Paul Hans Ohmert (1890-1960)
  1. Home
  2. >
  3. Kunstenaars
  4. >
  5. Paul Hans Ohmert
Paul Hans Ohmert (1890-1960)

Paul Hans Ohmert (1890-1960)

Kunstenaar

Paul Hans OHMERT (1890 - 1960)

Aangeboden items
1
Verkochte items
4
Nationaliteit
Duits Duits  
Links
Favoriet
FA. (2 x Favoriet)
De gekozen filters geven op dit moment geen resultaat. U kunt andere filters proberen terug naar ons gehele aanbod.

Momenteel worden er helaas geen items van Paul Hans Ohmert (1890-1960) aangeboden. Bekijk ons huidige veilingaanbod.
Internationaal worden wel 1 items aangeboden. Klik hier om deze te bekijken.

Wilt u via e-mail een alert ontvangen wanneer er een item van Paul Hans Ohmert (1890-1960) wordt aangeboden, maak deze dan favoriet.

Wilt u zelf een item van deze kunstenaar in de veiling plaatsen? Dat kan en is zeer eenvoudig. Maak hier een account aan en plaats het in de veiling.


Ontdek Kunstveiling


Kunst kopen van Paul Hans Ohmert

Wilt u graag een kunstwerk kopen van Paul Hans Ohmert? Bekijk dan het actuele veilingaanbod en bied mee op mooie en unieke kunstwerken van Paul Hans Ohmert. Betaalbare en exclusieve kunst kopen van Paul Hans Ohmert en andere erkende kunstenaars is leuk, toegankelijk én binnen handbereik via Kunstveiling. Ontdek nu alle kunstwerken van Paul Hans Ohmert te koop bij Kunstveiling en bemachtig uw eigen Paul Hans Ohmert!

Volg het aanbod kunst van Paul Hans Ohmert te koop

Wilt u op de hoogte gehouden worden van nieuw aanbod van Paul Hans Ohmert te koop? Via uw persoonlijke Kunstveiling account kunt u Paul Hans Ohmert instellen als uw favoriete kunstenaar. Wanneer er nieuwe Paul Hans Ohmert kunstwerken in de veiling worden geplaatst, ontvangt u hierover per e-mail bericht. Daarnaast kunt u alle kunstwerken van uw favoriete kunstenaars eenvoudig bekijken via uw persoonlijke account. Op die manier loopt u nooit meer een nieuw item in de veiling mis en koopt u gemakkelijk kunst van Paul Hans Ohmert!

Bekijk bijvoorbeeld ook eens het aanbod kunstwerken van Karel Appel, Anton Heyboer en Klaas Gubbels in de veiling.

Waarom via Kunstveiling kunst van Paul Hans Ohmert kopen?

Via Kunstveiling koopt u unieke kunstwerken van Paul Hans Ohmert en andere erkende kunstenaars tegen veilingprijzen. Kunst kopen van Paul Hans Ohmert via Kunstveiling is toegankelijk, transparant en laagdrempelig. Dagelijks worden vele nieuwe kunstwerken in de veiling geplaatst, van moderne schilderijen tot oude prenten en van sculpturen tot design en sieraden. U stemt het aanbod gemakkelijk op uw eigen wensen af en wordt automatisch in contact gebracht met de verkoper als u na afloop van de veiling de hoogste bieder bent. U betaalt bij Kunstveiling slechts 15% veilingkosten over de hamerprijs. Dit wordt bij het uitbrengen van een bod al aangegeven, zodat u achteraf nooit voor verrassingen komt te staan.

Bovendien kunt u via Kunstveiling ook zelf kunst van Paul Hans Ohmert of andere erkende kunstenaars verkopen. Meer over het verkopen van kunst leest u op de pagina Kunst Verkopen.

Hoe breng ik een bod uit op een kunstwerk van Paul Hans Ohmert?

Kunst kopen van Paul Hans Ohmert begint bij het plaatsen van een bod. Om een bod uit te brengen op een kunstwerk van Paul Hans Ohmert, heeft u account bij Kunstveiling nodig. Hier maakt u gemakkelijk een account aan. Bij alle items in de veiling treft u detailgegevens van het kunstwerk, een openingsbod en een aflooptijd. Tot deze tijd kunt u een bod uitbrengen op het kunstwerk van Paul Hans Ohmert. Om meer kans te maken om de Paul Hans Ohmert te bemachtigen, kunt u een autobod instellen. Bent u de winnende bieder? Dan neemt de verkoper contact met u op. Is het kunstwerk helaas aan u voorbijgegaan? Bekijk dan het actuele aanbod met alle andere kunst van Paul Hans Ohmert! Let op: lees voordat u kunst gaat kopen of verkopen via Kunstveiling de veilingregels goed door.

Nog geen account?
Door een gratis account aan te maken kunt u bieden op {{numberOfItems}} items of zelf een item in de veiling plaatsen.