• Populair
  • 1e keer aangeboden
  • Aftersale
  • Laatste 24u geplaatst
  • Loopt vandaag af
  • Vanaf 1 euro
Deutsch
English
Français
Piet van Mook (1924-2016)
  1. Home
  2. >
  3. Kunstenaars
  4. >
  5. Piet van Mook
Piet van Mook (1924-2016)

Piet van Mook (1924-2016)

Kunstschilder, Beeldhouwer, Graficus

Piet van MOOK (Amsterdam, 1924 - Bergambacht, 2016)

Aangeboden items
0
Verkochte items
76
Nationaliteit
NederlandsNederlands  
Links
Favoriet
FA. (25 x Favoriet)
De gekozen filters geven op dit moment geen resultaat. U kunt andere filters proberen terug naar ons gehele aanbod.

Momenteel worden er helaas geen items van Piet van Mook (1924-2016) aangeboden. Bekijk ons huidige veilingaanbod.

Er zijn 76 items van Piet van Mook (1924-2016) verkocht in het verleden. Wilt u op de hoogte blijven? Stel dan een e-mail alert in!

Er zijn 25 mensen die Piet van Mook (1924-2016) favoriet hebben gemaakt. Heeft u een werk te koop? Deze mensen hebben zeker interesse! Maak hier een account aan en plaats het in de veiling.

Ontdek Kunstveiling

Kunst kopen van Piet van Mook

Wilt u graag een kunstwerk kopen van Piet van Mook? Bekijk dan het actuele veilingaanbod en bied mee op mooie en unieke kunstwerken van Piet van Mook. Betaalbare en exclusieve kunst kopen van Piet van Mook en andere erkende kunstenaars is leuk, toegankelijk én binnen handbereik via Kunstveiling. Ontdek nu alle kunstwerken van Piet van Mook te koop bij Kunstveiling en bemachtig uw eigen Piet van Mook!

Volg het aanbod kunst van Piet van Mook te koop

Wilt u op de hoogte gehouden worden van nieuw aanbod van Piet van Mook te koop? Via uw persoonlijke Kunstveiling account kunt u Piet van Mook instellen als uw favoriete kunstenaar. Wanneer er nieuwe Piet van Mook kunstwerken in de veiling worden geplaatst, ontvangt u hierover per e-mail bericht. Daarnaast kunt u alle kunstwerken van uw favoriete kunstenaars eenvoudig bekijken via uw persoonlijke account. Op die manier loopt u nooit meer een nieuw item in de veiling mis en koopt u gemakkelijk kunst van Piet van Mook!

Bekijk bijvoorbeeld ook eens het aanbod kunstwerken van Karel Appel, Anton Heyboer en Klaas Gubbels in de veiling.

Waarom via Kunstveiling kunst van Piet van Mook kopen?

Via Kunstveiling koopt u unieke kunstwerken van Piet van Mook en andere erkende kunstenaars tegen veilingprijzen. Kunst kopen van Piet van Mook via Kunstveiling is toegankelijk, transparant en laagdrempelig. Dagelijks worden vele nieuwe kunstwerken in de veiling geplaatst, van moderne schilderijen tot oude prenten en van sculpturen tot design en sieraden. U stemt het aanbod gemakkelijk op uw eigen wensen af en wordt automatisch in contact gebracht met de verkoper als u na afloop van de veiling de hoogste bieder bent. U betaalt bij Kunstveiling slechts 15% veilingkosten over de hamerprijs. Dit wordt bij het uitbrengen van een bod al aangegeven, zodat u achteraf nooit voor verrassingen komt te staan.

Bovendien kunt u via Kunstveiling ook zelf kunst van Piet van Mook of andere erkende kunstenaars verkopen. Meer over het verkopen van kunst leest u op de pagina Kunst Verkopen.

Hoe breng ik een bod uit op een kunstwerk van Piet van Mook?

Kunst kopen van Piet van Mook begint bij het plaatsen van een bod. Om een bod uit te brengen op een kunstwerk van Piet van Mook, heeft u account bij Kunstveiling nodig. Hier maakt u gemakkelijk een account aan. Bij alle items in de veiling treft u detailgegevens van het kunstwerk, een openingsbod en een aflooptijd. Tot deze tijd kunt u een bod uitbrengen op het kunstwerk van Piet van Mook. Om meer kans te maken om de Piet van Mook te bemachtigen, kunt u een autobod instellen. Bent u de winnende bieder? Dan neemt de verkoper contact met u op. Is het kunstwerk helaas aan u voorbijgegaan? Bekijk dan het actuele aanbod met alle andere kunst van Piet van Mook! Let op: lees voordat u kunst gaat kopen of verkopen via Kunstveiling de veilingregels goed door.

Nog geen account?
Door een gratis account aan te maken kunt u bieden op {{numberOfItems}} items of zelf een item in de veiling plaatsen.