Otto Egberts (1949-2019)
  1. Home
  2. >
  3. Kunstenaars
  4. >
  5. Otto Egberts
Otto Egberts (1949-2019)

Otto Egberts (1949-2019)

Kunstenaar

Otto EGBERTS (Vlaardingen 1949 - 2019)

BEELDHOUWER, GRAFICUS, TEKENAAR EN SCHILDER

Opleiding:
Otto Egberts volgde zijn opleiding aan de Academie voor Beeldende Kunsten in Rotterdam.

Door: Arthur Brouwers

Aangeboden items
0
Verkochte items
25
Nationaliteit
NederlandsNederlands  
Links
Favoriet
FA. (14 x Favoriet)
De gekozen filters geven op dit moment geen resultaat. U kunt andere filters proberen terug naar ons gehele aanbod.

Momenteel worden er helaas geen items van Otto Egberts (1949-2019) aangeboden. Bekijk ons huidige veilingaanbod.

Er zijn 25 items van Otto Egberts (1949-2019) verkocht in het verleden. Wilt u op de hoogte blijven? Stel dan een e-mail alert in!

Er zijn 14 mensen die Otto Egberts (1949-2019) favoriet hebben gemaakt. Heeft u een werk te koop? Deze mensen hebben zeker interesse! Maak hier een account aan en plaats het in de veiling.


Ontdek Kunstveiling


Kunst kopen van Otto Egberts

Wilt u graag een kunstwerk kopen van Otto Egberts? Bekijk dan het actuele veilingaanbod en bied mee op mooie en unieke kunstwerken van Otto Egberts. Betaalbare en exclusieve kunst kopen van Otto Egberts en andere erkende kunstenaars is leuk, toegankelijk én binnen handbereik via Kunstveiling. Ontdek nu alle kunstwerken van Otto Egberts te koop bij Kunstveiling en bemachtig uw eigen Otto Egberts!

Volg het aanbod kunst van Otto Egberts te koop

Wilt u op de hoogte gehouden worden van nieuw aanbod van Otto Egberts te koop? Via uw persoonlijke Kunstveiling account kunt u Otto Egberts instellen als uw favoriete kunstenaar. Wanneer er nieuwe Otto Egberts kunstwerken in de veiling worden geplaatst, ontvangt u hierover per e-mail bericht. Daarnaast kunt u alle kunstwerken van uw favoriete kunstenaars eenvoudig bekijken via uw persoonlijke account. Op die manier loopt u nooit meer een nieuw item in de veiling mis en koopt u gemakkelijk kunst van Otto Egberts!

Bekijk bijvoorbeeld ook eens het aanbod kunstwerken van Karel Appel, Anton Heyboer en Klaas Gubbels in de veiling.

Waarom via Kunstveiling kunst van Otto Egberts kopen?

Via Kunstveiling koopt u unieke kunstwerken van Otto Egberts en andere erkende kunstenaars tegen veilingprijzen. Kunst kopen van Otto Egberts via Kunstveiling is toegankelijk, transparant en laagdrempelig. Dagelijks worden vele nieuwe kunstwerken in de veiling geplaatst, van moderne schilderijen tot oude prenten en van sculpturen tot design en sieraden. U stemt het aanbod gemakkelijk op uw eigen wensen af en wordt automatisch in contact gebracht met de verkoper als u na afloop van de veiling de hoogste bieder bent. U betaalt bij Kunstveiling slechts 15% veilingkosten over de hamerprijs. Dit wordt bij het uitbrengen van een bod al aangegeven, zodat u achteraf nooit voor verrassingen komt te staan.

Bovendien kunt u via Kunstveiling ook zelf kunst van Otto Egberts of andere erkende kunstenaars verkopen. Meer over het verkopen van kunst leest u op de pagina Kunst Verkopen.

Hoe breng ik een bod uit op een kunstwerk van Otto Egberts?

Kunst kopen van Otto Egberts begint bij het plaatsen van een bod. Om een bod uit te brengen op een kunstwerk van Otto Egberts, heeft u account bij Kunstveiling nodig. Hier maakt u gemakkelijk een account aan. Bij alle items in de veiling treft u detailgegevens van het kunstwerk, een openingsbod en een aflooptijd. Tot deze tijd kunt u een bod uitbrengen op het kunstwerk van Otto Egberts. Om meer kans te maken om de Otto Egberts te bemachtigen, kunt u een autobod instellen. Bent u de winnende bieder? Dan neemt de verkoper contact met u op. Is het kunstwerk helaas aan u voorbijgegaan? Bekijk dan het actuele aanbod met alle andere kunst van Otto Egberts! Let op: lees voordat u kunst gaat kopen of verkopen via Kunstveiling de veilingregels goed door.

Nog geen account?
Door een gratis account aan te maken kunt u bieden op {{numberOfItems}} items of zelf een item in de veiling plaatsen.