Peter von Halm (1854-1923)
  1. Home
  2. >
  3. Kunstenaars
  4. >
  5. Peter von Halm
Peter von Halm (1854-1923)

Peter von Halm (1854-1923)

Kunstenaar

(1854 Mainz - 1923 München)

Aangeboden items
2
Verkochte items
6
Nationaliteit
DuitsDuits  
Links
Favoriet
FA. 
filters
2 aangeboden items van deze kunstenaar
*list
grid
big-grid

Aftersale items

Onderstaande items zijn mogelijk nog beschikbaar. U kunt eenmalig een bod uitbrengen in de aftersale.
Peter von Halm - De rijtuigbouwers. kopen? Bied vanaf 45!
Peter von Halm - De rijtuigbouwers.Grafiek (handgesigneerd)

Geplaatst doorNjoyart

Eindtijd 31-07-2022 om 22:15

Periode1800 t/m 1899
Afmetingen20 cm x 32 cm (h x b)
GesigneerdHandgesigneerd
Peter von Halm - Konzert nach Guardini kopen? Bied vanaf 75!
Peter von Halm - Konzert nach GuardiniGrafiek (handgesigneerd)

Geplaatst doorbanji

Eindtijd 17-09-2022 om 21:02

Verzending Internationaal

Periode1900 t/m 1944
TechniekEts
Afmetingen16.5 cm x 13.5 cm (h x b)
GesigneerdHandgesigneerd
DragerPapier
IngelijstNiet Ingelijst

Kunst kopen van Peter von Halm

Wilt u graag een kunstwerk kopen van Peter von Halm? Bekijk dan het actuele veilingaanbod en bied mee op mooie en unieke kunstwerken van Peter von Halm. Betaalbare en exclusieve kunst kopen van Peter von Halm en andere erkende kunstenaars is leuk, toegankelijk én binnen handbereik via Kunstveiling. Ontdek nu alle kunstwerken van Peter von Halm te koop bij Kunstveiling en bemachtig uw eigen Peter von Halm!

Volg het aanbod kunst van Peter von Halm te koop

Wilt u op de hoogte gehouden worden van nieuw aanbod van Peter von Halm te koop? Via uw persoonlijke Kunstveiling account kunt u Peter von Halm instellen als uw favoriete kunstenaar. Wanneer er nieuwe Peter von Halm kunstwerken in de veiling worden geplaatst, ontvangt u hierover per e-mail bericht. Daarnaast kunt u alle kunstwerken van uw favoriete kunstenaars eenvoudig bekijken via uw persoonlijke account. Op die manier loopt u nooit meer een nieuw item in de veiling mis en koopt u gemakkelijk kunst van Peter von Halm!

Bekijk bijvoorbeeld ook eens het aanbod kunstwerken van Karel Appel, Anton Heyboer en Klaas Gubbels in de veiling.

Waarom via Kunstveiling kunst van Peter von Halm kopen?

Via Kunstveiling koopt u unieke kunstwerken van Peter von Halm en andere erkende kunstenaars tegen veilingprijzen. Kunst kopen van Peter von Halm via Kunstveiling is toegankelijk, transparant en laagdrempelig. Dagelijks worden vele nieuwe kunstwerken in de veiling geplaatst, van moderne schilderijen tot oude prenten en van sculpturen tot design en sieraden. U stemt het aanbod gemakkelijk op uw eigen wensen af en wordt automatisch in contact gebracht met de verkoper als u na afloop van de veiling de hoogste bieder bent. U betaalt bij Kunstveiling slechts 15% veilingkosten over de hamerprijs. Dit wordt bij het uitbrengen van een bod al aangegeven, zodat u achteraf nooit voor verrassingen komt te staan.

Bovendien kunt u via Kunstveiling ook zelf kunst van Peter von Halm of andere erkende kunstenaars verkopen. Meer over het verkopen van kunst leest u op de pagina Kunst Verkopen.

Hoe breng ik een bod uit op een kunstwerk van Peter von Halm?

Kunst kopen van Peter von Halm begint bij het plaatsen van een bod. Om een bod uit te brengen op een kunstwerk van Peter von Halm, heeft u account bij Kunstveiling nodig. Hier maakt u gemakkelijk een account aan. Bij alle items in de veiling treft u detailgegevens van het kunstwerk, een openingsbod en een aflooptijd. Tot deze tijd kunt u een bod uitbrengen op het kunstwerk van Peter von Halm. Om meer kans te maken om de Peter von Halm te bemachtigen, kunt u een autobod instellen. Bent u de winnende bieder? Dan neemt de verkoper contact met u op. Is het kunstwerk helaas aan u voorbijgegaan? Bekijk dan het actuele aanbod met alle andere kunst van Peter von Halm! Let op: lees voordat u kunst gaat kopen of verkopen via Kunstveiling de veilingregels goed door.

Nog geen account?
Door een gratis account aan te maken kunt u bieden op {{numberOfItems}} items of zelf een item in de veiling plaatsen.