• Populair
  • 1e keer aangeboden
  • Aftersale
  • Laatste 24u geplaatst
  • Loopt vandaag af
  • Vanaf 1 euro
Deutsch
English
Français
Rens Labruyere (1925-2015)
  1. Home
  2. >
  3. Kunstenaars
  4. >
  5. Rens Labruyere
Rens Labruyere (1925-2015)

Rens Labruyere (1925-2015)

Kunstenaar

Rens LABRUYÈRE (Middelburg 1925 - Breda 2015)

Aangeboden items
1
Verkochte items
51
Nationaliteit
NederlandsNederlands  
Links
Favoriet
FA. (16 x Favoriet)
filters
1 aangeboden items van deze kunstenaar
*list
grid
big-grid
Rens Labruyere - zonder titel kopen? Bied vanaf 25!
Rens Labruyere - zonder titelGrafiek (handgesigneerd)

Geplaatst doorimre9

Eindtijd 13-10-2022 om 19:02

Jaartal1994
TechniekZeefdruk
Afmetingen70 cm x 60 cm (h x b)
GesigneerdHandgesigneerd
DragerPapier
IngelijstNiet Ingelijst

Kunst kopen van Rens Labruyere

Wilt u graag een kunstwerk kopen van Rens Labruyere? Bekijk dan het actuele veilingaanbod en bied mee op mooie en unieke kunstwerken van Rens Labruyere. Betaalbare en exclusieve kunst kopen van Rens Labruyere en andere erkende kunstenaars is leuk, toegankelijk én binnen handbereik via Kunstveiling. Ontdek nu alle kunstwerken van Rens Labruyere te koop bij Kunstveiling en bemachtig uw eigen Rens Labruyere!

Volg het aanbod kunst van Rens Labruyere te koop

Wilt u op de hoogte gehouden worden van nieuw aanbod van Rens Labruyere te koop? Via uw persoonlijke Kunstveiling account kunt u Rens Labruyere instellen als uw favoriete kunstenaar. Wanneer er nieuwe Rens Labruyere kunstwerken in de veiling worden geplaatst, ontvangt u hierover per e-mail bericht. Daarnaast kunt u alle kunstwerken van uw favoriete kunstenaars eenvoudig bekijken via uw persoonlijke account. Op die manier loopt u nooit meer een nieuw item in de veiling mis en koopt u gemakkelijk kunst van Rens Labruyere!

Bekijk bijvoorbeeld ook eens het aanbod kunstwerken van Karel Appel, Anton Heyboer en Klaas Gubbels in de veiling.

Waarom via Kunstveiling kunst van Rens Labruyere kopen?

Via Kunstveiling koopt u unieke kunstwerken van Rens Labruyere en andere erkende kunstenaars tegen veilingprijzen. Kunst kopen van Rens Labruyere via Kunstveiling is toegankelijk, transparant en laagdrempelig. Dagelijks worden vele nieuwe kunstwerken in de veiling geplaatst, van moderne schilderijen tot oude prenten en van sculpturen tot design en sieraden. U stemt het aanbod gemakkelijk op uw eigen wensen af en wordt automatisch in contact gebracht met de verkoper als u na afloop van de veiling de hoogste bieder bent. U betaalt bij Kunstveiling slechts 15% veilingkosten over de hamerprijs. Dit wordt bij het uitbrengen van een bod al aangegeven, zodat u achteraf nooit voor verrassingen komt te staan.

Bovendien kunt u via Kunstveiling ook zelf kunst van Rens Labruyere of andere erkende kunstenaars verkopen. Meer over het verkopen van kunst leest u op de pagina Kunst Verkopen.

Hoe breng ik een bod uit op een kunstwerk van Rens Labruyere?

Kunst kopen van Rens Labruyere begint bij het plaatsen van een bod. Om een bod uit te brengen op een kunstwerk van Rens Labruyere, heeft u account bij Kunstveiling nodig. Hier maakt u gemakkelijk een account aan. Bij alle items in de veiling treft u detailgegevens van het kunstwerk, een openingsbod en een aflooptijd. Tot deze tijd kunt u een bod uitbrengen op het kunstwerk van Rens Labruyere. Om meer kans te maken om de Rens Labruyere te bemachtigen, kunt u een autobod instellen. Bent u de winnende bieder? Dan neemt de verkoper contact met u op. Is het kunstwerk helaas aan u voorbijgegaan? Bekijk dan het actuele aanbod met alle andere kunst van Rens Labruyere! Let op: lees voordat u kunst gaat kopen of verkopen via Kunstveiling de veilingregels goed door.

Nog geen account?
Door een gratis account aan te maken kunt u bieden op {{numberOfItems}} items of zelf een item in de veiling plaatsen.