Piet Stockmans (1940)
  1. Home
  2. >
  3. Kunstenaars
  4. >
  5. Designer
  6. >
  7. Piet Stockmans
Piet Stockmans (1940)

Piet Stockmans (1940)

Kunstenaar

Piet STOCKMANS (Leopoldsburg 1940)

Stockmans was van 1966 tot 1989 ontwerper bij de porseleinfabriek Royal Mosa B.V. te Maastricht. Tussen 1969 en 1998 was hij docent industriële vormgeving aan het departement productdesign aan het Stedelijk Hoger Instituut voor Visuele Kommunikatie en Vormgeving, de latere Media & Design Academie te Genk en van 1983 tot 1985 docent keramiekdesign aan de Design Academy Eindhoven. Sinds 1989 is hij freelance designer. Vanaf 2010 is hij gehuisvest op de C-Mine site te Winterslag, Genk.

In het najaar 2010 ging er in het Design Museum te Gent een overzichtstentoonstelling door van zijn werk.

Aangeboden items
2
Verkochte items
12
Nationaliteit
Belgisch Belgisch  
Links
Favoriet
filters
Piet Stockmans - Multiple met twee bekers - 18/50 1993 kopen? Bied vanaf 175!
Piet Stockmans (1940) Belgisch Multiple met twee bekers - 18/50 1993
Afmetingen 9.5 x 35 x 9.5 cm (h x b x d)
Gewicht 500 g
Gesigneerd Handgesigneerd
Openingsbod
€ 175
Bied mee Bied mee
Piet Stockmans - Multiple met 4 bekers - 47/100 - 1992 kopen? Bied vanaf 190!
Piet Stockmans (1940) Belgisch Multiple met 4 bekers - 47/100 - 1992
Afmetingen 10 x 10 x 10 cm (h x b x d)
Gewicht 300 g
Gesigneerd Handgesigneerd
Openingsbod
€ 190
Bied mee Bied mee

Kunst kopen van Piet Stockmans

Wilt u graag een kunstwerk kopen van Piet Stockmans? Bekijk dan het actuele veilingaanbod en bied mee op mooie en unieke kunstwerken van Piet Stockmans. Betaalbare en exclusieve kunst kopen van Piet Stockmans en andere erkende kunstenaars is leuk, toegankelijk én binnen handbereik via Kunstveiling. Ontdek nu alle kunstwerken van Piet Stockmans te koop bij Kunstveiling en bemachtig uw eigen Piet Stockmans!

Volg het aanbod kunst van Piet Stockmans te koop

Wilt u op de hoogte gehouden worden van nieuw aanbod van Piet Stockmans te koop? Via uw persoonlijke Kunstveiling account kunt u Piet Stockmans instellen als uw favoriete kunstenaar. Wanneer er nieuwe Piet Stockmans kunstwerken in de veiling worden geplaatst, ontvangt u hierover per e-mail bericht. Daarnaast kunt u alle kunstwerken van uw favoriete kunstenaars eenvoudig bekijken via uw persoonlijke account. Op die manier loopt u nooit meer een nieuw item in de veiling mis en koopt u gemakkelijk kunst van Piet Stockmans!

Bekijk bijvoorbeeld ook eens het aanbod kunstwerken van Karel Appel, Anton Heyboer en Klaas Gubbels in de veiling.

Waarom via Kunstveiling kunst van Piet Stockmans kopen?

Via Kunstveiling koopt u unieke kunstwerken van Piet Stockmans en andere erkende kunstenaars tegen veilingprijzen. Kunst kopen van Piet Stockmans via Kunstveiling is toegankelijk, transparant en laagdrempelig. Dagelijks worden vele nieuwe kunstwerken in de veiling geplaatst, van moderne schilderijen tot oude prenten en van sculpturen tot design en sieraden. U stemt het aanbod gemakkelijk op uw eigen wensen af en wordt automatisch in contact gebracht met de verkoper als u na afloop van de veiling de hoogste bieder bent. U betaalt bij Kunstveiling slechts 15% veilingkosten over de hamerprijs. Dit wordt bij het uitbrengen van een bod al aangegeven, zodat u achteraf nooit voor verrassingen komt te staan.

Bovendien kunt u via Kunstveiling ook zelf kunst van Piet Stockmans of andere erkende kunstenaars verkopen. Meer over het verkopen van kunst leest u op de pagina Kunst Verkopen.

Hoe breng ik een bod uit op een kunstwerk van Piet Stockmans?

Kunst kopen van Piet Stockmans begint bij het plaatsen van een bod. Om een bod uit te brengen op een kunstwerk van Piet Stockmans, heeft u account bij Kunstveiling nodig. Hier maakt u gemakkelijk een account aan. Bij alle items in de veiling treft u detailgegevens van het kunstwerk, een openingsbod en een aflooptijd. Tot deze tijd kunt u een bod uitbrengen op het kunstwerk van Piet Stockmans. Om meer kans te maken om de Piet Stockmans te bemachtigen, kunt u een autobod instellen. Bent u de winnende bieder? Dan neemt de verkoper contact met u op. Is het kunstwerk helaas aan u voorbijgegaan? Bekijk dan het actuele aanbod met alle andere kunst van Piet Stockmans! Let op: lees voordat u kunst gaat kopen of verkopen via Kunstveiling de veilingregels goed door.