Pierre Farel (1957)
  1. Home
  2. >
  3. Kunstenaars
  4. >
  5. Pierre Farel
Pierre Farel (1957)

Pierre Farel (1957)

Kunstenaar

Pierre FAREL (Orange 1957)

Aangeboden items
3
Verkochte items
0
Nationaliteit
Frans Frans  
Links
Favoriet
filters
Pierre Farel - Diner Gown Melody kopen? Bied vanaf 400!
Pierre Farel (1957) Frans Diner Gown Melody
TechniekOlieverf
Afmetingen84 x 84 cm (h x b)
GesigneerdHandgesigneerd
DragerHardboard
IngelijstIngelijst
Openingsbod
€ 400
Bied mee Bied mee
Pierre Farel - Diner Gown Melody kopen? Bied vanaf 45!
Pierre Farel (1957) Frans Diner Gown Melody
TechniekOlieverf
Afmetingen83 x 83 cm (h x b)
GesigneerdOngesigneerd/Drukgesigneerd
DragerHardboard
IngelijstIngelijst
Openingsbod
€ 45
Bied mee Bied mee
Pierre Farel - Back seat for two kopen? Bied vanaf 30!
Pierre Farel (1957) Frans Back seat for two
TechniekOlieverf
Afmetingen55 x 64 cm (h x b)
GesigneerdOngesigneerd/Drukgesigneerd
DragerHardboard
IngelijstIngelijst
Openingsbod
€ 30
Bied mee Bied mee

Kunst kopen van Pierre Farel

Wilt u graag een kunstwerk kopen van Pierre Farel? Bekijk dan het actuele veilingaanbod en bied mee op mooie en unieke kunstwerken van Pierre Farel. Betaalbare en exclusieve kunst kopen van Pierre Farel en andere erkende kunstenaars is leuk, toegankelijk én binnen handbereik via Kunstveiling. Ontdek nu alle kunstwerken van Pierre Farel te koop bij Kunstveiling en bemachtig uw eigen Pierre Farel!

Volg het aanbod kunst van Pierre Farel te koop

Wilt u op de hoogte gehouden worden van nieuw aanbod van Pierre Farel te koop? Via uw persoonlijke Kunstveiling account kunt u Pierre Farel instellen als uw favoriete kunstenaar. Wanneer er nieuwe Pierre Farel kunstwerken in de veiling worden geplaatst, ontvangt u hierover per e-mail bericht. Daarnaast kunt u alle kunstwerken van uw favoriete kunstenaars eenvoudig bekijken via uw persoonlijke account. Op die manier loopt u nooit meer een nieuw item in de veiling mis en koopt u gemakkelijk kunst van Pierre Farel!

Bekijk bijvoorbeeld ook eens het aanbod kunstwerken van Karel Appel, Anton Heyboer en Klaas Gubbels in de veiling.

Waarom via Kunstveiling kunst van Pierre Farel kopen?

Via Kunstveiling koopt u unieke kunstwerken van Pierre Farel en andere erkende kunstenaars tegen veilingprijzen. Kunst kopen van Pierre Farel via Kunstveiling is toegankelijk, transparant en laagdrempelig. Dagelijks worden vele nieuwe kunstwerken in de veiling geplaatst, van moderne schilderijen tot oude prenten en van sculpturen tot design en sieraden. U stemt het aanbod gemakkelijk op uw eigen wensen af en wordt automatisch in contact gebracht met de verkoper als u na afloop van de veiling de hoogste bieder bent. U betaalt bij Kunstveiling slechts 15% veilingkosten over de hamerprijs. Dit wordt bij het uitbrengen van een bod al aangegeven, zodat u achteraf nooit voor verrassingen komt te staan.

Bovendien kunt u via Kunstveiling ook zelf kunst van Pierre Farel of andere erkende kunstenaars verkopen. Meer over het verkopen van kunst leest u op de pagina Kunst Verkopen.

Hoe breng ik een bod uit op een kunstwerk van Pierre Farel?

Kunst kopen van Pierre Farel begint bij het plaatsen van een bod. Om een bod uit te brengen op een kunstwerk van Pierre Farel, heeft u account bij Kunstveiling nodig. Hier maakt u gemakkelijk een account aan. Bij alle items in de veiling treft u detailgegevens van het kunstwerk, een openingsbod en een aflooptijd. Tot deze tijd kunt u een bod uitbrengen op het kunstwerk van Pierre Farel. Om meer kans te maken om de Pierre Farel te bemachtigen, kunt u een autobod instellen. Bent u de winnende bieder? Dan neemt de verkoper contact met u op. Is het kunstwerk helaas aan u voorbijgegaan? Bekijk dan het actuele aanbod met alle andere kunst van Pierre Farel! Let op: lees voordat u kunst gaat kopen of verkopen via Kunstveiling de veilingregels goed door.