Rene Brone (1944)
  1. Home
  2. >
  3. Kunstenaars
  4. >
  5. Kunstenaar
  6. >
  7. Rene Brone
Rene Brone (1944)

Rene Brone (1944)

René BRONÉ

Sportschilder

Geboren te Hilversum in 1944.

Opleiding:

Amsterdamse Grafische School

Woont en werkt in Hilversum

Door: Arthur Brouwers

Aangeboden items
2
Verkochte items
40
Nationaliteit
Nederlands Nederlands  
Links
Favoriet
filters
Rene Brone - Winning the gold medal again. kopen? Bied vanaf 175!
Rene Brone (1944) Nederlands Winning the gold medal again.
Techniek Aquarel
Afmetingen 66 x 84 cm (h x b)
Gesigneerd Handgesigneerd
Drager Papier
Ingelijst Ingelijst
Openingsbod
€ 175
Bied mee Bied mee
Rene Brone - Whitbred Round The World Race Stormy Weather kopen? Bied vanaf 75!
Rene Brone (1944) Nederlands Whitbred Round The World Race Stormy Weather
Techniek Zeefdruk
Afmetingen 98 x 78 cm (h x b)
Gesigneerd Handgesigneerd
Drager Papier
Ingelijst Ingelijst
Openingsbod
€ 75
Bied mee Bied mee

Kunst kopen van Rene Brone

Wilt u graag een kunstwerk kopen van Rene Brone? Bekijk dan het actuele veilingaanbod en bied mee op mooie en unieke kunstwerken van Rene Brone. Betaalbare en exclusieve kunst kopen van Rene Brone en andere erkende kunstenaars is leuk, toegankelijk én binnen handbereik via Kunstveiling. Ontdek nu alle kunstwerken van Rene Brone te koop bij Kunstveiling en bemachtig uw eigen Rene Brone!

Volg het aanbod kunst van Rene Brone te koop

Wilt u op de hoogte gehouden worden van nieuw aanbod van Rene Brone te koop? Via uw persoonlijke Kunstveiling account kunt u Rene Brone instellen als uw favoriete kunstenaar. Wanneer er nieuwe Rene Brone kunstwerken in de veiling worden geplaatst, ontvangt u hierover per e-mail bericht. Daarnaast kunt u alle kunstwerken van uw favoriete kunstenaars eenvoudig bekijken via uw persoonlijke account. Op die manier loopt u nooit meer een nieuw item in de veiling mis en koopt u gemakkelijk kunst van Rene Brone!

Bekijk bijvoorbeeld ook eens het aanbod kunstwerken van Karel Appel, Anton Heyboer en Klaas Gubbels in de veiling.

Waarom via Kunstveiling kunst van Rene Brone kopen?

Via Kunstveiling koopt u unieke kunstwerken van Rene Brone en andere erkende kunstenaars tegen veilingprijzen. Kunst kopen van Rene Brone via Kunstveiling is toegankelijk, transparant en laagdrempelig. Dagelijks worden vele nieuwe kunstwerken in de veiling geplaatst, van moderne schilderijen tot oude prenten en van sculpturen tot design en sieraden. U stemt het aanbod gemakkelijk op uw eigen wensen af en wordt automatisch in contact gebracht met de verkoper als u na afloop van de veiling de hoogste bieder bent. U betaalt bij Kunstveiling slechts 15% veilingkosten over de hamerprijs. Dit wordt bij het uitbrengen van een bod al aangegeven, zodat u achteraf nooit voor verrassingen komt te staan.

Bovendien kunt u via Kunstveiling ook zelf kunst van Rene Brone of andere erkende kunstenaars verkopen. Meer over het verkopen van kunst leest u op de pagina Kunst Verkopen.

Hoe breng ik een bod uit op een kunstwerk van Rene Brone?

Kunst kopen van Rene Brone begint bij het plaatsen van een bod. Om een bod uit te brengen op een kunstwerk van Rene Brone, heeft u account bij Kunstveiling nodig. Hier maakt u gemakkelijk een account aan. Bij alle items in de veiling treft u detailgegevens van het kunstwerk, een openingsbod en een aflooptijd. Tot deze tijd kunt u een bod uitbrengen op het kunstwerk van Rene Brone. Om meer kans te maken om de Rene Brone te bemachtigen, kunt u een autobod instellen. Bent u de winnende bieder? Dan neemt de verkoper contact met u op. Is het kunstwerk helaas aan u voorbijgegaan? Bekijk dan het actuele aanbod met alle andere kunst van Rene Brone! Let op: lees voordat u kunst gaat kopen of verkopen via Kunstveiling de veilingregels goed door.