Ria Exel (1915-1985)
  1. Home
  2. >
  3. Kunstenaars
  4. >
  5. Kunstenaar
  6. >
  7. Ria Exel
Ria Exel (1915-1985)

Ria Exel (1915-1985)

Ria EXEL: (Rotterdam 1915 - Den Haag 1985)

Aangeboden items
1
Verkochte items
38
Nationaliteit
Nederlands Nederlands  
Links
Favoriet
filters
Ria Exel - Amsterdam kopen? Bied vanaf 55!
Ria Exel (1915-1985) Nederlands Amsterdam
TechniekLitho
Afmetingen41 x 53 cm (h x b)
GesigneerdHandgesigneerd
DragerPapier
Openingsbod
€ 55
Bied mee Bied mee

Kunst kopen van Ria Exel

Wilt u graag een kunstwerk kopen van Ria Exel? Bekijk dan het actuele veilingaanbod en bied mee op mooie en unieke kunstwerken van Ria Exel. Betaalbare en exclusieve kunst kopen van Ria Exel en andere erkende kunstenaars is leuk, toegankelijk én binnen handbereik via Kunstveiling. Ontdek nu alle kunstwerken van Ria Exel te koop bij Kunstveiling en bemachtig uw eigen Ria Exel!

Volg het aanbod kunst van Ria Exel te koop

Wilt u op de hoogte gehouden worden van nieuw aanbod van Ria Exel te koop? Via uw persoonlijke Kunstveiling account kunt u Ria Exel instellen als uw favoriete kunstenaar. Wanneer er nieuwe Ria Exel kunstwerken in de veiling worden geplaatst, ontvangt u hierover per e-mail bericht. Daarnaast kunt u alle kunstwerken van uw favoriete kunstenaars eenvoudig bekijken via uw persoonlijke account. Op die manier loopt u nooit meer een nieuw item in de veiling mis en koopt u gemakkelijk kunst van Ria Exel!

Bekijk bijvoorbeeld ook eens het aanbod kunstwerken van Karel Appel, Anton Heyboer en Klaas Gubbels in de veiling.

Waarom via Kunstveiling kunst van Ria Exel kopen?

Via Kunstveiling koopt u unieke kunstwerken van Ria Exel en andere erkende kunstenaars tegen veilingprijzen. Kunst kopen van Ria Exel via Kunstveiling is toegankelijk, transparant en laagdrempelig. Dagelijks worden vele nieuwe kunstwerken in de veiling geplaatst, van moderne schilderijen tot oude prenten en van sculpturen tot design en sieraden. U stemt het aanbod gemakkelijk op uw eigen wensen af en wordt automatisch in contact gebracht met de verkoper als u na afloop van de veiling de hoogste bieder bent. U betaalt bij Kunstveiling slechts 15% veilingkosten over de hamerprijs. Dit wordt bij het uitbrengen van een bod al aangegeven, zodat u achteraf nooit voor verrassingen komt te staan.

Bovendien kunt u via Kunstveiling ook zelf kunst van Ria Exel of andere erkende kunstenaars verkopen. Meer over het verkopen van kunst leest u op de pagina Kunst Verkopen.

Hoe breng ik een bod uit op een kunstwerk van Ria Exel?

Kunst kopen van Ria Exel begint bij het plaatsen van een bod. Om een bod uit te brengen op een kunstwerk van Ria Exel, heeft u account bij Kunstveiling nodig. Hier maakt u gemakkelijk een account aan. Bij alle items in de veiling treft u detailgegevens van het kunstwerk, een openingsbod en een aflooptijd. Tot deze tijd kunt u een bod uitbrengen op het kunstwerk van Ria Exel. Om meer kans te maken om de Ria Exel te bemachtigen, kunt u een autobod instellen. Bent u de winnende bieder? Dan neemt de verkoper contact met u op. Is het kunstwerk helaas aan u voorbijgegaan? Bekijk dan het actuele aanbod met alle andere kunst van Ria Exel! Let op: lees voordat u kunst gaat kopen of verkopen via Kunstveiling de veilingregels goed door.