Rene Morren (1868-1941)
  1. Home
  2. >
  3. Kunstenaars
  4. >
  5. Rene Morren
Rene Morren (1868-1941)

Rene Morren (1868-1941)

Kunstenaar

René MORREN (1868-1941)

Aangeboden items
1
Verkochte items
1
Nationaliteit
Nederlands Nederlands  
Links
Favoriet
filters
Rene Morren - Dorpszicht met personages kopen? Bied vanaf 60!
Rene Morren (1868-1941) Nederlands Dorpszicht met personages
TechniekOlieverf
Afmetingen91 cm x 111 cm (h x b)
GesigneerdHandgesigneerd
DragerCanvas (Doek)
IngelijstIngelijst
Openingsbod
€ 60
Bied mee Bied mee

Kunst kopen van Rene Morren

Wilt u graag een kunstwerk kopen van Rene Morren? Bekijk dan het actuele veilingaanbod en bied mee op mooie en unieke kunstwerken van Rene Morren. Betaalbare en exclusieve kunst kopen van Rene Morren en andere erkende kunstenaars is leuk, toegankelijk én binnen handbereik via Kunstveiling. Ontdek nu alle kunstwerken van Rene Morren te koop bij Kunstveiling en bemachtig uw eigen Rene Morren!

Volg het aanbod kunst van Rene Morren te koop

Wilt u op de hoogte gehouden worden van nieuw aanbod van Rene Morren te koop? Via uw persoonlijke Kunstveiling account kunt u Rene Morren instellen als uw favoriete kunstenaar. Wanneer er nieuwe Rene Morren kunstwerken in de veiling worden geplaatst, ontvangt u hierover per e-mail bericht. Daarnaast kunt u alle kunstwerken van uw favoriete kunstenaars eenvoudig bekijken via uw persoonlijke account. Op die manier loopt u nooit meer een nieuw item in de veiling mis en koopt u gemakkelijk kunst van Rene Morren!

Bekijk bijvoorbeeld ook eens het aanbod kunstwerken van Karel Appel, Anton Heyboer en Klaas Gubbels in de veiling.

Waarom via Kunstveiling kunst van Rene Morren kopen?

Via Kunstveiling koopt u unieke kunstwerken van Rene Morren en andere erkende kunstenaars tegen veilingprijzen. Kunst kopen van Rene Morren via Kunstveiling is toegankelijk, transparant en laagdrempelig. Dagelijks worden vele nieuwe kunstwerken in de veiling geplaatst, van moderne schilderijen tot oude prenten en van sculpturen tot design en sieraden. U stemt het aanbod gemakkelijk op uw eigen wensen af en wordt automatisch in contact gebracht met de verkoper als u na afloop van de veiling de hoogste bieder bent. U betaalt bij Kunstveiling slechts 15% veilingkosten over de hamerprijs. Dit wordt bij het uitbrengen van een bod al aangegeven, zodat u achteraf nooit voor verrassingen komt te staan.

Bovendien kunt u via Kunstveiling ook zelf kunst van Rene Morren of andere erkende kunstenaars verkopen. Meer over het verkopen van kunst leest u op de pagina Kunst Verkopen.

Hoe breng ik een bod uit op een kunstwerk van Rene Morren?

Kunst kopen van Rene Morren begint bij het plaatsen van een bod. Om een bod uit te brengen op een kunstwerk van Rene Morren, heeft u account bij Kunstveiling nodig. Hier maakt u gemakkelijk een account aan. Bij alle items in de veiling treft u detailgegevens van het kunstwerk, een openingsbod en een aflooptijd. Tot deze tijd kunt u een bod uitbrengen op het kunstwerk van Rene Morren. Om meer kans te maken om de Rene Morren te bemachtigen, kunt u een autobod instellen. Bent u de winnende bieder? Dan neemt de verkoper contact met u op. Is het kunstwerk helaas aan u voorbijgegaan? Bekijk dan het actuele aanbod met alle andere kunst van Rene Morren! Let op: lees voordat u kunst gaat kopen of verkopen via Kunstveiling de veilingregels goed door.

Nog geen account?
Door een gratis account aan te maken kunt u bieden op {{numberOfItems}} items of zelf een item in de veiling plaatsen.