Peter Otto (1955)
  1. Home
  2. >
  3. Kunstenaars
  4. >
  5. Kunstenaar
  6. >
  7. Peter Otto
Peter Otto (1955)

Peter Otto (1955)

Peter OTTO (Rotterdam 1955)

Aangeboden items
0
Verkochte items
11
Nationaliteit
Nederlands Nederlands  
Links
Favoriet
De gekozen filters geven op dit moment geen resultaat. U kunt andere filters proberen terug naar ons gehele aanbod.

Momenteel worden er helaas geen items van Peter Otto (1955) aangeboden. Bekijk ons huidige veilingaanbod.

Er zijn 11 items van Peter Otto (1955) verkocht in het verleden. Wilt u op de hoogte blijven? Stel dan een e-mail alert in!

Wilt u zelf een item van deze kunstenaar in de veiling plaatsen? Dat kan en is zeer eenvoudig. Maak hier een account aan en plaats het in de veiling.


Ontdek Kunstveiling


Kunst kopen van Peter Otto

Wilt u graag een kunstwerk kopen van Peter Otto? Bekijk dan het actuele veilingaanbod en bied mee op mooie en unieke kunstwerken van Peter Otto. Betaalbare en exclusieve kunst kopen van Peter Otto en andere erkende kunstenaars is leuk, toegankelijk én binnen handbereik via Kunstveiling. Ontdek nu alle kunstwerken van Peter Otto te koop bij Kunstveiling en bemachtig uw eigen Peter Otto!

Volg het aanbod kunst van Peter Otto te koop

Wilt u op de hoogte gehouden worden van nieuw aanbod van Peter Otto te koop? Via uw persoonlijke Kunstveiling account kunt u Peter Otto instellen als uw favoriete kunstenaar. Wanneer er nieuwe Peter Otto kunstwerken in de veiling worden geplaatst, ontvangt u hierover per e-mail bericht. Daarnaast kunt u alle kunstwerken van uw favoriete kunstenaars eenvoudig bekijken via uw persoonlijke account. Op die manier loopt u nooit meer een nieuw item in de veiling mis en koopt u gemakkelijk kunst van Peter Otto!

Bekijk bijvoorbeeld ook eens het aanbod kunstwerken van Karel Appel, Anton Heyboer en Klaas Gubbels in de veiling.

Waarom via Kunstveiling kunst van Peter Otto kopen?

Via Kunstveiling koopt u unieke kunstwerken van Peter Otto en andere erkende kunstenaars tegen veilingprijzen. Kunst kopen van Peter Otto via Kunstveiling is toegankelijk, transparant en laagdrempelig. Dagelijks worden vele nieuwe kunstwerken in de veiling geplaatst, van moderne schilderijen tot oude prenten en van sculpturen tot design en sieraden. U stemt het aanbod gemakkelijk op uw eigen wensen af en wordt automatisch in contact gebracht met de verkoper als u na afloop van de veiling de hoogste bieder bent. U betaalt bij Kunstveiling slechts 15% veilingkosten over de hamerprijs. Dit wordt bij het uitbrengen van een bod al aangegeven, zodat u achteraf nooit voor verrassingen komt te staan.

Bovendien kunt u via Kunstveiling ook zelf kunst van Peter Otto of andere erkende kunstenaars verkopen. Meer over het verkopen van kunst leest u op de pagina Kunst Verkopen.

Hoe breng ik een bod uit op een kunstwerk van Peter Otto?

Kunst kopen van Peter Otto begint bij het plaatsen van een bod. Om een bod uit te brengen op een kunstwerk van Peter Otto, heeft u account bij Kunstveiling nodig. Hier maakt u gemakkelijk een account aan. Bij alle items in de veiling treft u detailgegevens van het kunstwerk, een openingsbod en een aflooptijd. Tot deze tijd kunt u een bod uitbrengen op het kunstwerk van Peter Otto. Om meer kans te maken om de Peter Otto te bemachtigen, kunt u een autobod instellen. Bent u de winnende bieder? Dan neemt de verkoper contact met u op. Is het kunstwerk helaas aan u voorbijgegaan? Bekijk dan het actuele aanbod met alle andere kunst van Peter Otto! Let op: lees voordat u kunst gaat kopen of verkopen via Kunstveiling de veilingregels goed door.