Rik Gorree
  1. Home
  2. >
  3. Kunstenaars
  4. >
  5. Rik Gorree
Rik Gorree

Rik Gorree (XXe Eeuw)

Kunstenaar

Rik GORREE

Schilder, graficus.

Geboren te Breda.

Opleiding:

Gorree volgde een opleiding Vormgeving & Communicatie.

Hij woont en werkt in Breda.

Het werk van Rik Gorree gaat om eenvoud en essentie: zijn oeuvre is dan ook te zien als een onuitputbare reeks van simpele geluksmomenten in het leven. Doorgaans is de beeldtaal van Gorree dan ook begrijpelijk, onpretentieus en herkenbaar.

Door: Arthur Brouwers

Aangeboden items
1
Verkochte items
72
Links
Favoriet
filters
Rik Gorree - Wrong Iron kopen? Bied vanaf 40!
Rik Gorree Wrong Iron
TechniekZeefdruk
Afmetingen75 cm x 73 cm (h x b)
GesigneerdHandgesigneerd
DragerPapier
IngelijstIngelijst
Openingsbod
€ 40
Bied mee Bied mee

Kunst kopen van Rik Gorree

Wilt u graag een kunstwerk kopen van Rik Gorree? Bekijk dan het actuele veilingaanbod en bied mee op mooie en unieke kunstwerken van Rik Gorree. Betaalbare en exclusieve kunst kopen van Rik Gorree en andere erkende kunstenaars is leuk, toegankelijk én binnen handbereik via Kunstveiling. Ontdek nu alle kunstwerken van Rik Gorree te koop bij Kunstveiling en bemachtig uw eigen Rik Gorree!

Volg het aanbod kunst van Rik Gorree te koop

Wilt u op de hoogte gehouden worden van nieuw aanbod van Rik Gorree te koop? Via uw persoonlijke Kunstveiling account kunt u Rik Gorree instellen als uw favoriete kunstenaar. Wanneer er nieuwe Rik Gorree kunstwerken in de veiling worden geplaatst, ontvangt u hierover per e-mail bericht. Daarnaast kunt u alle kunstwerken van uw favoriete kunstenaars eenvoudig bekijken via uw persoonlijke account. Op die manier loopt u nooit meer een nieuw item in de veiling mis en koopt u gemakkelijk kunst van Rik Gorree!

Bekijk bijvoorbeeld ook eens het aanbod kunstwerken van Karel Appel, Anton Heyboer en Klaas Gubbels in de veiling.

Waarom via Kunstveiling kunst van Rik Gorree kopen?

Via Kunstveiling koopt u unieke kunstwerken van Rik Gorree en andere erkende kunstenaars tegen veilingprijzen. Kunst kopen van Rik Gorree via Kunstveiling is toegankelijk, transparant en laagdrempelig. Dagelijks worden vele nieuwe kunstwerken in de veiling geplaatst, van moderne schilderijen tot oude prenten en van sculpturen tot design en sieraden. U stemt het aanbod gemakkelijk op uw eigen wensen af en wordt automatisch in contact gebracht met de verkoper als u na afloop van de veiling de hoogste bieder bent. U betaalt bij Kunstveiling slechts 15% veilingkosten over de hamerprijs. Dit wordt bij het uitbrengen van een bod al aangegeven, zodat u achteraf nooit voor verrassingen komt te staan.

Bovendien kunt u via Kunstveiling ook zelf kunst van Rik Gorree of andere erkende kunstenaars verkopen. Meer over het verkopen van kunst leest u op de pagina Kunst Verkopen.

Hoe breng ik een bod uit op een kunstwerk van Rik Gorree?

Kunst kopen van Rik Gorree begint bij het plaatsen van een bod. Om een bod uit te brengen op een kunstwerk van Rik Gorree, heeft u account bij Kunstveiling nodig. Hier maakt u gemakkelijk een account aan. Bij alle items in de veiling treft u detailgegevens van het kunstwerk, een openingsbod en een aflooptijd. Tot deze tijd kunt u een bod uitbrengen op het kunstwerk van Rik Gorree. Om meer kans te maken om de Rik Gorree te bemachtigen, kunt u een autobod instellen. Bent u de winnende bieder? Dan neemt de verkoper contact met u op. Is het kunstwerk helaas aan u voorbijgegaan? Bekijk dan het actuele aanbod met alle andere kunst van Rik Gorree! Let op: lees voordat u kunst gaat kopen of verkopen via Kunstveiling de veilingregels goed door.

Nog geen account?
Door een gratis account aan te maken kunt u bieden op {{numberOfItems}} items of zelf een item in de veiling plaatsen.