Rien Poortvliet (1932-1995)
  1. Home
  2. >
  3. Kunstenaars
  4. >
  5. Rien Poortvliet
Rien Poortvliet (1932-1995)

Rien Poortvliet (1932-1995)

Kunstenaar

Rien Poortvliet

Aangeboden items
1
Verkochte items
6
Nationaliteit
Nederlands Nederlands  
Links
Favoriet
FA. (24 x Favoriet)
filters
1 aangeboden items van deze kunstenaar
*list
grid
big-grid
Rien Poortvliet - Dame met brief kopen? Bied vanaf 180!
Rien Poortvliet - Dame met briefTekening / Aquarel
Geplaatst doorRobterBeek
Eindtijd 01-02-2023 om 19:54
Periode1945 t/m 1999
TechniekPen (Inkt)
Afmetingen21 cm x 27 cm (h x b)
GesigneerdHandgesigneerd
DragerPapier
IngelijstNiet Ingelijst

Kunst kopen van Rien Poortvliet

Wilt u graag een kunstwerk kopen van Rien Poortvliet? Bekijk dan het actuele veilingaanbod en bied mee op mooie en unieke kunstwerken van Rien Poortvliet. Betaalbare en exclusieve kunst kopen van Rien Poortvliet en andere erkende kunstenaars is leuk, toegankelijk én binnen handbereik via Kunstveiling. Ontdek nu alle kunstwerken van Rien Poortvliet te koop bij Kunstveiling en bemachtig uw eigen Rien Poortvliet!

Volg het aanbod kunst van Rien Poortvliet te koop

Wilt u op de hoogte gehouden worden van nieuw aanbod van Rien Poortvliet te koop? Via uw persoonlijke Kunstveiling account kunt u Rien Poortvliet instellen als uw favoriete kunstenaar. Wanneer er nieuwe Rien Poortvliet kunstwerken in de veiling worden geplaatst, ontvangt u hierover per e-mail bericht. Daarnaast kunt u alle kunstwerken van uw favoriete kunstenaars eenvoudig bekijken via uw persoonlijke account. Op die manier loopt u nooit meer een nieuw item in de veiling mis en koopt u gemakkelijk kunst van Rien Poortvliet!

Bekijk bijvoorbeeld ook eens het aanbod kunstwerken van Karel Appel, Anton Heyboer en Klaas Gubbels in de veiling.

Waarom via Kunstveiling kunst van Rien Poortvliet kopen?

Via Kunstveiling koopt u unieke kunstwerken van Rien Poortvliet en andere erkende kunstenaars tegen veilingprijzen. Kunst kopen van Rien Poortvliet via Kunstveiling is toegankelijk, transparant en laagdrempelig. Dagelijks worden vele nieuwe kunstwerken in de veiling geplaatst, van moderne schilderijen tot oude prenten en van sculpturen tot design en sieraden. U stemt het aanbod gemakkelijk op uw eigen wensen af en wordt automatisch in contact gebracht met de verkoper als u na afloop van de veiling de hoogste bieder bent. U betaalt bij Kunstveiling slechts 15% veilingkosten over de hamerprijs. Dit wordt bij het uitbrengen van een bod al aangegeven, zodat u achteraf nooit voor verrassingen komt te staan.

Bovendien kunt u via Kunstveiling ook zelf kunst van Rien Poortvliet of andere erkende kunstenaars verkopen. Meer over het verkopen van kunst leest u op de pagina Kunst Verkopen.

Hoe breng ik een bod uit op een kunstwerk van Rien Poortvliet?

Kunst kopen van Rien Poortvliet begint bij het plaatsen van een bod. Om een bod uit te brengen op een kunstwerk van Rien Poortvliet, heeft u account bij Kunstveiling nodig. Hier maakt u gemakkelijk een account aan. Bij alle items in de veiling treft u detailgegevens van het kunstwerk, een openingsbod en een aflooptijd. Tot deze tijd kunt u een bod uitbrengen op het kunstwerk van Rien Poortvliet. Om meer kans te maken om de Rien Poortvliet te bemachtigen, kunt u een autobod instellen. Bent u de winnende bieder? Dan neemt de verkoper contact met u op. Is het kunstwerk helaas aan u voorbijgegaan? Bekijk dan het actuele aanbod met alle andere kunst van Rien Poortvliet! Let op: lees voordat u kunst gaat kopen of verkopen via Kunstveiling de veilingregels goed door.

Nog geen account?
Door een gratis account aan te maken kunt u bieden op {{numberOfItems}} items of zelf een item in de veiling plaatsen.