Remi De Pillecijn (1921-1986)
  1. Home
  2. >
  3. Kunstenaars
  4. >
  5. Kunstenaar
  6. >
  7. Remi De Pillecijn
Remi De Pillecijn (1921-1986)

Remi De Pillecijn (1921-1986)

Remi DE PILLECIJN (1921-1986)

Aangeboden items
2
Verkochte items
1
Nationaliteit
Belgisch Belgisch  
Links
Favoriet
filters
Remi De Pillecijn - Persoonen kopen? Bied vanaf 25!
Remi De Pillecijn (1921-1986) Belgisch Persoonen
Techniek Houtskool
Afmetingen 41.7 x 31.7 cm (h x b)
Gesigneerd Handgesigneerd
Drager Karton
Ingelijst Ingelijst
Openingsbod
€ 25
Bied mee Bied mee
Remi De Pillecijn - Mijn werkers jongen kopen? Bied vanaf 25!
Remi De Pillecijn (1921-1986) Belgisch Mijn werkers jongen
Techniek Houtskool
Afmetingen 41.5 x 31.5 cm (h x b)
Gesigneerd Handgesigneerd
Drager Karton
Ingelijst Ingelijst
Openingsbod
€ 25
Bied mee Bied mee

Kunst kopen van Remi De Pillecijn

Wilt u graag een kunstwerk kopen van Remi De Pillecijn? Bekijk dan het actuele veilingaanbod en bied mee op mooie en unieke kunstwerken van Remi De Pillecijn. Betaalbare en exclusieve kunst kopen van Remi De Pillecijn en andere erkende kunstenaars is leuk, toegankelijk én binnen handbereik via Kunstveiling. Ontdek nu alle kunstwerken van Remi De Pillecijn te koop bij Kunstveiling en bemachtig uw eigen Remi De Pillecijn!

Volg het aanbod kunst van Remi De Pillecijn te koop

Wilt u op de hoogte gehouden worden van nieuw aanbod van Remi De Pillecijn te koop? Via uw persoonlijke Kunstveiling account kunt u Remi De Pillecijn instellen als uw favoriete kunstenaar. Wanneer er nieuwe Remi De Pillecijn kunstwerken in de veiling worden geplaatst, ontvangt u hierover per e-mail bericht. Daarnaast kunt u alle kunstwerken van uw favoriete kunstenaars eenvoudig bekijken via uw persoonlijke account. Op die manier loopt u nooit meer een nieuw item in de veiling mis en koopt u gemakkelijk kunst van Remi De Pillecijn!

Bekijk bijvoorbeeld ook eens het aanbod kunstwerken van Karel Appel, Anton Heyboer en Klaas Gubbels in de veiling.

Waarom via Kunstveiling kunst van Remi De Pillecijn kopen?

Via Kunstveiling koopt u unieke kunstwerken van Remi De Pillecijn en andere erkende kunstenaars tegen veilingprijzen. Kunst kopen van Remi De Pillecijn via Kunstveiling is toegankelijk, transparant en laagdrempelig. Dagelijks worden vele nieuwe kunstwerken in de veiling geplaatst, van moderne schilderijen tot oude prenten en van sculpturen tot design en sieraden. U stemt het aanbod gemakkelijk op uw eigen wensen af en wordt automatisch in contact gebracht met de verkoper als u na afloop van de veiling de hoogste bieder bent. U betaalt bij Kunstveiling slechts 15% veilingkosten over de hamerprijs. Dit wordt bij het uitbrengen van een bod al aangegeven, zodat u achteraf nooit voor verrassingen komt te staan.

Bovendien kunt u via Kunstveiling ook zelf kunst van Remi De Pillecijn of andere erkende kunstenaars verkopen. Meer over het verkopen van kunst leest u op de pagina Kunst Verkopen.

Hoe breng ik een bod uit op een kunstwerk van Remi De Pillecijn?

Kunst kopen van Remi De Pillecijn begint bij het plaatsen van een bod. Om een bod uit te brengen op een kunstwerk van Remi De Pillecijn, heeft u account bij Kunstveiling nodig. Hier maakt u gemakkelijk een account aan. Bij alle items in de veiling treft u detailgegevens van het kunstwerk, een openingsbod en een aflooptijd. Tot deze tijd kunt u een bod uitbrengen op het kunstwerk van Remi De Pillecijn. Om meer kans te maken om de Remi De Pillecijn te bemachtigen, kunt u een autobod instellen. Bent u de winnende bieder? Dan neemt de verkoper contact met u op. Is het kunstwerk helaas aan u voorbijgegaan? Bekijk dan het actuele aanbod met alle andere kunst van Remi De Pillecijn! Let op: lees voordat u kunst gaat kopen of verkopen via Kunstveiling de veilingregels goed door.