Prosper De Roover (1899-1974)
  1. Home
  2. >
  3. Kunstenaars
  4. >
  5. Prosper De Roover
Prosper De Roover (1899-1974)

Prosper De Roover (1899-1974)

Kunstenaar

Prosper De Roover (Temse 1899 - ?? 1974).

Impressionistisch schilder van landschappen, stillevens en figuren. Directeur RVA. Opleiding aan de academie van Temse en aan Sint-Lucas Gent. Leerling van Edmond Verstraeten. Schildert het landschap rond Weert, in de omgeving van Knokke en in Frankrijk en Spanje. Leraar siertekenen aan de academie van Temse (1922-1927). Eerste tentoonstelling in 1924 in Temse.

Aangeboden items
1
Verkochte items
2
Nationaliteit
Belgisch Belgisch  
Links
Favoriet
FA. (5 x Favoriet)
De gekozen filters geven op dit moment geen resultaat. U kunt andere filters proberen terug naar ons gehele aanbod.

Momenteel worden er helaas geen items van Prosper De Roover (1899-1974) aangeboden. Bekijk ons huidige veilingaanbod.

Wilt u via e-mail een alert ontvangen wanneer er een item van Prosper De Roover (1899-1974) wordt aangeboden, maak deze dan favoriet.

Wilt u zelf een item van deze kunstenaar in de veiling plaatsen? Dat kan en is zeer eenvoudig. Maak hier een account aan en plaats het in de veiling.


Ontdek Kunstveiling


Kunst kopen van Prosper De Roover

Wilt u graag een kunstwerk kopen van Prosper De Roover? Bekijk dan het actuele veilingaanbod en bied mee op mooie en unieke kunstwerken van Prosper De Roover. Betaalbare en exclusieve kunst kopen van Prosper De Roover en andere erkende kunstenaars is leuk, toegankelijk én binnen handbereik via Kunstveiling. Ontdek nu alle kunstwerken van Prosper De Roover te koop bij Kunstveiling en bemachtig uw eigen Prosper De Roover!

Volg het aanbod kunst van Prosper De Roover te koop

Wilt u op de hoogte gehouden worden van nieuw aanbod van Prosper De Roover te koop? Via uw persoonlijke Kunstveiling account kunt u Prosper De Roover instellen als uw favoriete kunstenaar. Wanneer er nieuwe Prosper De Roover kunstwerken in de veiling worden geplaatst, ontvangt u hierover per e-mail bericht. Daarnaast kunt u alle kunstwerken van uw favoriete kunstenaars eenvoudig bekijken via uw persoonlijke account. Op die manier loopt u nooit meer een nieuw item in de veiling mis en koopt u gemakkelijk kunst van Prosper De Roover!

Bekijk bijvoorbeeld ook eens het aanbod kunstwerken van Karel Appel, Anton Heyboer en Klaas Gubbels in de veiling.

Waarom via Kunstveiling kunst van Prosper De Roover kopen?

Via Kunstveiling koopt u unieke kunstwerken van Prosper De Roover en andere erkende kunstenaars tegen veilingprijzen. Kunst kopen van Prosper De Roover via Kunstveiling is toegankelijk, transparant en laagdrempelig. Dagelijks worden vele nieuwe kunstwerken in de veiling geplaatst, van moderne schilderijen tot oude prenten en van sculpturen tot design en sieraden. U stemt het aanbod gemakkelijk op uw eigen wensen af en wordt automatisch in contact gebracht met de verkoper als u na afloop van de veiling de hoogste bieder bent. U betaalt bij Kunstveiling slechts 15% veilingkosten over de hamerprijs. Dit wordt bij het uitbrengen van een bod al aangegeven, zodat u achteraf nooit voor verrassingen komt te staan.

Bovendien kunt u via Kunstveiling ook zelf kunst van Prosper De Roover of andere erkende kunstenaars verkopen. Meer over het verkopen van kunst leest u op de pagina Kunst Verkopen.

Hoe breng ik een bod uit op een kunstwerk van Prosper De Roover?

Kunst kopen van Prosper De Roover begint bij het plaatsen van een bod. Om een bod uit te brengen op een kunstwerk van Prosper De Roover, heeft u account bij Kunstveiling nodig. Hier maakt u gemakkelijk een account aan. Bij alle items in de veiling treft u detailgegevens van het kunstwerk, een openingsbod en een aflooptijd. Tot deze tijd kunt u een bod uitbrengen op het kunstwerk van Prosper De Roover. Om meer kans te maken om de Prosper De Roover te bemachtigen, kunt u een autobod instellen. Bent u de winnende bieder? Dan neemt de verkoper contact met u op. Is het kunstwerk helaas aan u voorbijgegaan? Bekijk dan het actuele aanbod met alle andere kunst van Prosper De Roover! Let op: lees voordat u kunst gaat kopen of verkopen via Kunstveiling de veilingregels goed door.

Nog geen account?
Door een gratis account aan te maken kunt u bieden op {{numberOfItems}} items of zelf een item in de veiling plaatsen.