Piet Brandjes (1919)
  1. Home
  2. >
  3. Kunstenaars
  4. >
  5. Kunstenaar
  6. >
  7. Piet Brandjes
Piet Brandjes (1919)

Piet Brandjes (1919)

Piet BRANDJES (Uitgeest, 1919)

Aangeboden items
0
Verkochte items
3
Nationaliteit
Nederlands Nederlands  
Links
Favoriet
De gekozen filters geven op dit moment geen resultaat. U kunt andere filters proberen terug naar ons gehele aanbod.

Momenteel worden er helaas geen items van Piet Brandjes (1919) aangeboden. Bekijk ons huidige veilingaanbod.

Wilt u via e-mail een alert ontvangen wanneer er een item van Piet Brandjes (1919) wordt aangeboden, maak deze dan favoriet.

Wilt u zelf een item van deze kunstenaar in de veiling plaatsen? Dat kan en is zeer eenvoudig. Maak hier een account aan en plaats het in de veiling.


Ontdek Kunstveiling


Kunst kopen van Piet Brandjes

Wilt u graag een kunstwerk kopen van Piet Brandjes? Bekijk dan het actuele veilingaanbod en bied mee op mooie en unieke kunstwerken van Piet Brandjes. Betaalbare en exclusieve kunst kopen van Piet Brandjes en andere erkende kunstenaars is leuk, toegankelijk én binnen handbereik via Kunstveiling. Ontdek nu alle kunstwerken van Piet Brandjes te koop bij Kunstveiling en bemachtig uw eigen Piet Brandjes!

Volg het aanbod kunst van Piet Brandjes te koop

Wilt u op de hoogte gehouden worden van nieuw aanbod van Piet Brandjes te koop? Via uw persoonlijke Kunstveiling account kunt u Piet Brandjes instellen als uw favoriete kunstenaar. Wanneer er nieuwe Piet Brandjes kunstwerken in de veiling worden geplaatst, ontvangt u hierover per e-mail bericht. Daarnaast kunt u alle kunstwerken van uw favoriete kunstenaars eenvoudig bekijken via uw persoonlijke account. Op die manier loopt u nooit meer een nieuw item in de veiling mis en koopt u gemakkelijk kunst van Piet Brandjes!

Bekijk bijvoorbeeld ook eens het aanbod kunstwerken van Karel Appel, Anton Heyboer en Klaas Gubbels in de veiling.

Waarom via Kunstveiling kunst van Piet Brandjes kopen?

Via Kunstveiling koopt u unieke kunstwerken van Piet Brandjes en andere erkende kunstenaars tegen veilingprijzen. Kunst kopen van Piet Brandjes via Kunstveiling is toegankelijk, transparant en laagdrempelig. Dagelijks worden vele nieuwe kunstwerken in de veiling geplaatst, van moderne schilderijen tot oude prenten en van sculpturen tot design en sieraden. U stemt het aanbod gemakkelijk op uw eigen wensen af en wordt automatisch in contact gebracht met de verkoper als u na afloop van de veiling de hoogste bieder bent. U betaalt bij Kunstveiling slechts 15% veilingkosten over de hamerprijs. Dit wordt bij het uitbrengen van een bod al aangegeven, zodat u achteraf nooit voor verrassingen komt te staan.

Bovendien kunt u via Kunstveiling ook zelf kunst van Piet Brandjes of andere erkende kunstenaars verkopen. Meer over het verkopen van kunst leest u op de pagina Kunst Verkopen.

Hoe breng ik een bod uit op een kunstwerk van Piet Brandjes?

Kunst kopen van Piet Brandjes begint bij het plaatsen van een bod. Om een bod uit te brengen op een kunstwerk van Piet Brandjes, heeft u account bij Kunstveiling nodig. Hier maakt u gemakkelijk een account aan. Bij alle items in de veiling treft u detailgegevens van het kunstwerk, een openingsbod en een aflooptijd. Tot deze tijd kunt u een bod uitbrengen op het kunstwerk van Piet Brandjes. Om meer kans te maken om de Piet Brandjes te bemachtigen, kunt u een autobod instellen. Bent u de winnende bieder? Dan neemt de verkoper contact met u op. Is het kunstwerk helaas aan u voorbijgegaan? Bekijk dan het actuele aanbod met alle andere kunst van Piet Brandjes! Let op: lees voordat u kunst gaat kopen of verkopen via Kunstveiling de veilingregels goed door.