Pieter Groeneveldt (1889-1982)
  1. Home
  2. >
  3. Kunstenaars
  4. >
  5. Designer
  6. >
  7. Pieter Groeneveldt
Pieter Groeneveldt (1889-1982)

Pieter Groeneveldt (1889-1982)

Kunstenaar

Pieter GROENEVELDT (Batavia 1889)

Opleiding tot portretschilder aan de Rijksacademie te Amsterdam. Later vooral bekend als Keramist/Pottenbakker.

Aangeboden items
0
Verkochte items
35
Nationaliteit
Nederlands Nederlands  
Links
Favoriet
De gekozen filters geven op dit moment geen resultaat. U kunt andere filters proberen terug naar ons gehele aanbod.

Momenteel worden er helaas geen items van Pieter Groeneveldt (1889-1982) aangeboden. Bekijk ons huidige veilingaanbod.

Er zijn 35 items van Pieter Groeneveldt (1889-1982) verkocht in het verleden. Wilt u op de hoogte blijven? Stel dan een e-mail alert in!

Er zijn 27 mensen die Pieter Groeneveldt (1889-1982) favoriet hebben gemaakt. Heeft u een werk te koop? Deze mensen hebben zeker interesse! Maak hier een account aan en plaats het in de veiling.


Ontdek Kunstveiling


Kunst kopen van Pieter Groeneveldt

Wilt u graag een kunstwerk kopen van Pieter Groeneveldt? Bekijk dan het actuele veilingaanbod en bied mee op mooie en unieke kunstwerken van Pieter Groeneveldt. Betaalbare en exclusieve kunst kopen van Pieter Groeneveldt en andere erkende kunstenaars is leuk, toegankelijk én binnen handbereik via Kunstveiling. Ontdek nu alle kunstwerken van Pieter Groeneveldt te koop bij Kunstveiling en bemachtig uw eigen Pieter Groeneveldt!

Volg het aanbod kunst van Pieter Groeneveldt te koop

Wilt u op de hoogte gehouden worden van nieuw aanbod van Pieter Groeneveldt te koop? Via uw persoonlijke Kunstveiling account kunt u Pieter Groeneveldt instellen als uw favoriete kunstenaar. Wanneer er nieuwe Pieter Groeneveldt kunstwerken in de veiling worden geplaatst, ontvangt u hierover per e-mail bericht. Daarnaast kunt u alle kunstwerken van uw favoriete kunstenaars eenvoudig bekijken via uw persoonlijke account. Op die manier loopt u nooit meer een nieuw item in de veiling mis en koopt u gemakkelijk kunst van Pieter Groeneveldt!

Bekijk bijvoorbeeld ook eens het aanbod kunstwerken van Karel Appel, Anton Heyboer en Klaas Gubbels in de veiling.

Waarom via Kunstveiling kunst van Pieter Groeneveldt kopen?

Via Kunstveiling koopt u unieke kunstwerken van Pieter Groeneveldt en andere erkende kunstenaars tegen veilingprijzen. Kunst kopen van Pieter Groeneveldt via Kunstveiling is toegankelijk, transparant en laagdrempelig. Dagelijks worden vele nieuwe kunstwerken in de veiling geplaatst, van moderne schilderijen tot oude prenten en van sculpturen tot design en sieraden. U stemt het aanbod gemakkelijk op uw eigen wensen af en wordt automatisch in contact gebracht met de verkoper als u na afloop van de veiling de hoogste bieder bent. U betaalt bij Kunstveiling slechts 15% veilingkosten over de hamerprijs. Dit wordt bij het uitbrengen van een bod al aangegeven, zodat u achteraf nooit voor verrassingen komt te staan.

Bovendien kunt u via Kunstveiling ook zelf kunst van Pieter Groeneveldt of andere erkende kunstenaars verkopen. Meer over het verkopen van kunst leest u op de pagina Kunst Verkopen.

Hoe breng ik een bod uit op een kunstwerk van Pieter Groeneveldt?

Kunst kopen van Pieter Groeneveldt begint bij het plaatsen van een bod. Om een bod uit te brengen op een kunstwerk van Pieter Groeneveldt, heeft u account bij Kunstveiling nodig. Hier maakt u gemakkelijk een account aan. Bij alle items in de veiling treft u detailgegevens van het kunstwerk, een openingsbod en een aflooptijd. Tot deze tijd kunt u een bod uitbrengen op het kunstwerk van Pieter Groeneveldt. Om meer kans te maken om de Pieter Groeneveldt te bemachtigen, kunt u een autobod instellen. Bent u de winnende bieder? Dan neemt de verkoper contact met u op. Is het kunstwerk helaas aan u voorbijgegaan? Bekijk dan het actuele aanbod met alle andere kunst van Pieter Groeneveldt! Let op: lees voordat u kunst gaat kopen of verkopen via Kunstveiling de veilingregels goed door.