Renee Lubarow (1923)
  1. Home
  2. >
  3. Kunstenaars
  4. >
  5. Renee Lubarow
Renee Lubarow (1923)

Renee Lubarow (1923)

Kunstenaar

Renee LUBAROW (1923)

Aangeboden items
2
Verkochte items
22
Nationaliteit
Frans Frans  
Links
Favoriet
filters
Renee Lubarow - Abstracte compositie, aquatint ets kopen? Bied vanaf 45!
Renee Lubarow (1923) Frans Abstracte compositie, aquatint ets
TechniekEts/Aquatint
Afmetingen65 x 50 cm (h x b)
GesigneerdHandgesigneerd
DragerGeschept Papier
Openingsbod
€ 45
Bied mee Bied mee
Renee Lubarow - Abstracte compositie, aquatint ets kopen? Bied vanaf 40!
Renee Lubarow (1923) Abstracte compositie, aquatint ets
TechniekEts/Aquatint
Afmetingen65 x 50 cm (h x b)
GesigneerdHandgesigneerd
DragerGeschept Papier
Openingsbod
€ 40
Bied mee Bied mee

Kunst kopen van Renee Lubarow

Wilt u graag een kunstwerk kopen van Renee Lubarow? Bekijk dan het actuele veilingaanbod en bied mee op mooie en unieke kunstwerken van Renee Lubarow. Betaalbare en exclusieve kunst kopen van Renee Lubarow en andere erkende kunstenaars is leuk, toegankelijk én binnen handbereik via Kunstveiling. Ontdek nu alle kunstwerken van Renee Lubarow te koop bij Kunstveiling en bemachtig uw eigen Renee Lubarow!

Volg het aanbod kunst van Renee Lubarow te koop

Wilt u op de hoogte gehouden worden van nieuw aanbod van Renee Lubarow te koop? Via uw persoonlijke Kunstveiling account kunt u Renee Lubarow instellen als uw favoriete kunstenaar. Wanneer er nieuwe Renee Lubarow kunstwerken in de veiling worden geplaatst, ontvangt u hierover per e-mail bericht. Daarnaast kunt u alle kunstwerken van uw favoriete kunstenaars eenvoudig bekijken via uw persoonlijke account. Op die manier loopt u nooit meer een nieuw item in de veiling mis en koopt u gemakkelijk kunst van Renee Lubarow!

Bekijk bijvoorbeeld ook eens het aanbod kunstwerken van Karel Appel, Anton Heyboer en Klaas Gubbels in de veiling.

Waarom via Kunstveiling kunst van Renee Lubarow kopen?

Via Kunstveiling koopt u unieke kunstwerken van Renee Lubarow en andere erkende kunstenaars tegen veilingprijzen. Kunst kopen van Renee Lubarow via Kunstveiling is toegankelijk, transparant en laagdrempelig. Dagelijks worden vele nieuwe kunstwerken in de veiling geplaatst, van moderne schilderijen tot oude prenten en van sculpturen tot design en sieraden. U stemt het aanbod gemakkelijk op uw eigen wensen af en wordt automatisch in contact gebracht met de verkoper als u na afloop van de veiling de hoogste bieder bent. U betaalt bij Kunstveiling slechts 15% veilingkosten over de hamerprijs. Dit wordt bij het uitbrengen van een bod al aangegeven, zodat u achteraf nooit voor verrassingen komt te staan.

Bovendien kunt u via Kunstveiling ook zelf kunst van Renee Lubarow of andere erkende kunstenaars verkopen. Meer over het verkopen van kunst leest u op de pagina Kunst Verkopen.

Hoe breng ik een bod uit op een kunstwerk van Renee Lubarow?

Kunst kopen van Renee Lubarow begint bij het plaatsen van een bod. Om een bod uit te brengen op een kunstwerk van Renee Lubarow, heeft u account bij Kunstveiling nodig. Hier maakt u gemakkelijk een account aan. Bij alle items in de veiling treft u detailgegevens van het kunstwerk, een openingsbod en een aflooptijd. Tot deze tijd kunt u een bod uitbrengen op het kunstwerk van Renee Lubarow. Om meer kans te maken om de Renee Lubarow te bemachtigen, kunt u een autobod instellen. Bent u de winnende bieder? Dan neemt de verkoper contact met u op. Is het kunstwerk helaas aan u voorbijgegaan? Bekijk dan het actuele aanbod met alle andere kunst van Renee Lubarow! Let op: lees voordat u kunst gaat kopen of verkopen via Kunstveiling de veilingregels goed door.