Peter de Ru (1946)
  1. Home
  2. >
  3. Kunstenaars
  4. >
  5. Peter de Ru
Peter de Ru (1946)

Peter de Ru (1946)

Kunstenaar

Peter de RU (Oostkapelle 1946)

Fotograaf

Aangeboden items
3
Verkochte items
2
Nationaliteit
Nederlands Nederlands  
Links
Favoriet
filters
Peter de Ru - Introvert Portret kopen? Bied vanaf 30!
Peter de Ru (1946) Nederlands Introvert Portret
TechniekZeefdruk
Afmetingen36 x 43 cm (h x b)
GesigneerdHandgesigneerd
DragerGeschept Papier
IngelijstAlleen in Passe-partout
Openingsbod
€ 30
Bied mee Bied mee
Peter de Ru - Hond kopen? Bied vanaf 45!
Peter de Ru (1946) Nederlands Hond
TechniekZeefdruk
Afmetingen49 x 37 cm (h x b)
GesigneerdHandgesigneerd
DragerPapier
Openingsbod
€ 45
Bied mee Bied mee
Peter de Ru - paranoia kopen? Bied vanaf 35!
Peter de Ru (1946) Nederlands paranoia
TechniekZeefdruk
Afmetingen49 x 37 cm (h x b)
GesigneerdHandgesigneerd
DragerPapier
Openingsbod
€ 35
Bied mee Bied mee

Kunst kopen van Peter de Ru

Wilt u graag een kunstwerk kopen van Peter de Ru? Bekijk dan het actuele veilingaanbod en bied mee op mooie en unieke kunstwerken van Peter de Ru. Betaalbare en exclusieve kunst kopen van Peter de Ru en andere erkende kunstenaars is leuk, toegankelijk én binnen handbereik via Kunstveiling. Ontdek nu alle kunstwerken van Peter de Ru te koop bij Kunstveiling en bemachtig uw eigen Peter de Ru!

Volg het aanbod kunst van Peter de Ru te koop

Wilt u op de hoogte gehouden worden van nieuw aanbod van Peter de Ru te koop? Via uw persoonlijke Kunstveiling account kunt u Peter de Ru instellen als uw favoriete kunstenaar. Wanneer er nieuwe Peter de Ru kunstwerken in de veiling worden geplaatst, ontvangt u hierover per e-mail bericht. Daarnaast kunt u alle kunstwerken van uw favoriete kunstenaars eenvoudig bekijken via uw persoonlijke account. Op die manier loopt u nooit meer een nieuw item in de veiling mis en koopt u gemakkelijk kunst van Peter de Ru!

Bekijk bijvoorbeeld ook eens het aanbod kunstwerken van Karel Appel, Anton Heyboer en Klaas Gubbels in de veiling.

Waarom via Kunstveiling kunst van Peter de Ru kopen?

Via Kunstveiling koopt u unieke kunstwerken van Peter de Ru en andere erkende kunstenaars tegen veilingprijzen. Kunst kopen van Peter de Ru via Kunstveiling is toegankelijk, transparant en laagdrempelig. Dagelijks worden vele nieuwe kunstwerken in de veiling geplaatst, van moderne schilderijen tot oude prenten en van sculpturen tot design en sieraden. U stemt het aanbod gemakkelijk op uw eigen wensen af en wordt automatisch in contact gebracht met de verkoper als u na afloop van de veiling de hoogste bieder bent. U betaalt bij Kunstveiling slechts 15% veilingkosten over de hamerprijs. Dit wordt bij het uitbrengen van een bod al aangegeven, zodat u achteraf nooit voor verrassingen komt te staan.

Bovendien kunt u via Kunstveiling ook zelf kunst van Peter de Ru of andere erkende kunstenaars verkopen. Meer over het verkopen van kunst leest u op de pagina Kunst Verkopen.

Hoe breng ik een bod uit op een kunstwerk van Peter de Ru?

Kunst kopen van Peter de Ru begint bij het plaatsen van een bod. Om een bod uit te brengen op een kunstwerk van Peter de Ru, heeft u account bij Kunstveiling nodig. Hier maakt u gemakkelijk een account aan. Bij alle items in de veiling treft u detailgegevens van het kunstwerk, een openingsbod en een aflooptijd. Tot deze tijd kunt u een bod uitbrengen op het kunstwerk van Peter de Ru. Om meer kans te maken om de Peter de Ru te bemachtigen, kunt u een autobod instellen. Bent u de winnende bieder? Dan neemt de verkoper contact met u op. Is het kunstwerk helaas aan u voorbijgegaan? Bekijk dan het actuele aanbod met alle andere kunst van Peter de Ru! Let op: lees voordat u kunst gaat kopen of verkopen via Kunstveiling de veilingregels goed door.