• Populair
  • 1e keer aangeboden
  • Aftersale
  • Laatste 24u geplaatst
  • Loopt vandaag af
  • Vanaf 1 euro
Deutsch
English
Français
Paulus Lauters (1806-1875)
  1. Home
  2. >
  3. Kunstenaars
  4. >
  5. Paulus Lauters
Paulus Lauters (1806-1875)

Paulus Lauters (1806-1875)

Kunstenaar

Paulus LAUTERS (Brussel 1806 - Brussel 1875)

Aangeboden items
1
Verkochte items
0
Nationaliteit
BelgischBelgisch  
Links
Favoriet
FA. 
filters
1 aangeboden items van deze kunstenaar
*list
grid
big-grid

Aftersale items

Onderstaande items zijn mogelijk nog beschikbaar. U kunt eenmalig een bod uitbrengen in de aftersale.
Paulus Lauters - Bouwvallen van toutenburgh kopen? Bied vanaf 15!
Paulus Lauters - Bouwvallen van toutenburghPrenten voor 1900

Geplaatst doorRooster72

Eindtijd 15-05-2022 om 22:27

Periode1800 t/m 1899
TechniekEts
Afmetingen26 cm x 32 cm (h x b)
GesigneerdOngesigneerd/Drukgesigneerd
IngelijstIngelijst

Kunst kopen van Paulus Lauters

Wilt u graag een kunstwerk kopen van Paulus Lauters? Bekijk dan het actuele veilingaanbod en bied mee op mooie en unieke kunstwerken van Paulus Lauters. Betaalbare en exclusieve kunst kopen van Paulus Lauters en andere erkende kunstenaars is leuk, toegankelijk én binnen handbereik via Kunstveiling. Ontdek nu alle kunstwerken van Paulus Lauters te koop bij Kunstveiling en bemachtig uw eigen Paulus Lauters!

Volg het aanbod kunst van Paulus Lauters te koop

Wilt u op de hoogte gehouden worden van nieuw aanbod van Paulus Lauters te koop? Via uw persoonlijke Kunstveiling account kunt u Paulus Lauters instellen als uw favoriete kunstenaar. Wanneer er nieuwe Paulus Lauters kunstwerken in de veiling worden geplaatst, ontvangt u hierover per e-mail bericht. Daarnaast kunt u alle kunstwerken van uw favoriete kunstenaars eenvoudig bekijken via uw persoonlijke account. Op die manier loopt u nooit meer een nieuw item in de veiling mis en koopt u gemakkelijk kunst van Paulus Lauters!

Bekijk bijvoorbeeld ook eens het aanbod kunstwerken van Karel Appel, Anton Heyboer en Klaas Gubbels in de veiling.

Waarom via Kunstveiling kunst van Paulus Lauters kopen?

Via Kunstveiling koopt u unieke kunstwerken van Paulus Lauters en andere erkende kunstenaars tegen veilingprijzen. Kunst kopen van Paulus Lauters via Kunstveiling is toegankelijk, transparant en laagdrempelig. Dagelijks worden vele nieuwe kunstwerken in de veiling geplaatst, van moderne schilderijen tot oude prenten en van sculpturen tot design en sieraden. U stemt het aanbod gemakkelijk op uw eigen wensen af en wordt automatisch in contact gebracht met de verkoper als u na afloop van de veiling de hoogste bieder bent. U betaalt bij Kunstveiling slechts 15% veilingkosten over de hamerprijs. Dit wordt bij het uitbrengen van een bod al aangegeven, zodat u achteraf nooit voor verrassingen komt te staan.

Bovendien kunt u via Kunstveiling ook zelf kunst van Paulus Lauters of andere erkende kunstenaars verkopen. Meer over het verkopen van kunst leest u op de pagina Kunst Verkopen.

Hoe breng ik een bod uit op een kunstwerk van Paulus Lauters?

Kunst kopen van Paulus Lauters begint bij het plaatsen van een bod. Om een bod uit te brengen op een kunstwerk van Paulus Lauters, heeft u account bij Kunstveiling nodig. Hier maakt u gemakkelijk een account aan. Bij alle items in de veiling treft u detailgegevens van het kunstwerk, een openingsbod en een aflooptijd. Tot deze tijd kunt u een bod uitbrengen op het kunstwerk van Paulus Lauters. Om meer kans te maken om de Paulus Lauters te bemachtigen, kunt u een autobod instellen. Bent u de winnende bieder? Dan neemt de verkoper contact met u op. Is het kunstwerk helaas aan u voorbijgegaan? Bekijk dan het actuele aanbod met alle andere kunst van Paulus Lauters! Let op: lees voordat u kunst gaat kopen of verkopen via Kunstveiling de veilingregels goed door.

Nog geen account?
Door een gratis account aan te maken kunt u bieden op {{numberOfItems}} items of zelf een item in de veiling plaatsen.