• Populair
 • Loopt vandaag af
 • 1e keer aangeboden
 • Vanaf 1 euro
 • Vandaag geplaatst
 • Laatste kans
 • Alleen aftersale
Deutsch
English
Français
Pjotr Muller (1947)
 1. Home
 2. >
 3. Kunstenaars
 4. >
 5. Pjotr Muller

Pjotr Muller (1947)

Kunstenaar

Pjotr MÜLLER (Amsterdam, 1947)

Aangeboden items
1
Verkochte items
11
Nationaliteit
Nederlands
Links
Favoriet
FA. (12 x Favoriet)
filters
1 aangeboden items van deze kunstenaar
*list
grid
big-grid
Pjotr Muller - zonder titel kopen? Bied vanaf 400!
Pjotr Muller - zonder titel

Tekening / Aquarel

Geplaatst doorUmjetnost3751

Eindtijd03-07-2022 om 21:46

Jaartal1993
TechniekGouache
Afmetingen110 cm x 80 cm (h x b)
GesigneerdHandgesigneerd
DragerPapier
IngelijstIngelijst

Kunst kopen van Pjotr Muller

Wilt u graag een kunstwerk kopen van Pjotr Muller? Bekijk dan het actuele veilingaanbod en bied mee op mooie en unieke kunstwerken van Pjotr Muller. Betaalbare en exclusieve kunst kopen van Pjotr Muller en andere erkende kunstenaars is leuk, toegankelijk én binnen handbereik via Kunstveiling. Ontdek nu alle kunstwerken van Pjotr Muller te koop bij Kunstveiling en bemachtig uw eigen Pjotr Muller!

Volg het aanbod kunst van Pjotr Muller te koop

Wilt u op de hoogte gehouden worden van nieuw aanbod van Pjotr Muller te koop? Via uw persoonlijke Kunstveiling account kunt u Pjotr Muller instellen als uw favoriete kunstenaar. Wanneer er nieuwe Pjotr Muller kunstwerken in de veiling worden geplaatst, ontvangt u hierover per e-mail bericht. Daarnaast kunt u alle kunstwerken van uw favoriete kunstenaars eenvoudig bekijken via uw persoonlijke account. Op die manier loopt u nooit meer een nieuw item in de veiling mis en koopt u gemakkelijk kunst van Pjotr Muller!

Bekijk bijvoorbeeld ook eens het aanbod kunstwerken van Karel Appel, Anton Heyboer en Klaas Gubbels in de veiling.

Waarom via Kunstveiling kunst van Pjotr Muller kopen?

Via Kunstveiling koopt u unieke kunstwerken van Pjotr Muller en andere erkende kunstenaars tegen veilingprijzen. Kunst kopen van Pjotr Muller via Kunstveiling is toegankelijk, transparant en laagdrempelig. Dagelijks worden vele nieuwe kunstwerken in de veiling geplaatst, van moderne schilderijen tot oude prenten en van sculpturen tot design en sieraden. U stemt het aanbod gemakkelijk op uw eigen wensen af en wordt automatisch in contact gebracht met de verkoper als u na afloop van de veiling de hoogste bieder bent. U betaalt bij Kunstveiling slechts 15% veilingkosten over de hamerprijs. Dit wordt bij het uitbrengen van een bod al aangegeven, zodat u achteraf nooit voor verrassingen komt te staan.

Bovendien kunt u via Kunstveiling ook zelf kunst van Pjotr Muller of andere erkende kunstenaars verkopen. Meer over het verkopen van kunst leest u op de pagina Kunst Verkopen.

Hoe breng ik een bod uit op een kunstwerk van Pjotr Muller?

Kunst kopen van Pjotr Muller begint bij het plaatsen van een bod. Om een bod uit te brengen op een kunstwerk van Pjotr Muller, heeft u account bij Kunstveiling nodig. Hier maakt u gemakkelijk een account aan. Bij alle items in de veiling treft u detailgegevens van het kunstwerk, een openingsbod en een aflooptijd. Tot deze tijd kunt u een bod uitbrengen op het kunstwerk van Pjotr Muller. Om meer kans te maken om de Pjotr Muller te bemachtigen, kunt u een autobod instellen. Bent u de winnende bieder? Dan neemt de verkoper contact met u op. Is het kunstwerk helaas aan u voorbijgegaan? Bekijk dan het actuele aanbod met alle andere kunst van Pjotr Muller! Let op: lees voordat u kunst gaat kopen of verkopen via Kunstveiling de veilingregels goed door.

Nog geen account?
Door een gratis account aan te maken kunt u bieden op {{numberOfItems}} items of zelf een item in de veiling plaatsen.