• Populair
  • 1e keer aangeboden
  • Aftersale
  • Laatste 24u geplaatst
  • Loopt vandaag af
  • Vanaf 1 euro
Deutsch
English
Français
Qiangli Liang (1964)
  1. Home
  2. >
  3. Kunstenaars
  4. >
  5. Qiangli Liang
Qiangli Liang (1964)

Qiangli Liang (1964)

Kunstenaar

Qiangli LIANG (Guangzhou 1964)

Aangeboden items
2
Verkochte items
0
Nationaliteit
NederlandsNederlands  ChineesChinees  
Links
Favoriet
FA. (4 x Favoriet)
filters
2 aangeboden items van deze kunstenaar
*list
grid
big-grid

Aftersale items

Onderstaande items zijn mogelijk nog beschikbaar. U kunt eenmalig een bod uitbrengen in de aftersale.
Qiangli Liang - "Stap" kopen? Bied vanaf 900!
Qiangli Liang - "Stap"Tekening / Aquarel

Geplaatst doorSkoander

Eindtijd 27-05-2022 om 19:34

Jaartal1998
TechniekHoutskool
Afmetingen75 cm x 65 cm (h x b)
GesigneerdHandgesigneerd
DragerPapier
IngelijstIngelijst
Qiangli Liang - Twee vrouwen kopen? Bied vanaf 900!
Qiangli Liang - Twee vrouwenTekening / Aquarel

Geplaatst doorSkoander

Eindtijd 27-05-2022 om 19:51

Jaartal1998
TechniekHoutskool
Afmetingen75 cm x 65 cm (h x b)
GesigneerdHandgesigneerd
DragerPapier
IngelijstIngelijst

Kunst kopen van Qiangli Liang

Wilt u graag een kunstwerk kopen van Qiangli Liang? Bekijk dan het actuele veilingaanbod en bied mee op mooie en unieke kunstwerken van Qiangli Liang. Betaalbare en exclusieve kunst kopen van Qiangli Liang en andere erkende kunstenaars is leuk, toegankelijk én binnen handbereik via Kunstveiling. Ontdek nu alle kunstwerken van Qiangli Liang te koop bij Kunstveiling en bemachtig uw eigen Qiangli Liang!

Volg het aanbod kunst van Qiangli Liang te koop

Wilt u op de hoogte gehouden worden van nieuw aanbod van Qiangli Liang te koop? Via uw persoonlijke Kunstveiling account kunt u Qiangli Liang instellen als uw favoriete kunstenaar. Wanneer er nieuwe Qiangli Liang kunstwerken in de veiling worden geplaatst, ontvangt u hierover per e-mail bericht. Daarnaast kunt u alle kunstwerken van uw favoriete kunstenaars eenvoudig bekijken via uw persoonlijke account. Op die manier loopt u nooit meer een nieuw item in de veiling mis en koopt u gemakkelijk kunst van Qiangli Liang!

Bekijk bijvoorbeeld ook eens het aanbod kunstwerken van Karel Appel, Anton Heyboer en Klaas Gubbels in de veiling.

Waarom via Kunstveiling kunst van Qiangli Liang kopen?

Via Kunstveiling koopt u unieke kunstwerken van Qiangli Liang en andere erkende kunstenaars tegen veilingprijzen. Kunst kopen van Qiangli Liang via Kunstveiling is toegankelijk, transparant en laagdrempelig. Dagelijks worden vele nieuwe kunstwerken in de veiling geplaatst, van moderne schilderijen tot oude prenten en van sculpturen tot design en sieraden. U stemt het aanbod gemakkelijk op uw eigen wensen af en wordt automatisch in contact gebracht met de verkoper als u na afloop van de veiling de hoogste bieder bent. U betaalt bij Kunstveiling slechts 15% veilingkosten over de hamerprijs. Dit wordt bij het uitbrengen van een bod al aangegeven, zodat u achteraf nooit voor verrassingen komt te staan.

Bovendien kunt u via Kunstveiling ook zelf kunst van Qiangli Liang of andere erkende kunstenaars verkopen. Meer over het verkopen van kunst leest u op de pagina Kunst Verkopen.

Hoe breng ik een bod uit op een kunstwerk van Qiangli Liang?

Kunst kopen van Qiangli Liang begint bij het plaatsen van een bod. Om een bod uit te brengen op een kunstwerk van Qiangli Liang, heeft u account bij Kunstveiling nodig. Hier maakt u gemakkelijk een account aan. Bij alle items in de veiling treft u detailgegevens van het kunstwerk, een openingsbod en een aflooptijd. Tot deze tijd kunt u een bod uitbrengen op het kunstwerk van Qiangli Liang. Om meer kans te maken om de Qiangli Liang te bemachtigen, kunt u een autobod instellen. Bent u de winnende bieder? Dan neemt de verkoper contact met u op. Is het kunstwerk helaas aan u voorbijgegaan? Bekijk dan het actuele aanbod met alle andere kunst van Qiangli Liang! Let op: lees voordat u kunst gaat kopen of verkopen via Kunstveiling de veilingregels goed door.

Nog geen account?
Door een gratis account aan te maken kunt u bieden op {{numberOfItems}} items of zelf een item in de veiling plaatsen.