Peter Dumas (1944)
  1. Home
  2. >
  3. Kunstenaars
  4. >
  5. Kunstenaar
  6. >
  7. Peter Dumas
Peter Dumas (1944)

Peter Dumas (1944)

Peter Dumas, Rotterdam 1944

Academie voor Beeldende Kunsten Rotterdam, 1959 - 1964

Tentoonstellingen, een keuze:

2008 ‘Shoot the Freak’, aquarel en piezografie, Pulchri Studio, Den Haag 2007 ‘Waterbeheersing’, Realisme in aquarel, Stadsmuseum Woerden 2004 ‘Hedendaags Realisme, Gorcums Museum 2002 ‘Acquerelli di Venezia’, Museum Rijswijk publicaties:

1994 ‘Peter Dumas, Souvenirs’ 2002 ‘Peter Dumas, Venetië Venice Venezia’

Aangeboden items
1
Verkochte items
12
Nationaliteit
Nederlands Nederlands  
Links
Favoriet
De gekozen filters geven op dit moment geen resultaat. U kunt andere filters proberen terug naar ons gehele aanbod.

Momenteel worden er helaas geen items van Peter Dumas (1944) aangeboden. Bekijk ons huidige veilingaanbod.
Internationaal worden wel 1 items aangeboden. Klik hier om deze te bekijken.

Er zijn 12 items van Peter Dumas (1944) verkocht in het verleden. Wilt u op de hoogte blijven? Stel dan een e-mail alert in!

Wilt u zelf een item van deze kunstenaar in de veiling plaatsen? Dat kan en is zeer eenvoudig. Maak hier een account aan en plaats het in de veiling.


Ontdek Kunstveiling


Kunst kopen van Peter Dumas

Wilt u graag een kunstwerk kopen van Peter Dumas? Bekijk dan het actuele veilingaanbod en bied mee op mooie en unieke kunstwerken van Peter Dumas. Betaalbare en exclusieve kunst kopen van Peter Dumas en andere erkende kunstenaars is leuk, toegankelijk én binnen handbereik via Kunstveiling. Ontdek nu alle kunstwerken van Peter Dumas te koop bij Kunstveiling en bemachtig uw eigen Peter Dumas!

Volg het aanbod kunst van Peter Dumas te koop

Wilt u op de hoogte gehouden worden van nieuw aanbod van Peter Dumas te koop? Via uw persoonlijke Kunstveiling account kunt u Peter Dumas instellen als uw favoriete kunstenaar. Wanneer er nieuwe Peter Dumas kunstwerken in de veiling worden geplaatst, ontvangt u hierover per e-mail bericht. Daarnaast kunt u alle kunstwerken van uw favoriete kunstenaars eenvoudig bekijken via uw persoonlijke account. Op die manier loopt u nooit meer een nieuw item in de veiling mis en koopt u gemakkelijk kunst van Peter Dumas!

Bekijk bijvoorbeeld ook eens het aanbod kunstwerken van Karel Appel, Anton Heyboer en Klaas Gubbels in de veiling.

Waarom via Kunstveiling kunst van Peter Dumas kopen?

Via Kunstveiling koopt u unieke kunstwerken van Peter Dumas en andere erkende kunstenaars tegen veilingprijzen. Kunst kopen van Peter Dumas via Kunstveiling is toegankelijk, transparant en laagdrempelig. Dagelijks worden vele nieuwe kunstwerken in de veiling geplaatst, van moderne schilderijen tot oude prenten en van sculpturen tot design en sieraden. U stemt het aanbod gemakkelijk op uw eigen wensen af en wordt automatisch in contact gebracht met de verkoper als u na afloop van de veiling de hoogste bieder bent. U betaalt bij Kunstveiling slechts 15% veilingkosten over de hamerprijs. Dit wordt bij het uitbrengen van een bod al aangegeven, zodat u achteraf nooit voor verrassingen komt te staan.

Bovendien kunt u via Kunstveiling ook zelf kunst van Peter Dumas of andere erkende kunstenaars verkopen. Meer over het verkopen van kunst leest u op de pagina Kunst Verkopen.

Hoe breng ik een bod uit op een kunstwerk van Peter Dumas?

Kunst kopen van Peter Dumas begint bij het plaatsen van een bod. Om een bod uit te brengen op een kunstwerk van Peter Dumas, heeft u account bij Kunstveiling nodig. Hier maakt u gemakkelijk een account aan. Bij alle items in de veiling treft u detailgegevens van het kunstwerk, een openingsbod en een aflooptijd. Tot deze tijd kunt u een bod uitbrengen op het kunstwerk van Peter Dumas. Om meer kans te maken om de Peter Dumas te bemachtigen, kunt u een autobod instellen. Bent u de winnende bieder? Dan neemt de verkoper contact met u op. Is het kunstwerk helaas aan u voorbijgegaan? Bekijk dan het actuele aanbod met alle andere kunst van Peter Dumas! Let op: lees voordat u kunst gaat kopen of verkopen via Kunstveiling de veilingregels goed door.