere kunst van Norbert Prangenberg! Let op: lees voordat u kunst gaat kopen of verkopen via Kunstveiling de veilingregels goed door.