Reinier de Huu (1952)
  1. Home
  2. >
  3. Kunstenaars
  4. >
  5. Reinier de Huu
Reinier de Huu (1952)

Reinier de Huu (1952)

Kunstenaar

Reinier de HUU (Den Ham 1952)

Aangeboden items
1
Verkochte items
1
Nationaliteit
Nederlands Nederlands  
Links
Favoriet
filters
Reinier de Huu - Wolkenspel kopen? Bied vanaf 75!
Reinier de Huu (1952) Nederlands Wolkenspel
TechniekZeefdruk
Afmetingen52 x 42 cm (h x b)
GesigneerdHandgesigneerd
DragerPapier
IngelijstIngelijst
Openingsbod
€ 75
Bied mee Bied mee

Kunst kopen van Reinier de Huu

Wilt u graag een kunstwerk kopen van Reinier de Huu? Bekijk dan het actuele veilingaanbod en bied mee op mooie en unieke kunstwerken van Reinier de Huu. Betaalbare en exclusieve kunst kopen van Reinier de Huu en andere erkende kunstenaars is leuk, toegankelijk én binnen handbereik via Kunstveiling. Ontdek nu alle kunstwerken van Reinier de Huu te koop bij Kunstveiling en bemachtig uw eigen Reinier de Huu!

Volg het aanbod kunst van Reinier de Huu te koop

Wilt u op de hoogte gehouden worden van nieuw aanbod van Reinier de Huu te koop? Via uw persoonlijke Kunstveiling account kunt u Reinier de Huu instellen als uw favoriete kunstenaar. Wanneer er nieuwe Reinier de Huu kunstwerken in de veiling worden geplaatst, ontvangt u hierover per e-mail bericht. Daarnaast kunt u alle kunstwerken van uw favoriete kunstenaars eenvoudig bekijken via uw persoonlijke account. Op die manier loopt u nooit meer een nieuw item in de veiling mis en koopt u gemakkelijk kunst van Reinier de Huu!

Bekijk bijvoorbeeld ook eens het aanbod kunstwerken van Karel Appel, Anton Heyboer en Klaas Gubbels in de veiling.

Waarom via Kunstveiling kunst van Reinier de Huu kopen?

Via Kunstveiling koopt u unieke kunstwerken van Reinier de Huu en andere erkende kunstenaars tegen veilingprijzen. Kunst kopen van Reinier de Huu via Kunstveiling is toegankelijk, transparant en laagdrempelig. Dagelijks worden vele nieuwe kunstwerken in de veiling geplaatst, van moderne schilderijen tot oude prenten en van sculpturen tot design en sieraden. U stemt het aanbod gemakkelijk op uw eigen wensen af en wordt automatisch in contact gebracht met de verkoper als u na afloop van de veiling de hoogste bieder bent. U betaalt bij Kunstveiling slechts 15% veilingkosten over de hamerprijs. Dit wordt bij het uitbrengen van een bod al aangegeven, zodat u achteraf nooit voor verrassingen komt te staan.

Bovendien kunt u via Kunstveiling ook zelf kunst van Reinier de Huu of andere erkende kunstenaars verkopen. Meer over het verkopen van kunst leest u op de pagina Kunst Verkopen.

Hoe breng ik een bod uit op een kunstwerk van Reinier de Huu?

Kunst kopen van Reinier de Huu begint bij het plaatsen van een bod. Om een bod uit te brengen op een kunstwerk van Reinier de Huu, heeft u account bij Kunstveiling nodig. Hier maakt u gemakkelijk een account aan. Bij alle items in de veiling treft u detailgegevens van het kunstwerk, een openingsbod en een aflooptijd. Tot deze tijd kunt u een bod uitbrengen op het kunstwerk van Reinier de Huu. Om meer kans te maken om de Reinier de Huu te bemachtigen, kunt u een autobod instellen. Bent u de winnende bieder? Dan neemt de verkoper contact met u op. Is het kunstwerk helaas aan u voorbijgegaan? Bekijk dan het actuele aanbod met alle andere kunst van Reinier de Huu! Let op: lees voordat u kunst gaat kopen of verkopen via Kunstveiling de veilingregels goed door.