Nour Edinne Jarram (1956)
  1. Home
  2. >
  3. Kunstenaars
  4. >
  5. Kunstenaar
  6. >
  7. Nour Edinne Jarram
Nour Edinne Jarram (1956)

Nour Edinne Jarram (1956)

Nour Edinne JARRAM (Casablanca 1956) Woont en werkt in Enschede

Aangeboden items
0
Verkochte items
83
Nationaliteit
Nederlands Nederlands  
Links
Favoriet
De gekozen filters geven op dit moment geen resultaat. U kunt andere filters proberen terug naar ons gehele aanbod.

Momenteel worden er helaas geen items van Nour Edinne Jarram (1956) aangeboden. Bekijk ons huidige veilingaanbod.

Er zijn 83 items van Nour Edinne Jarram (1956) verkocht in het verleden. Wilt u op de hoogte blijven? Stel dan een e-mail alert in!

Er zijn 18 mensen die Nour Edinne Jarram (1956) favoriet hebben gemaakt. Heeft u een werk te koop? Deze mensen hebben zeker interesse! Maak hier een account aan en plaats het in de veiling.


Ontdek Kunstveiling


Kunst kopen van Nour Edinne Jarram

Wilt u graag een kunstwerk kopen van Nour Edinne Jarram? Bekijk dan het actuele veilingaanbod en bied mee op mooie en unieke kunstwerken van Nour Edinne Jarram. Betaalbare en exclusieve kunst kopen van Nour Edinne Jarram en andere erkende kunstenaars is leuk, toegankelijk én binnen handbereik via Kunstveiling. Ontdek nu alle kunstwerken van Nour Edinne Jarram te koop bij Kunstveiling en bemachtig uw eigen Nour Edinne Jarram!

Volg het aanbod kunst van Nour Edinne Jarram te koop

Wilt u op de hoogte gehouden worden van nieuw aanbod van Nour Edinne Jarram te koop? Via uw persoonlijke Kunstveiling account kunt u Nour Edinne Jarram instellen als uw favoriete kunstenaar. Wanneer er nieuwe Nour Edinne Jarram kunstwerken in de veiling worden geplaatst, ontvangt u hierover per e-mail bericht. Daarnaast kunt u alle kunstwerken van uw favoriete kunstenaars eenvoudig bekijken via uw persoonlijke account. Op die manier loopt u nooit meer een nieuw item in de veiling mis en koopt u gemakkelijk kunst van Nour Edinne Jarram!

Bekijk bijvoorbeeld ook eens het aanbod kunstwerken van Karel Appel, Anton Heyboer en Klaas Gubbels in de veiling.

Waarom via Kunstveiling kunst van Nour Edinne Jarram kopen?

Via Kunstveiling koopt u unieke kunstwerken van Nour Edinne Jarram en andere erkende kunstenaars tegen veilingprijzen. Kunst kopen van Nour Edinne Jarram via Kunstveiling is toegankelijk, transparant en laagdrempelig. Dagelijks worden vele nieuwe kunstwerken in de veiling geplaatst, van moderne schilderijen tot oude prenten en van sculpturen tot design en sieraden. U stemt het aanbod gemakkelijk op uw eigen wensen af en wordt automatisch in contact gebracht met de verkoper als u na afloop van de veiling de hoogste bieder bent. U betaalt bij Kunstveiling slechts 15% veilingkosten over de hamerprijs. Dit wordt bij het uitbrengen van een bod al aangegeven, zodat u achteraf nooit voor verrassingen komt te staan.

Bovendien kunt u via Kunstveiling ook zelf kunst van Nour Edinne Jarram of andere erkende kunstenaars verkopen. Meer over het verkopen van kunst leest u op de pagina Kunst Verkopen.

Hoe breng ik een bod uit op een kunstwerk van Nour Edinne Jarram?

Kunst kopen van Nour Edinne Jarram begint bij het plaatsen van een bod. Om een bod uit te brengen op een kunstwerk van Nour Edinne Jarram, heeft u account bij Kunstveiling nodig. Hier maakt u gemakkelijk een account aan. Bij alle items in de veiling treft u detailgegevens van het kunstwerk, een openingsbod en een aflooptijd. Tot deze tijd kunt u een bod uitbrengen op het kunstwerk van Nour Edinne Jarram. Om meer kans te maken om de Nour Edinne Jarram te bemachtigen, kunt u een autobod instellen. Bent u de winnende bieder? Dan neemt de verkoper contact met u op. Is het kunstwerk helaas aan u voorbijgegaan? Bekijk dan het actuele aanbod met alle andere kunst van Nour Edinne Jarram! Let op: lees voordat u kunst gaat kopen of verkopen via Kunstveiling de veilingregels goed door.