Philippe Bonnet (1927)
  1. Home
  2. >
  3. Kunstenaars
  4. >
  5. Philippe Bonnet
Philippe Bonnet (1927)

Philippe Bonnet (1927)

Kunstenaar

Philippe BONNET (Parijs 1927)

Aangeboden items
1
Verkochte items
0
Nationaliteit
Frans Frans  
Links
Favoriet
FA. 
filters
1 aangeboden items van deze kunstenaar
*list
grid
big-grid

Aftersale items

Onderstaande items zijn mogelijk nog beschikbaar. U kunt eenmalig een bod uitbrengen in de aftersale.
Philippe Bonnet - C3758-15 - Portret van een man in aarde-tinten kopen? Bied vanaf 25!
Philippe Bonnet - C3758-15 - Portret van een man in aarde-tintenSchilderij
Geplaatst doorMarsmeijer
Eindtijd 22-10-2022 om 22:36
Jaartal1974
TechniekOlieverf
Afmetingen60 cm x 52 cm (h x b)
GesigneerdHandgesigneerd
DragerBoard
IngelijstIngelijst

Kunst kopen van Philippe Bonnet

Wilt u graag een kunstwerk kopen van Philippe Bonnet? Bekijk dan het actuele veilingaanbod en bied mee op mooie en unieke kunstwerken van Philippe Bonnet. Betaalbare en exclusieve kunst kopen van Philippe Bonnet en andere erkende kunstenaars is leuk, toegankelijk én binnen handbereik via Kunstveiling. Ontdek nu alle kunstwerken van Philippe Bonnet te koop bij Kunstveiling en bemachtig uw eigen Philippe Bonnet!

Volg het aanbod kunst van Philippe Bonnet te koop

Wilt u op de hoogte gehouden worden van nieuw aanbod van Philippe Bonnet te koop? Via uw persoonlijke Kunstveiling account kunt u Philippe Bonnet instellen als uw favoriete kunstenaar. Wanneer er nieuwe Philippe Bonnet kunstwerken in de veiling worden geplaatst, ontvangt u hierover per e-mail bericht. Daarnaast kunt u alle kunstwerken van uw favoriete kunstenaars eenvoudig bekijken via uw persoonlijke account. Op die manier loopt u nooit meer een nieuw item in de veiling mis en koopt u gemakkelijk kunst van Philippe Bonnet!

Bekijk bijvoorbeeld ook eens het aanbod kunstwerken van Karel Appel, Anton Heyboer en Klaas Gubbels in de veiling.

Waarom via Kunstveiling kunst van Philippe Bonnet kopen?

Via Kunstveiling koopt u unieke kunstwerken van Philippe Bonnet en andere erkende kunstenaars tegen veilingprijzen. Kunst kopen van Philippe Bonnet via Kunstveiling is toegankelijk, transparant en laagdrempelig. Dagelijks worden vele nieuwe kunstwerken in de veiling geplaatst, van moderne schilderijen tot oude prenten en van sculpturen tot design en sieraden. U stemt het aanbod gemakkelijk op uw eigen wensen af en wordt automatisch in contact gebracht met de verkoper als u na afloop van de veiling de hoogste bieder bent. U betaalt bij Kunstveiling slechts 15% veilingkosten over de hamerprijs. Dit wordt bij het uitbrengen van een bod al aangegeven, zodat u achteraf nooit voor verrassingen komt te staan.

Bovendien kunt u via Kunstveiling ook zelf kunst van Philippe Bonnet of andere erkende kunstenaars verkopen. Meer over het verkopen van kunst leest u op de pagina Kunst Verkopen.

Hoe breng ik een bod uit op een kunstwerk van Philippe Bonnet?

Kunst kopen van Philippe Bonnet begint bij het plaatsen van een bod. Om een bod uit te brengen op een kunstwerk van Philippe Bonnet, heeft u account bij Kunstveiling nodig. Hier maakt u gemakkelijk een account aan. Bij alle items in de veiling treft u detailgegevens van het kunstwerk, een openingsbod en een aflooptijd. Tot deze tijd kunt u een bod uitbrengen op het kunstwerk van Philippe Bonnet. Om meer kans te maken om de Philippe Bonnet te bemachtigen, kunt u een autobod instellen. Bent u de winnende bieder? Dan neemt de verkoper contact met u op. Is het kunstwerk helaas aan u voorbijgegaan? Bekijk dan het actuele aanbod met alle andere kunst van Philippe Bonnet! Let op: lees voordat u kunst gaat kopen of verkopen via Kunstveiling de veilingregels goed door.

Nog geen account?
Door een gratis account aan te maken kunt u bieden op {{numberOfItems}} items of zelf een item in de veiling plaatsen.