Olivier Julia (1952)
  1. Home
  2. >
  3. Kunstenaars
  4. >
  5. Olivier Julia
Olivier Julia (1952)

Olivier Julia (1952)

Kunstenaar

Olivier JULIA (Rodes 1952)

Aangeboden items
2
Verkochte items
30
Nationaliteit
Nederlands Nederlands  
Links
Favoriet
filters
Olivier Julia - Gesigneerde zeefdruk - 1987 - IV/X - Kleine oplage - 'Waterland V' kopen? Bied vanaf 125!
Olivier Julia (1952) Nederlands Gesigneerde zeefdruk - 1987 - IV/X - Kleine oplage - 'Waterland V'
TechniekZeefdruk
Afmetingen73 x 57 cm (h x b)
GesigneerdHandgesigneerd
DragerPapier
IngelijstIngelijst
Openingsbod
€ 125
Bied mee Bied mee
Olivier Julia - Gesigneerde zeefdruk - XIII/XXII - Kleine oplage - 'Fenetre en Hiver I' kopen? Bied vanaf 125!
Olivier Julia (1952) Nederlands Gesigneerde zeefdruk - XIII/XXII - Kleine oplage - 'Fenetre en Hiver I'
TechniekZeefdruk
Afmetingen81 x 59.5 cm (h x b)
GesigneerdHandgesigneerd
DragerPapier
IngelijstIngelijst
Openingsbod
€ 125
Bied mee Bied mee

Kunst kopen van Olivier Julia

Wilt u graag een kunstwerk kopen van Olivier Julia? Bekijk dan het actuele veilingaanbod en bied mee op mooie en unieke kunstwerken van Olivier Julia. Betaalbare en exclusieve kunst kopen van Olivier Julia en andere erkende kunstenaars is leuk, toegankelijk én binnen handbereik via Kunstveiling. Ontdek nu alle kunstwerken van Olivier Julia te koop bij Kunstveiling en bemachtig uw eigen Olivier Julia!

Volg het aanbod kunst van Olivier Julia te koop

Wilt u op de hoogte gehouden worden van nieuw aanbod van Olivier Julia te koop? Via uw persoonlijke Kunstveiling account kunt u Olivier Julia instellen als uw favoriete kunstenaar. Wanneer er nieuwe Olivier Julia kunstwerken in de veiling worden geplaatst, ontvangt u hierover per e-mail bericht. Daarnaast kunt u alle kunstwerken van uw favoriete kunstenaars eenvoudig bekijken via uw persoonlijke account. Op die manier loopt u nooit meer een nieuw item in de veiling mis en koopt u gemakkelijk kunst van Olivier Julia!

Bekijk bijvoorbeeld ook eens het aanbod kunstwerken van Karel Appel, Anton Heyboer en Klaas Gubbels in de veiling.

Waarom via Kunstveiling kunst van Olivier Julia kopen?

Via Kunstveiling koopt u unieke kunstwerken van Olivier Julia en andere erkende kunstenaars tegen veilingprijzen. Kunst kopen van Olivier Julia via Kunstveiling is toegankelijk, transparant en laagdrempelig. Dagelijks worden vele nieuwe kunstwerken in de veiling geplaatst, van moderne schilderijen tot oude prenten en van sculpturen tot design en sieraden. U stemt het aanbod gemakkelijk op uw eigen wensen af en wordt automatisch in contact gebracht met de verkoper als u na afloop van de veiling de hoogste bieder bent. U betaalt bij Kunstveiling slechts 15% veilingkosten over de hamerprijs. Dit wordt bij het uitbrengen van een bod al aangegeven, zodat u achteraf nooit voor verrassingen komt te staan.

Bovendien kunt u via Kunstveiling ook zelf kunst van Olivier Julia of andere erkende kunstenaars verkopen. Meer over het verkopen van kunst leest u op de pagina Kunst Verkopen.

Hoe breng ik een bod uit op een kunstwerk van Olivier Julia?

Kunst kopen van Olivier Julia begint bij het plaatsen van een bod. Om een bod uit te brengen op een kunstwerk van Olivier Julia, heeft u account bij Kunstveiling nodig. Hier maakt u gemakkelijk een account aan. Bij alle items in de veiling treft u detailgegevens van het kunstwerk, een openingsbod en een aflooptijd. Tot deze tijd kunt u een bod uitbrengen op het kunstwerk van Olivier Julia. Om meer kans te maken om de Olivier Julia te bemachtigen, kunt u een autobod instellen. Bent u de winnende bieder? Dan neemt de verkoper contact met u op. Is het kunstwerk helaas aan u voorbijgegaan? Bekijk dan het actuele aanbod met alle andere kunst van Olivier Julia! Let op: lees voordat u kunst gaat kopen of verkopen via Kunstveiling de veilingregels goed door.