• Populair
 • Loopt vandaag af
 • 1e keer aangeboden
 • Vanaf 1 euro
 • Vandaag geplaatst
 • Laatste kans
 • Alleen aftersale
Deutsch
English
Français
Paul Meyer-Mainz (1864-1909)
 1. Home
 2. >
 3. Kunstenaars
 4. >
 5. Paul Meyer-Mainz

Paul Meyer-Mainz (1864-1909)

Kunstenaar

Paul MEYER-MAINZ

Aangeboden items
0
Verkochte items
3
Nationaliteit
Duits
Links
Favoriet
FA. 

Momenteel worden er helaas geen items van Paul Meyer-Mainz (1864-1909) aangeboden. Bekijk ons huidige veilingaanbod.

Wilt u via e-mail een alert ontvangen wanneer er een item van Paul Meyer-Mainz (1864-1909) wordt aangeboden, maak deze dan favoriet.

Wilt u zelf een item van deze kunstenaar in de veiling plaatsen? Dat kan en is zeer eenvoudig. Maak hier een account aan en plaats het in de veiling.

Ontdek Kunstveiling

undefined

Nieuw aanbod

undefined

Populaire items

undefined

Exclusief aanbod

undefined

Vanaf 1 euro bieden

undefined

Aftersale

undefined

CoBrA Kunst

undefined

Exclusieve Grafiek

undefined

Sculpturen & Objecten

undefined

Sieraden & Juwelen

undefined

Vinyl

Kunst kopen van Paul Meyer-Mainz

Wilt u graag een kunstwerk kopen van Paul Meyer-Mainz? Bekijk dan het actuele veilingaanbod en bied mee op mooie en unieke kunstwerken van Paul Meyer-Mainz. Betaalbare en exclusieve kunst kopen van Paul Meyer-Mainz en andere erkende kunstenaars is leuk, toegankelijk én binnen handbereik via Kunstveiling. Ontdek nu alle kunstwerken van Paul Meyer-Mainz te koop bij Kunstveiling en bemachtig uw eigen Paul Meyer-Mainz!

Volg het aanbod kunst van Paul Meyer-Mainz te koop

Wilt u op de hoogte gehouden worden van nieuw aanbod van Paul Meyer-Mainz te koop? Via uw persoonlijke Kunstveiling account kunt u Paul Meyer-Mainz instellen als uw favoriete kunstenaar. Wanneer er nieuwe Paul Meyer-Mainz kunstwerken in de veiling worden geplaatst, ontvangt u hierover per e-mail bericht. Daarnaast kunt u alle kunstwerken van uw favoriete kunstenaars eenvoudig bekijken via uw persoonlijke account. Op die manier loopt u nooit meer een nieuw item in de veiling mis en koopt u gemakkelijk kunst van Paul Meyer-Mainz!

Bekijk bijvoorbeeld ook eens het aanbod kunstwerken van Karel Appel, Anton Heyboer en Klaas Gubbels in de veiling.

Waarom via Kunstveiling kunst van Paul Meyer-Mainz kopen?

Via Kunstveiling koopt u unieke kunstwerken van Paul Meyer-Mainz en andere erkende kunstenaars tegen veilingprijzen. Kunst kopen van Paul Meyer-Mainz via Kunstveiling is toegankelijk, transparant en laagdrempelig. Dagelijks worden vele nieuwe kunstwerken in de veiling geplaatst, van moderne schilderijen tot oude prenten en van sculpturen tot design en sieraden. U stemt het aanbod gemakkelijk op uw eigen wensen af en wordt automatisch in contact gebracht met de verkoper als u na afloop van de veiling de hoogste bieder bent. U betaalt bij Kunstveiling slechts 15% veilingkosten over de hamerprijs. Dit wordt bij het uitbrengen van een bod al aangegeven, zodat u achteraf nooit voor verrassingen komt te staan.

Bovendien kunt u via Kunstveiling ook zelf kunst van Paul Meyer-Mainz of andere erkende kunstenaars verkopen. Meer over het verkopen van kunst leest u op de pagina Kunst Verkopen.

Hoe breng ik een bod uit op een kunstwerk van Paul Meyer-Mainz?

Kunst kopen van Paul Meyer-Mainz begint bij het plaatsen van een bod. Om een bod uit te brengen op een kunstwerk van Paul Meyer-Mainz, heeft u account bij Kunstveiling nodig. Hier maakt u gemakkelijk een account aan. Bij alle items in de veiling treft u detailgegevens van het kunstwerk, een openingsbod en een aflooptijd. Tot deze tijd kunt u een bod uitbrengen op het kunstwerk van Paul Meyer-Mainz. Om meer kans te maken om de Paul Meyer-Mainz te bemachtigen, kunt u een autobod instellen. Bent u de winnende bieder? Dan neemt de verkoper contact met u op. Is het kunstwerk helaas aan u voorbijgegaan? Bekijk dan het actuele aanbod met alle andere kunst van Paul Meyer-Mainz! Let op: lees voordat u kunst gaat kopen of verkopen via Kunstveiling de veilingregels goed door.

Nog geen account?
Door een gratis account aan te maken kunt u bieden op {{numberOfItems}} items of zelf een item in de veiling plaatsen.