René van Gageldonk (1959)
  1. Home
  2. >
  3. Kunstenaars
  4. >
  5. René van Gageldonk
René van Gageldonk (1959)

René van Gageldonk (1959)

Fotograaf

René van GAGELDONK (1959)

Aangeboden items
1
Verkochte items
0
Nationaliteit
Nederlands Nederlands  
Links
Favoriet
filters
René van Gageldonk - Lot van twee originele werken op papier kopen? Bied vanaf 65!
René van Gageldonk (1959) Nederlands Lot van twee originele werken op papier
TechniekCollage
Afmetingen58 x 83 cm (h x b)
GesigneerdHandgesigneerd
DragerPapier
Openingsbod
€ 65
Bied mee Bied mee

Kunst kopen van René van Gageldonk

Wilt u graag een kunstwerk kopen van René van Gageldonk? Bekijk dan het actuele veilingaanbod en bied mee op mooie en unieke kunstwerken van René van Gageldonk. Betaalbare en exclusieve kunst kopen van René van Gageldonk en andere erkende kunstenaars is leuk, toegankelijk én binnen handbereik via Kunstveiling. Ontdek nu alle kunstwerken van René van Gageldonk te koop bij Kunstveiling en bemachtig uw eigen René van Gageldonk!

Volg het aanbod kunst van René van Gageldonk te koop

Wilt u op de hoogte gehouden worden van nieuw aanbod van René van Gageldonk te koop? Via uw persoonlijke Kunstveiling account kunt u René van Gageldonk instellen als uw favoriete kunstenaar. Wanneer er nieuwe René van Gageldonk kunstwerken in de veiling worden geplaatst, ontvangt u hierover per e-mail bericht. Daarnaast kunt u alle kunstwerken van uw favoriete kunstenaars eenvoudig bekijken via uw persoonlijke account. Op die manier loopt u nooit meer een nieuw item in de veiling mis en koopt u gemakkelijk kunst van René van Gageldonk!

Bekijk bijvoorbeeld ook eens het aanbod kunstwerken van Karel Appel, Anton Heyboer en Klaas Gubbels in de veiling.

Waarom via Kunstveiling kunst van René van Gageldonk kopen?

Via Kunstveiling koopt u unieke kunstwerken van René van Gageldonk en andere erkende kunstenaars tegen veilingprijzen. Kunst kopen van René van Gageldonk via Kunstveiling is toegankelijk, transparant en laagdrempelig. Dagelijks worden vele nieuwe kunstwerken in de veiling geplaatst, van moderne schilderijen tot oude prenten en van sculpturen tot design en sieraden. U stemt het aanbod gemakkelijk op uw eigen wensen af en wordt automatisch in contact gebracht met de verkoper als u na afloop van de veiling de hoogste bieder bent. U betaalt bij Kunstveiling slechts 15% veilingkosten over de hamerprijs. Dit wordt bij het uitbrengen van een bod al aangegeven, zodat u achteraf nooit voor verrassingen komt te staan.

Bovendien kunt u via Kunstveiling ook zelf kunst van René van Gageldonk of andere erkende kunstenaars verkopen. Meer over het verkopen van kunst leest u op de pagina Kunst Verkopen.

Hoe breng ik een bod uit op een kunstwerk van René van Gageldonk?

Kunst kopen van René van Gageldonk begint bij het plaatsen van een bod. Om een bod uit te brengen op een kunstwerk van René van Gageldonk, heeft u account bij Kunstveiling nodig. Hier maakt u gemakkelijk een account aan. Bij alle items in de veiling treft u detailgegevens van het kunstwerk, een openingsbod en een aflooptijd. Tot deze tijd kunt u een bod uitbrengen op het kunstwerk van René van Gageldonk. Om meer kans te maken om de René van Gageldonk te bemachtigen, kunt u een autobod instellen. Bent u de winnende bieder? Dan neemt de verkoper contact met u op. Is het kunstwerk helaas aan u voorbijgegaan? Bekijk dan het actuele aanbod met alle andere kunst van René van Gageldonk! Let op: lees voordat u kunst gaat kopen of verkopen via Kunstveiling de veilingregels goed door.