• Populair
 • Loopt vandaag af
 • 1e keer aangeboden
 • Vanaf 1 euro
 • Vandaag geplaatst
 • Laatste kans
 • Alleen aftersale
Deutsch
English
Français
Ola Billgren (1940-2001)
 1. Home
 2. >
 3. Kunstenaars
 4. >
 5. Ola Billgren

Ola Billgren (1940-2001)

Kunstenaar

Ola BILLGREN (1940 - 2001)

Aangeboden items
1
Verkochte items
8
Nationaliteit
Zweeds
Links
Favoriet
FA. (3 x Favoriet)
filters
1 aangeboden items van deze kunstenaar
*list
grid
big-grid

Aftersale items

Onderstaande items zijn mogelijk nog beschikbaar. U kunt eenmalig een bod uitbrengen in de aftersale.
Aftersale
Ola Billgren - Original KPK / Multiple von OLA BILLGREN kopen? Bied vanaf 50!
Ola Billgren - Original KPK / Multiple von OLA BILLGREN

Bijzondere Uitgaves

Geplaatst doorregloh0791

Eindtijd24-06-2022 om 22:15

VerzendingInternationaal

Kunst kopen van Ola Billgren

Wilt u graag een kunstwerk kopen van Ola Billgren? Bekijk dan het actuele veilingaanbod en bied mee op mooie en unieke kunstwerken van Ola Billgren. Betaalbare en exclusieve kunst kopen van Ola Billgren en andere erkende kunstenaars is leuk, toegankelijk én binnen handbereik via Kunstveiling. Ontdek nu alle kunstwerken van Ola Billgren te koop bij Kunstveiling en bemachtig uw eigen Ola Billgren!

Volg het aanbod kunst van Ola Billgren te koop

Wilt u op de hoogte gehouden worden van nieuw aanbod van Ola Billgren te koop? Via uw persoonlijke Kunstveiling account kunt u Ola Billgren instellen als uw favoriete kunstenaar. Wanneer er nieuwe Ola Billgren kunstwerken in de veiling worden geplaatst, ontvangt u hierover per e-mail bericht. Daarnaast kunt u alle kunstwerken van uw favoriete kunstenaars eenvoudig bekijken via uw persoonlijke account. Op die manier loopt u nooit meer een nieuw item in de veiling mis en koopt u gemakkelijk kunst van Ola Billgren!

Bekijk bijvoorbeeld ook eens het aanbod kunstwerken van Karel Appel, Anton Heyboer en Klaas Gubbels in de veiling.

Waarom via Kunstveiling kunst van Ola Billgren kopen?

Via Kunstveiling koopt u unieke kunstwerken van Ola Billgren en andere erkende kunstenaars tegen veilingprijzen. Kunst kopen van Ola Billgren via Kunstveiling is toegankelijk, transparant en laagdrempelig. Dagelijks worden vele nieuwe kunstwerken in de veiling geplaatst, van moderne schilderijen tot oude prenten en van sculpturen tot design en sieraden. U stemt het aanbod gemakkelijk op uw eigen wensen af en wordt automatisch in contact gebracht met de verkoper als u na afloop van de veiling de hoogste bieder bent. U betaalt bij Kunstveiling slechts 15% veilingkosten over de hamerprijs. Dit wordt bij het uitbrengen van een bod al aangegeven, zodat u achteraf nooit voor verrassingen komt te staan.

Bovendien kunt u via Kunstveiling ook zelf kunst van Ola Billgren of andere erkende kunstenaars verkopen. Meer over het verkopen van kunst leest u op de pagina Kunst Verkopen.

Hoe breng ik een bod uit op een kunstwerk van Ola Billgren?

Kunst kopen van Ola Billgren begint bij het plaatsen van een bod. Om een bod uit te brengen op een kunstwerk van Ola Billgren, heeft u account bij Kunstveiling nodig. Hier maakt u gemakkelijk een account aan. Bij alle items in de veiling treft u detailgegevens van het kunstwerk, een openingsbod en een aflooptijd. Tot deze tijd kunt u een bod uitbrengen op het kunstwerk van Ola Billgren. Om meer kans te maken om de Ola Billgren te bemachtigen, kunt u een autobod instellen. Bent u de winnende bieder? Dan neemt de verkoper contact met u op. Is het kunstwerk helaas aan u voorbijgegaan? Bekijk dan het actuele aanbod met alle andere kunst van Ola Billgren! Let op: lees voordat u kunst gaat kopen of verkopen via Kunstveiling de veilingregels goed door.

Nog geen account?
Door een gratis account aan te maken kunt u bieden op {{numberOfItems}} items of zelf een item in de veiling plaatsen.