Paul De Cocker (1937)
  1. Home
  2. >
  3. Kunstenaars
  4. >
  5. Paul De Cocker
Paul De Cocker (1937)

Paul De Cocker (1937)

Kunstenaar

Paul DE COCKER (Gavere-Vurste, 1937)

Aangeboden items
1
Verkochte items
11
Nationaliteit
Belgisch Belgisch  
Links
Favoriet
filters
Paul De Cocker - Geen titel kopen? Bied vanaf 25!
Paul De Cocker (1937) Belgisch Geen titel
TechniekZeefdruk
Afmetingen36 x 55 cm (h x b)
GesigneerdHandgesigneerd
DragerPapier
Openingsbod
€ 25
Bied mee Bied mee

Kunst kopen van Paul De Cocker

Wilt u graag een kunstwerk kopen van Paul De Cocker? Bekijk dan het actuele veilingaanbod en bied mee op mooie en unieke kunstwerken van Paul De Cocker. Betaalbare en exclusieve kunst kopen van Paul De Cocker en andere erkende kunstenaars is leuk, toegankelijk én binnen handbereik via Kunstveiling. Ontdek nu alle kunstwerken van Paul De Cocker te koop bij Kunstveiling en bemachtig uw eigen Paul De Cocker!

Volg het aanbod kunst van Paul De Cocker te koop

Wilt u op de hoogte gehouden worden van nieuw aanbod van Paul De Cocker te koop? Via uw persoonlijke Kunstveiling account kunt u Paul De Cocker instellen als uw favoriete kunstenaar. Wanneer er nieuwe Paul De Cocker kunstwerken in de veiling worden geplaatst, ontvangt u hierover per e-mail bericht. Daarnaast kunt u alle kunstwerken van uw favoriete kunstenaars eenvoudig bekijken via uw persoonlijke account. Op die manier loopt u nooit meer een nieuw item in de veiling mis en koopt u gemakkelijk kunst van Paul De Cocker!

Bekijk bijvoorbeeld ook eens het aanbod kunstwerken van Karel Appel, Anton Heyboer en Klaas Gubbels in de veiling.

Waarom via Kunstveiling kunst van Paul De Cocker kopen?

Via Kunstveiling koopt u unieke kunstwerken van Paul De Cocker en andere erkende kunstenaars tegen veilingprijzen. Kunst kopen van Paul De Cocker via Kunstveiling is toegankelijk, transparant en laagdrempelig. Dagelijks worden vele nieuwe kunstwerken in de veiling geplaatst, van moderne schilderijen tot oude prenten en van sculpturen tot design en sieraden. U stemt het aanbod gemakkelijk op uw eigen wensen af en wordt automatisch in contact gebracht met de verkoper als u na afloop van de veiling de hoogste bieder bent. U betaalt bij Kunstveiling slechts 15% veilingkosten over de hamerprijs. Dit wordt bij het uitbrengen van een bod al aangegeven, zodat u achteraf nooit voor verrassingen komt te staan.

Bovendien kunt u via Kunstveiling ook zelf kunst van Paul De Cocker of andere erkende kunstenaars verkopen. Meer over het verkopen van kunst leest u op de pagina Kunst Verkopen.

Hoe breng ik een bod uit op een kunstwerk van Paul De Cocker?

Kunst kopen van Paul De Cocker begint bij het plaatsen van een bod. Om een bod uit te brengen op een kunstwerk van Paul De Cocker, heeft u account bij Kunstveiling nodig. Hier maakt u gemakkelijk een account aan. Bij alle items in de veiling treft u detailgegevens van het kunstwerk, een openingsbod en een aflooptijd. Tot deze tijd kunt u een bod uitbrengen op het kunstwerk van Paul De Cocker. Om meer kans te maken om de Paul De Cocker te bemachtigen, kunt u een autobod instellen. Bent u de winnende bieder? Dan neemt de verkoper contact met u op. Is het kunstwerk helaas aan u voorbijgegaan? Bekijk dan het actuele aanbod met alle andere kunst van Paul De Cocker! Let op: lees voordat u kunst gaat kopen of verkopen via Kunstveiling de veilingregels goed door.